O Αλέξανδρος

strayshelp

Δραστήριο μέλος

Η strayshelp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 619 μηνύματα.
Ο Αλέξανδρος είναι ένας πανέμορφος και χαδιάρης γατούλης ενός περίπου έτους ο οποίος είχε την ατυχία να προσβληθεί από ασθένεια του ανοσοποιητικού συστήματος, η οποία δεν μεταδίδεται στον άνθρωπο, αλλά μονο στις γάτες. Ειναι πολύ καλά στην υγεία του και ενδέχεται να μην νοσήσει ποτέ απο την νόσο αυτή αλλά θα παραμείνει φορέας για ολόκληρη την ζωή του. Ψάχνει επειγόντως μόνιμο σπίτι γιατί στο μέρος που φιλοξενείται αισθάνεται πολύ μοναξιά. Προσφέρονται τα έξοδά του σε τροφές, ετήσια εμβόλια κλπ.

Οποιος ενδιαφέρεται: 6979780445.
alexandroszg7.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειναι στειρωμενος ο γατουλης? η δε σηκωνει τετια επεμβαση λογω τησ υγειας του?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, ειναι στειρωμένος.
Είναι μια χαρά στην υγεία του, οποτε δεν υπάρχει κάποιο τέτοιου τύπου θέμα.

δεν υπαρχει ηδη αυτη η αγγελια;:hmm::hmm::hmm::hmm:

Ναι απλα τα κοριτσια φαινεται ξαναεβαλαν την συντομη μπας και πιασει καλυτερα...

αααααααα...:happy:

Αν κάποιος από τους Θεσσαλονικιούς γατόφιλους τον ερωτευτεί αυτόν τον κούκλο είμαι σίγουρη ότι θα περάσει τέλεια μαζί του. Είναι ΚΟΥΚΛΟΣ.

Βρε παιδιά, κάντε κάτι για τον Αλεξάν. Κανένας δε τον θέλει? Είναι ο καυμενούλης μόνος του μέσα σ' ένα μικρό χώρο και μια φορά την ημέρα τον βλέπω εγώ ή η εθελόντρια που βοηθάει. Κρίμα είναι! Καμιά ψυχή δε συγκινείται? Το ότι είναι οροθετικός δεν είναι πια και τόσο τρομερό, το μόνο που σημαίνει είναι ότι δεν πρέπει να έρχεται σε γενετήσια επαφή με άλλες γάτες και να μην γίνονται γρατσουνιές και δαγκωματιές.
Είναι καλός γατούλης ας κάνει κάποιος ένα καλό!

--------------------------------------------------

Παιδια λιγο υπομονή να μπει η αγγελία σε εφημερίδα. Ολο και κάτι μπορει να γίνει για τον μικρό.:/:

Μόλις πριν μία ώρα γύρισα από του Αλεξάν.:). Όπως σας έχω πει τον φιλοξενώ στο μπανάκι του γραφείου μιας ΜΚΟ στην οποία συμμετέχω. Χθές αργά πήγα και τον είδα αλλά δεν είχα χρόνο ν' ασχοληθώ με ότι είδα. Σήμερα πρωϊ πήγα, καθάρισα καλά-καλά διότι η εθελόντρια αντί να βοηθήσει δυστυχώς τα έκανε χειρότερα. Από την αγαρμποσύνη της έσπασε και την πορτούλα της ολοκαίνουριας τουαλέτας του με αποτέλεσμα να βγαίνει όλη η άμμος έξω, κτλ.κτλ..... δεν πέταξε τα σκουπίδια (=κακά του), άφησε το παιχνιδάκι του κάπου σε μια άκρη-νόμιζα πως χάθηκε, κτλ.,κτλ.:sick::mad::mad::(:(

Τέλος πάντων τον έβγαλα στο μεγάλο διώροφο χώρο να κάνει μια βόλτα για να μπορέσω να καθαρίσω (είχε κάνει και εμετό) και φυσικά που πήγε και κάθησε? Στο σαλονάκι του παταριού όπου είναι στρωμένα μοκέτα και χαλί και έχει ένα καναπεδάκι-κρεβάτι. Ε, βέβαια, χαζός ήταν να μη πάει εκεί? Τέλος πάντων επειδή με την κονσέρβα δεν δελεάζονταν για να επιστρέψει τον έσπρωξα προς το ενδιαίτημά του ψεκάζοντάς τον απαλά. Εκεί στα πεντακάθαρα πια, έφαγε την κονσερβούλα του και έπεσε πολύ-πολύ-πολύ χάδι και παιχνίδι.:baby::baby: :inlove::bleh:

Ο έρημος διαισθάνεται τις προθέσεις του ανθρώπου και όταν βεβαιώνεται ότι ούτε σαμαράκι θα του φορέσεις ούτε τίποτ' άλλο καταναγκαστικό κάθεται με αγαλίαση στο χάδι. Φεύγουν όμως αρκετά και οι τρίχες του του καϋμένου. Και τα νύχια του είναι μεγαλούτσικα. Το ότι έκανε λίγο εμετό λέτε είναι φυσιολογικό? Μήπως να μην του δίνω άλλη κονσέρβα?:(

Παιδιά, αν είναι να βοηθήσει κάποια σας εθελοντικά, πράγμα μεγάλης σημασίας για μένα, ας είναι κάποια έμπειρη εθελόντρια, όχι κανένα κοριτσάκι που θα πρέπει να μάθει στου "κασσίδη το κεφάλι". Να, τώρα Τετάρτη Πέμπτη και μισή Παρασκευή θα είμαι Αθήνα, θα μείνει τρεις μέρες μόνο του το ζώο?:bye::cry:

Κάντε κάτι να βρεθεί κάποιος να τον αναλάβει είναι αλήθεια πολύ γλυκός- δεν το λέω επειδή τον φιλοξενώ τώρα, ψυχούλα είναι!:kiss:

------------------------------------------

Εμετό μπορεί να έκανε αν κατάπιε καμιά τρίχα. Αν ξαναγίνει όμως, ίσως φταίει η κονσέρβα. Γιατί δε δοκιμάζεις ξηρή τροφή που δε χαλάει κιόλας?
Δυστυχώς μένω Αθήνα..αν έμενα Θεσσαλονίκη θα βοηθούσα κι εγώ..μ'εχει συγκινήσει αυτός ο γατούλης:(

Ο καημένος ο Αλεξάν... Ψάχνει καναπέ να κοιμηθεί... :(
Δεν ρωτάτε κτηνιατρο για τον εμετό; Μήπως για την τρίχα θέλει χτένισμα; Ή έξτρα βιταμίνες ή κάτι τέτοιο να μην μαδάει πολύ; Μου είχαν αναφέρει πρόσφατα για κάποιο προϊόν, αλλά δεν θυμάμαι...

Βρε παιδια, καμια κοπελιά απο εδώ στο φόρουμ που σίγουρα θα έχει εμπειρία δεν μπορεί να πηγαίνει να το βλέπει και να τον φροντίζει να βοηθήσει λιγο την Άνιμα;

Ναι βρε παιδιά τα κορίτσια από την θεσσαλονίκη όποια έχει λίγο χρόνο ας τον βοηθήσει. Έχει γίνει στοίχημα πια ο Αλέξανδρος για όλες μας και πρέπει να το κερδίσουμε.

Να προσθέσω άλλωστε ο Αλέξανδρος είναι Θεσσαλονικιός όνομα και πράγμα και Μακεδόνας. Πρέπει να έχει την τιμή που του αρμόζει:up:

Elena-p και Drusilia και Ουρανία ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.
Για το φαγητό ΟΚ ούτως η άλλως του έχω δίπλα και ξηρά τροφή, οπότε για μερικές μέρες δεν θα του βάζω επιπλέον κονσερβούλα.
Όσο για τον καναπέ, ακριβώς έτσι, ο χρυσός μου, είδε μαλακά και όμορφα και πήγε κατευθείαν. Θα του πάρω ένα σκέπασμα τουαλέττας χνουδωτό μπας και βολευτεί όσο θάναι στο μπανάκι.
Για τις τρίχες νομίζω ότι ακόμη δεν μπορώ να τον χτενίσω, θέλει ακόμη λίγη εξοικείωση. Θα δούμε, αν συνεχίσει έτσι θα ρωτήσω το γιατρό για την τριχόπτωση.
Αχ, αν βρισκόταν μια κοπελιά από το forum να βοηθήσει θάταν τέλεια δεν θα σας έπρηζα και ʽγω κάθε λίγο με τις ανησυχίες μου, το να μοιράζεσαι τέτοια πράγματα με κάποιον είναι σπουδαίο.
-----------------------------------

Ανιμα δεν πρήζεις κανέναν. Άλλωστε για αυτό είμαστε όλοι εδώ. Καταλαβαίνουμε. Κι εγώ τον Αλέξανδρο δεν μπορώ να τον ξεχάσω. Μακάρι να είμασταν κοντά να σε βοηθούσαμε.

Παιδιά, ο Αλεξάν από τότε που βγαίνει και βολτάρει στον μεγάλο χώρο είναι καλύτερα. Ήρθε απόψε η Στέλλα και τον είδε κι έμεινε μαζί του αρκετή ώρα. Ο γατούλης αγαπάει να του μιλάς απαλά και να τον χαϊδεύεις. Είναι χρυσός γατούλης.

-------------------------------------

τι να πω βρε κορίτσια με δικό μου μαγαζί άντρα σπίτι και δύο παιδιά να φροντίζω δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κάνω κάτι, αλλά πείτε μου σε ποια περιοχή φιλοξενείτε ο Αλέξανδρος;; κρίμα είναι ο καημένος...

Παιδιά έχω πολύ καλά νέα!
Με πήρε η Στελλα, η εθελόντρια απο τον Αργο που φροντιζει για τον Αλέξανδρο!
Βρεθηκε shelter στο Βερολίνο που δέχεται να τον φιλοξενήσει.:up:
Εχουν κι αλλα γατάκια εκει με AIDS, τα οποια δεν είναι επιθετικά, οποτε κάνουν παρέα. Εχουν διαφορες ώρες της ημέρας εθελοντες που παίζουν και χαϊδεύουν τα γατάκια και πάρα πολλά έχουν βρει ηδη σπιτι απο το Κέντρο αυτο!
Ο μικρος Αλέξανδρος θα πάει Γερμανια λοιπον!:)
Η Στελλα θα τον πάει εκει και θα κάτσει 1-2 μέρες να παρακολουθήσει την προσαρμογή του. Τα εξοδα για το εισητηριο και τον δυο αλλά και κάποια εμβόλια που πρέπει να κανει ο Αλεξανδρος πριν παει και η πιθανή διαμονή της Στέλλας αν δεν βρει κάπου να φιλοξενηθεί ανέρχονται στα 400 ευρώ περίπου (αναλυτικός προΥπολογισμος αν θέλετε με πμ).

Θα συμβάλλω κι εγώ φυσικά στα έξοδα αυτα, αλλά τα λεφτά ειναι αρκετά και αν κάποιος άλλος προσφέρεται θα ήταν πολύ σημαντικό. Στείλτε μου πμ αν θέλετε να βοηθήσετε να πάει το γατάκι εκει να σας στείλω το τηλ της Στελλας ή τον αριθμό λογαριασμού της.

Αχ τι ευχάριστα νέα!
Θα προσπαθήσω να συμβάλλω κι εγώ.Στείλε μου με pm τον αριθμό λογ/σμου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back