O Βούλης!!!

savillerow7

Νεοφερμένο μέλος

Ο savillerow7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 87 μηνύματα.
:inlove:ποιος είναι?
Βασικά είναι ο ερωτάς μου.
Και ο έρωτας του φίλου μου
Και ο έρωτας της σοκοφρέτας.
Ενα κρυο βραδυ, τον φέραμε στο σπίτι μεσα σε μια σχολική τσάντα...με τη μηχανή, αυτόν και την αδερφή του.Ο φίλος μου υποχώρησε, μετα απο παρακάλια, αφου αντιπαθούσε τις γάτες, και με την σοκοφρέτα...ε υπήρχε μια αμοιβαία αντιπάθεια, και αφου του υποσχέθηκα οτι μόλις περάσει η κακοκαιρία θα τα πάμε πίσω...και ήρθε μια μικρή μπαλίτσα που παραπατούσε στο σαλόνι μου και φώναζεεεεεεεεε ποοο τετοιο πανικό λίγες φορές ενιωσα, σκωτοθήκαμε να του φέρουμε γάλα!και μόλις μπήκε μέσα ολόκληρος, στο πιατάκι, κι αυτός και η αδερφή του ,καταλάβαμε οτι είναι νωρίς ακόμη για πιάτα...και για μια εβδομάδα δουλεψε συριγγα και μπιμπερο συννεφο!, και μασαζ στην κοιλίτσα... η μικρούλα δεν τα κατάφερε...κι ετσι ο μικρουλης εμεινε σπιτι.Η σόκο στην αρχή εκανε "ΧΑΑΑ" κι έφευγε...σιγα σιγα όμως τον περιέφερε απο δωματιο σε δωμάτιο όπως εκανε παλιότερα με τα παιχνίδια της, και μια που είναι στειρωμένη ηταν και μια ευκαιρία να γίνει μαμα..και τον ανελαβε εξ ολοκλήρου...(οχι το ταισμα αφορουσε εμενα)Αυτός ο γατούλης μεγάλωσε στα χέρια...ο φίλος μου τον λ'ατρεψε και μαζι και την σοκο...τα εχει κανει και τα 2 κολοκυθάκια απο τισ λιχουδιές κι εχει γεμισει το σπίτι μου πλαστικα ποντικάκια και καλάμια ψαρέματος:blink:(ζηλευω λίγο εμένα ποτε δεν μου φερε κοσερβα σολομού!!!:cry:)
τωρα είναι ενα δαμαλάκι με τισ συνήθειες μωρού, που μου γκρεμίζει το σπίτι.που ψαχνει τα σκουπίδια, που τρωει το συμπαν, που κανει απίστευτα νάζια...που ζηλευει τα πάντα, ακόμα και το τηλ η τον υπολογιστή η την τηλεοραση η το βιβλιο που διαβάζω...τα πάντα.που δεν έχει τρόπους, μπορεί να μας ξεκάνει με τις βιολογικές του "εκφράσεις", που αν δεν ηταν η σόκο η οποία τον πατάει κάτω με το ζόρι για να τον καθαρίσει , και δεν σκεπαζε την αμμο του δεν θα μπορούσαμε να σταθούμε...
που αν τον μαλώσω πρεπει να κλεισω την πορτα του δωματίου μου μεχρη να του περάσει(γιατι αλλιώς θα βρώ δωράκι)...που ειναι πανέτοιμοσ να παει σε οποιαδήποτε αγκαλιά, που έκανε τη σόκο την ποιο ήρεμη γάτα του κόσμου να βγάλει δόντια για να τον σώσει απο τα ζουλίγματα γνωστών μου που ήρθαν σπίτι μου..που περιμενω να κοιμηθεί για να του κόψω τα νύχια, γιατι οταν κοιμαται δεν υπαρχει δυναμη να τον ξυπνησει,που εχω κανει το μπαλκόνι μου κάστρο για να μην μου φερνει κομματια απο τις γλαστρες των διπλανών.. το ποιο τρυφερο πλασμα που γνωρισα..και που γίνεται αντρας, και φίλος μου ψάχνει να βρεί πλαστική γάτα στο ιντερνετ για ν μην τον στειρώσουμε(αλλυλεγυη) με την ελπιδα οτι η σοκο δεν ειναι οσο στειρωμενη φαινεται....:blink:αυτό ειναι το μικρό μας.ήθελα να του κάνω μια παρουσίαση. φωτογραφιες θα ανεβασω συντομα ¨)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για όλα αυτά μας τρελαίνουν...Να σου ζήσει ο μικρούλης,να είστε πάντα χαρουμενοι και περιμένουμε φωτογραφίες του σταρ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να χαίρεσαι και τον Βουλη σου και τη Σοκοφρετίτσα σου εεεε...:)
περιμένουμε φωτό

και που γίνεται αντρας, και φίλος μου ψάχνει να βρεί πλαστική γάτα στο ιντερνετ για ν μην τον στειρώσουμε(αλλυλεγυη)
Αχ, αυτοί οι άντρες... :P Τι τρυφερή ιστορία, να σας ζήσει ο Βούλης σας!

Μπράβο στον Βούλη που σας δείχνει ποιος είναι ο άντρας του σπιτιού:P....να σας ζήσει !!!:up:

Τέλειος ακούγεται ο Βούλης απ'την περιγραφή, αλλά και η Σοκοφρέτα σας επίσης :inlove:
Περιμένουμε τις φωτογραφίες!

(καλά, μ' αυτό:
ψάχνει να βρεί πλαστική γάτα στο ιντερνετ για ν μην τον στειρώσουμε(αλλυλεγυη)
ξεράθηκα στα γέλια :lol:)

βασικά είναι τραγελαφικό...δεν θελει με τίποτα, (με τίποτα ομως!) να στειρώσουμε τον μικρό...αφου μια μέρα είχε πέσει σε μαύρη περισυλλογή...ενα βήμα πριν την κατάθλιψη οταν είχαμε κάνει κουβέντα για αυτό...μέχρη που αναγκάστηκα να του πώ "που ξέρεις μπορεί παίξει ρομάντζο με την σοκοφρέτα..." σας μιλάω για την απόλυτη ταύτιση κατι πρέπει α κατάλαβε ο μικρός, γιατί παίρνει κατ εξακολούθηση τις πόζες του, κι αυτός λίωωωνει σαν το κερι...(πολυ μπαγάσικο γατί)Επίσης το άλλο είναι οτι τα εμβόλια τα έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου με λίγα λόγια οταν ακούει "θα πάω τον μικρό στον κτηνίατρο" το πρώτο πράγμα που σκέφτεται είναι οτι πάω να τον στειρώσω, και τρέχει να τον σώσει...:mad: εχουμε ξεφτιλιστεί παντού..:redface::down:τουλάχιστον φτιάχνουμε το κέφι στον γιατρό...(ο οποίος παραλίγο να δεχτεί την προσβολή της ζωής του, οταν προσπαθούσε να του εξηγησει ο κακομοίρης τα θετικά της επέμβασης...αλλά ευτυχώς αντέδρασα γρήγορα....)
τι να τον κάνω είναι και καλλιτεχνική φύση, και οταν στεναχωριέται αποσυντονίζεται....:hmm:ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΒΟΥΛΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!!!!(δεν χρειαζεται να εξηγήσω τι σημαινει αυτο έτσι?θα σας πω μόνο οτι αν τον ακούσει κανεις οταν νιαουρίζει στον φίλο μου, θα νομίζει οτι είναι ενα μικροσκοπικό- εγκαταλελλημένο -νηστικό, και ταλαιπωρημένο γατάκι...)
ασχετα αν είναι μια χνουδωτή μπάλα...:confused:

Επίσης το άλλο είναι οτι τα εμβόλια τα έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου με λίγα λόγια οταν ακούει "θα πάω τον μικρό στον κτηνίατρο" το πρώτο πράγμα που σκέφτεται είναι οτι πάω να τον στειρώσω, και τρέχει να τον σώσει...:mad: εχουμε ξεφτιλιστεί παντού..:redface:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Να σας ζήσει το τσαχπινικο γατί !! Πρέπει να είναι πολύ μούρη...:cool::cool::cool:

(Το έχει το όνομα φαινεται..και ο δικος μου ο Βούλης έτσι μπαγασάκος είναι..);)

:lol::lol::lol::lol:!πρεπει να ειναι πολυ τελειος ετσι οπως τον περιγραφεις!φατσουλα σκετη.....πρεπει να τους δουμεεεεεε!!!!!γρηγορα φωτογραφιες!να σας ζησουν τα ζουζουνια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back