kostasss
Νεοφερμένο μέλος
Ο kostasss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 63 μηνύματα.
19-09-09
14:52
Τον αντιδήμαρχο Ζακυνθίων, Διονύση Καπανδρίτη, κατήγγειλε η κάτοικος της Αγίας Τριάδας Ζακύνθου, Ντάνα Σβαρτ-Καπώνη, επειδή, όπως υποστήριξε, συνεργείο του δήμου πέταξε ποντικοφάρμακο σε όλους τους γύρω δρόμους, με αποτέλεσμα να δηλητηριαστούν γάτες, σκυλιά, καθώς και πουλιά.
Η κ. Σβάρτ-Καπώνη τόνισε πως θα προσφύγει σε κάθε αρμόδια Αρχή, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων, ενώ πρόσθεσε πως οι δηλητηριάσεις των ζώων είναι εγκλήματα κατά της ζωής.
«Πριν από μερικές ημέρες, ήρθε στην περιοχή μας ο αντιδήμαρχος, Διονύσης Καπανδρίτης, καθώς και ένας αλλοδαπός, ο οποίος άρχισε να πετά παντού ποντικοφάρμακο, με συνέπεια να δηλητηριαστούν οι γάτες, οι σκύλοι, καθώς και τα πουλιά.
Τους είδα με τα μάτια μου, να προβαίνουν σε αυτή την απαράδεκτη πράξη, η οποία στρέφεται κατά της ζωής. Όταν κάποιος θανατώνει γάτες και σκυλιά, είναι εγκληματίας. Επειδή έφευγα με το πλοίο της γραμμής, δεν είχα τον απαιτούμενο χρόνο για να τους σταματήσω.
Ωστόσο, τους είδα που... έσπερναν το δηλητήριο, σαν να ήταν σιτάρι! Δηλώνω ότι θα απευθυνθώ στην Εισαγγελία Ζακύνθου, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων, ενώ θα φτάσω μέχρι την παγκόσμια οργάνωση για την προστασία των ζώων. Όσα γίνονται στη Ζάκυνθο, δεν λαμβάνουν χώρα πουθενά αλλού.
Οι αιρετοί, όπως είναι ο Νομάρχης και ο Δήμαρχος Ζακυνθίων, δεν κάνουν τίποτα για την περίθαλψη των αδέσποτων ζώων. Με ποιον τρόπο θα φέρει πίσω τη γάτα μου ο κ. Καπανδρίτης;
Έχω δώσει του κόσμου τα λεφτά για αυτά τα γατάκια και τα έχασα, λόγω της αδιαφορίας τους. Όταν χαλάμε την ισορροπία της φύσης, τότε δεν υπάρχει ζωή. Με τέτοιες συμπεριφορές, δεν πρόκειται να μας σώσει κανείς και τίποτα», υπογράμμισε η κ. Σβαρτ-Καπώνη.
Πηγή: imerazante.gr
Η κ. Σβάρτ-Καπώνη τόνισε πως θα προσφύγει σε κάθε αρμόδια Αρχή, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων, ενώ πρόσθεσε πως οι δηλητηριάσεις των ζώων είναι εγκλήματα κατά της ζωής.
«Πριν από μερικές ημέρες, ήρθε στην περιοχή μας ο αντιδήμαρχος, Διονύσης Καπανδρίτης, καθώς και ένας αλλοδαπός, ο οποίος άρχισε να πετά παντού ποντικοφάρμακο, με συνέπεια να δηλητηριαστούν οι γάτες, οι σκύλοι, καθώς και τα πουλιά.
Τους είδα με τα μάτια μου, να προβαίνουν σε αυτή την απαράδεκτη πράξη, η οποία στρέφεται κατά της ζωής. Όταν κάποιος θανατώνει γάτες και σκυλιά, είναι εγκληματίας. Επειδή έφευγα με το πλοίο της γραμμής, δεν είχα τον απαιτούμενο χρόνο για να τους σταματήσω.
Ωστόσο, τους είδα που... έσπερναν το δηλητήριο, σαν να ήταν σιτάρι! Δηλώνω ότι θα απευθυνθώ στην Εισαγγελία Ζακύνθου, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων, ενώ θα φτάσω μέχρι την παγκόσμια οργάνωση για την προστασία των ζώων. Όσα γίνονται στη Ζάκυνθο, δεν λαμβάνουν χώρα πουθενά αλλού.
Οι αιρετοί, όπως είναι ο Νομάρχης και ο Δήμαρχος Ζακυνθίων, δεν κάνουν τίποτα για την περίθαλψη των αδέσποτων ζώων. Με ποιον τρόπο θα φέρει πίσω τη γάτα μου ο κ. Καπανδρίτης;
Έχω δώσει του κόσμου τα λεφτά για αυτά τα γατάκια και τα έχασα, λόγω της αδιαφορίας τους. Όταν χαλάμε την ισορροπία της φύσης, τότε δεν υπάρχει ζωή. Με τέτοιες συμπεριφορές, δεν πρόκειται να μας σώσει κανείς και τίποτα», υπογράμμισε η κ. Σβαρτ-Καπώνη.
Πηγή: imerazante.gr
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos
Δραστήριο μέλος
Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα.
19-09-09
16:37
Εμ εκλογες ερχονται να μην........ καθαρισουμε τους δρομους

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα.
19-09-09
17:22
Αίσχος!!!

Εγώ ακόμη δεν κατάλαβα με ποιά δικαιολογία έριχναν έτσι το ποντικοφάρμακο στους δρόμους?
Για να εξολοθρεύσουν τα ποντίκια?
Μα που ζούμε στον Μεσαίωνα όπου τα ποντίκια και οι αρουραίοι
έτρεχαν κοπάδια στους δρόμους?
Το να σκορπάσς έτσι ένα ισχυρό δηλητήριο δεν αποτελεί άμεσο κίνδυνο και για την δημόσια υγεία???
Αφού είναι αιρετός ο κύριος αντιδήμαρχος, ελπίζω οι φιλόζωοι κάτοικοι της Ζακύνθου να τον θυμηθούνε στις επόμενες δημοτικές εκλογές!
Μπράβο στην φιλόζωη κυρία που είναι αποφασισμένη να κυνηγίσει το θέμα.
Υ.Γ Νομίζω ότι και η πουπουλίνα στο παρελθόν ανέφερε παρόμοια περιστατικά.

Εγώ ακόμη δεν κατάλαβα με ποιά δικαιολογία έριχναν έτσι το ποντικοφάρμακο στους δρόμους?
Για να εξολοθρεύσουν τα ποντίκια?Μα που ζούμε στον Μεσαίωνα όπου τα ποντίκια και οι αρουραίοι
έτρεχαν κοπάδια στους δρόμους?
Το να σκορπάσς έτσι ένα ισχυρό δηλητήριο δεν αποτελεί άμεσο κίνδυνο και για την δημόσια υγεία???
Αφού είναι αιρετός ο κύριος αντιδήμαρχος, ελπίζω οι φιλόζωοι κάτοικοι της Ζακύνθου να τον θυμηθούνε στις επόμενες δημοτικές εκλογές!

Μπράβο στην φιλόζωη κυρία που είναι αποφασισμένη να κυνηγίσει το θέμα.

Υ.Γ Νομίζω ότι και η πουπουλίνα στο παρελθόν ανέφερε παρόμοια περιστατικά.

aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
19-09-09
17:48
Απ' ό,τι θυμάμαι, η Ζάκυνθος είχε από πολύ παλιά τρομερό πρόβλημα με τα ποντίκια. Μάντεψε γιατί: γιατί φόλιαζαν τα γατιά.Μα που ζούμε στον Μεσαίωνα όπου τα ποντίκια και οι αρουραίοι έτρεχαν κοπάδια στους δρόμους?

Σαν σύντομο ανέκδοτο είναι αυτό.οι φιλόζωοι κάτοικοι της Ζακύνθου
Σίγουρα θα υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά ξέρω από πρώτο χέρι ότι η φιλοζωΐα είναι εξωτικό φρούτο για τη συντριπτική πλειοψηφία των Ζακυνθινών.
Το μόνο που έχω να πω σε όσους έχουν γατάκια και ζουν εκεί: κρατήστε τα μέσα. Δυστυχώς, είναι θέμα χρόνου...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum