pan8hras
Νεοφερμένο μέλος
Ο pan8hras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 66 μηνύματα.
28-05-08
12:18
Η ναομι γεννηθηκε 30 Ιανουαριου το 2005{3 Ιεραρχων}
Οταν την πηρα ακουγα δεκαδες ονοματα στα αυτια μου για να της βρω ενα.Ετσι εσκισα απο περιοδικα σελιδες με διαφορα μοντελα τα απλωσα κατω και ειπα οπου κατσει αυτο θα εινε το ονομα της.και εκατσε στην ναομι(την γνωστη καμπελ)
Αν και το χρωμα της δεν εινε ιδιο...εχει τον αερα,το περπατημα ενος τοπ=μοντελ.
εινε ισως η πιο αξιαγαπητη ρατσα.Το καλο εινε οτι μεγαλωσε με γατα και ετσι δεν εχω προβλημα για το καινουριο μελος της οικογενειας που θα ερθει το οποιο γεννηθηκε 20 Απριλιου(Μ. Παρασκευη)
Το 2007 η ναομι εγινε μαμα.Εκανε 3 πανεμορφες κορακλες οι οποιες βεβαια γεννηθηκαν Καθαρα Δευτερα.Μια απιστευτη εμπειρια.
Αυτη εινε η αγαπημενη μου φωτογραφια απο την ναομι στην Σαντορινη το 2005.το ομορφοτερο χαμογελο το κοσμου.Δειτε την.
(εινε μεγαλη)
Οταν την πηρα ακουγα δεκαδες ονοματα στα αυτια μου για να της βρω ενα.Ετσι εσκισα απο περιοδικα σελιδες με διαφορα μοντελα τα απλωσα κατω και ειπα οπου κατσει αυτο θα εινε το ονομα της.και εκατσε στην ναομι(την γνωστη καμπελ)
Αν και το χρωμα της δεν εινε ιδιο...εχει τον αερα,το περπατημα ενος τοπ=μοντελ.
εινε ισως η πιο αξιαγαπητη ρατσα.Το καλο εινε οτι μεγαλωσε με γατα και ετσι δεν εχω προβλημα για το καινουριο μελος της οικογενειας που θα ερθει το οποιο γεννηθηκε 20 Απριλιου(Μ. Παρασκευη)
Το 2007 η ναομι εγινε μαμα.Εκανε 3 πανεμορφες κορακλες οι οποιες βεβαια γεννηθηκαν Καθαρα Δευτερα.Μια απιστευτη εμπειρια.
Αυτη εινε η αγαπημενη μου φωτογραφια απο την ναομι στην Σαντορινη το 2005.το ομορφοτερο χαμογελο το κοσμου.Δειτε την.
(εινε μεγαλη)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
jasmine
Δραστήριο μέλος
Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα.
28-05-08
12:27
Είναι κούκλα!!!!!! Να τη χαίρεσαι. Είχα κι εγώ ένα σε αποχρώσεις του μαυρογκρί, αλλά ήταν πολύ κακό σκυλάκι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pan8hras
Νεοφερμένο μέλος
Ο pan8hras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 66 μηνύματα.
28-05-08
12:32
shih tzu
Ευχαριστω πολυ.
shih tzu και κακο εινε πολυ σπανιο.γνωριζω κοντα στα 15 ατομα που εχουν και ολοι λενε τα καλυτερα.
Ευχαριστω πολυ.
shih tzu και κακο εινε πολυ σπανιο.γνωριζω κοντα στα 15 ατομα που εχουν και ολοι λενε τα καλυτερα.
jasmine
Δραστήριο μέλος
Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα.
28-05-08
12:35
Δεν ήταν καθαρόαιμο! Αυτό ξέχασα να το πω. Αλλά το πήραμε και από κάποιον που το έδερνε οπότε είχε γίνει πολύ κακό!
Πάντως αυτή είναι μια κούκλα!!!!
Πάντως αυτή είναι μια κούκλα!!!!
Fotini
Διάσημο μέλος
Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα.
28-05-08
12:35
Είναι πολύ χαριτωμένη και μου άρεσε ο τρόπος που της βρήκες όνομα!

moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
28-05-08
13:58
Πολύ ομορφη η μικρή Ναόμι,και πολυ πρωτότυπος τρόπος ανευρεσης ονόματος!

pan8hras
Νεοφερμένο μέλος
28-05-08
14:27
ευχαριστω
σας ευχαριστω παρα πολυ..να χαιρεστε και εσεις τα μωρα σας.
ναι ηταν η μονη λυση αυτος ο τροπος..
σας ευχαριστω παρα πολυ..να χαιρεστε και εσεις τα μωρα σας.
ναι ηταν η μονη λυση αυτος ο τροπος..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum