Blanch
Νεοφερμένο μέλος
Η Blanch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 49 μηνύματα.
14-06-07
20:57
Ο Μίσα μου (Σιάμ) είναι πλέον πέντε μηνών. Ζωηρός και πανέμορφος, χωρίς να δείχνει κάποιο πρόβλημα. Έχουμε κάνει τα απαραίτητα εμβόλια (Ferocell CVR και DRONCIT και μετά από ένα μήνα Leukocell 2 και Primucell FIP).
Όμως σήμερα το μεσημέρι παρατήρησα κάτι για πρώτη φορά και δεν ξέρω αν είναι ανησυχητικό και χρήζει ιατρικής εξέτασης ή αν πρόκειται για κάτι συμπτωματικό. Καθόταν στον καναπέ και τον είδα να κουνάει το κεφαλάκι του δεξιά αριστερά, επαναλαμβανόμενα. Δεν παρακολουθούσε κάποιο ιπτάμενο έντομο...
Έμοιαζε με τη χαρακτηριστική κίνηση που βλέπουμε σε ανθρώπους που πάσχουν από Πάρκινσον. Πήγα κοντά του και μόλις στράφηκε η προσοχή του σε μένα, σταμάτησε και άρχισε τα συνηθισμένα του παιχνίδια. Δεν έχω παρατηρήσει κανένα άλλο σύμπτωμα που να υποψιάζει νευρολογικό πρόβλημα.
Τί λέτε;
Όμως σήμερα το μεσημέρι παρατήρησα κάτι για πρώτη φορά και δεν ξέρω αν είναι ανησυχητικό και χρήζει ιατρικής εξέτασης ή αν πρόκειται για κάτι συμπτωματικό. Καθόταν στον καναπέ και τον είδα να κουνάει το κεφαλάκι του δεξιά αριστερά, επαναλαμβανόμενα. Δεν παρακολουθούσε κάποιο ιπτάμενο έντομο...
Έμοιαζε με τη χαρακτηριστική κίνηση που βλέπουμε σε ανθρώπους που πάσχουν από Πάρκινσον. Πήγα κοντά του και μόλις στράφηκε η προσοχή του σε μένα, σταμάτησε και άρχισε τα συνηθισμένα του παιχνίδια. Δεν έχω παρατηρήσει κανένα άλλο σύμπτωμα που να υποψιάζει νευρολογικό πρόβλημα.Τί λέτε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
14-06-07
21:05
Το έκανε αυτό για πολλή ώρα; Πρώτη φορά το ακούω... Μήπως απλώς τον ενοχλούσε κάτι; Λουράκι π.χ.;
Πάντως, αν ήταν κάτι νευρολογικό δε νομίζω ότι θα μπορούσε να το ελέγξει και να σταματήσει μόλις του τράβηξες την προσοχή. Στη θέση σου θα τον παρατηρούσα λίγο πιο στενά τις επόμενες μέρες, αν μη τι άλλο για να καταλάβω γιατί το κάνει. Αλλά δε νομίζω να είναι κάτι κακό... Βάλε μας και καμιά φωτογραφία να τον δούμε που μεγάλωσε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Blanch
Νεοφερμένο μέλος
Η Blanch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 49 μηνύματα.
14-06-07
21:49
Δεν ξέρω αν το έκανε για πολλή ώρα γιατί μόλις τον είδα πήγα κοντά του και σταμάτησε. Δεν του φοράω λουράκι και εκείνη τη στιγμή έδειχνε να χαλαρώνει για να τον ενοχλεί κάτι. Τον παρατηρώ περισσότερο. Δεν το έχει ξανακάνει αλλά ναι, θα τον παρακολουθώ πιο στενά μήπως και το ξαναδώ. Ελπίζω να μην είναι τίποτα...
Ευχαριστώ aretha, με το που θα βρω ψηφιακή, θα σας τον δείξω! :cat: Είναι σκέτη λατρεία και όσοι τον βλέπουν τον ερωτεύονται!
Είναι κοινωνικός και πολύ φιλικός με τον κόσμο! :kiss:
Ευχαριστώ aretha, με το που θα βρω ψηφιακή, θα σας τον δείξω! :cat: Είναι σκέτη λατρεία και όσοι τον βλέπουν τον ερωτεύονται!
Είναι κοινωνικός και πολύ φιλικός με τον κόσμο! :kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα.
16-06-07
01:51
Μηπως παρακολουθουσε κανενα μικρο μυγακι η κανενα κουνουπι που δεν το εβλεπες εσυ;;;
Κι εγω πιστευω αφου σταματησε μολις πηγες πως δεν ειναι κατι. Οπως ειπες παρατηρησε το το επομενο διαστημα και βλεπουμε
Κι εγω πιστευω αφου σταματησε μολις πηγες πως δεν ειναι κατι. Οπως ειπες παρατηρησε το το επομενο διαστημα και βλεπουμε
marigo173
Δραστήριο μέλος
Η marigo173 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 456 μηνύματα.
16-06-07
11:05
Καλημέρα κι από μένα!
Έλεγξε τα αυτάκια του Μίσα σου, η γάτα μου όταν παθαίνει ωτίτιδα τινάζει το κεφάλι της δεξιά κι αριστερά (ή μόνο προς την μία πλευρά, αν είναι μόνο το ένα αυτάκι). Αν δεν το ξανακάνει βέβαια, το πιθανότερο είναι να μην έχει τίποτα.
Έλεγξε τα αυτάκια του Μίσα σου, η γάτα μου όταν παθαίνει ωτίτιδα τινάζει το κεφάλι της δεξιά κι αριστερά (ή μόνο προς την μία πλευρά, αν είναι μόνο το ένα αυτάκι). Αν δεν το ξανακάνει βέβαια, το πιθανότερο είναι να μην έχει τίποτα.
Blanch
Νεοφερμένο μέλος
16-06-07
13:24
Όσες ώρες είμαι σπίτι τον παρακολουθώ και δεν έχω δει κάτι παρόμοιο. Θα μπορούσα να ελέγξω τα αυτάκια και να καταλάβω μόνη μου αν το γατάκι μου έχει ωτίτιδα ή μόνο με επίσκεψη στο γιατρό;
Σας ευχαριστώ!
Σας ευχαριστώ!

marigo173
Δραστήριο μέλος
Η marigo173 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 456 μηνύματα.
16-06-07
13:47
Μπα, αν είχε θα το είχες καταλάβει πίστεψε με. Θα έξυνε το πονεμένο αυτί σαν τρελός και θα τίναζε το κεφάλι του σαν να έχει μπει νερό στα αυτιά του. Παρόλαυτα δεν κάνει κακό να ελέγχουμε τα αυτάκια τους που και που. Της δικιάς μου είναι και λίγο ευπαθές το ένα και όταν μαζεύει σκουρόχρωμο κερι (πολύ όμως), το καθαρίζω με ειδικό υγρό που μου έχει δώσει ο κτηνίατρος , 1 φορά το μήνα είναι υπεραρκετή.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum