O μικρός μου Μπέμπης

dude

Νεοφερμένο μέλος

Η dude είναι αόρατη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Κολυμβάρι (Χανιά). Έχει γράψει 15 μηνύματα.
Αυτο το πλασμα ητανε παντα ιδιαιτερο...το βρηκε η μαμα μου παρατημενο,οπως ολα τα γατακια μας,και το μαζεψαμε...το μεγαλωσα εγω,διοτι δεν ετρωγε απο κανεναν αλλο..οταν χτυπουσα τα δαχτυλα στο πατωμα ερχοτανε τρεχοντας για αγκαλιες.Μετα εφυγα απο το σπιτι κ εγινε ο γατος του παππου.Τον περιμενε να τελειωσει το μεσημεριανο κ ανεβαινε στους ωμους του για να πανε για υπνο.Οταν ο παππους "εφυγε", εγινε ο γατος της γιαγιας.ΚΑι αυτην την περιμενε για να πανε για υπνο.Ηταν χουζουρης,ηθελε χαδια μονο στην ωρα του, οχι οποτε θελαμε μεις, μπορουσε καλειστα να γυρισει κ να αρπαξει οποιον τον πειραζε,παντα ομιλητικος την ωρα του φαγητου και απλα το πιο γλυκο πλασμα του κοσμου για μενα.Δυστυχως,η ιδιαιτερη προσωπικοτητα του δεν ητανε να μεινει για καιρο σε αυτο τον κοσμο, αρρωστησε πολυ σοβαρα, και μετα απο την προσπαθεια μου κ την οση ανοχη κ δυναμη του,επρεπε να τον ελευθερωσω απο την ασιτια και την επιμονη του να αντεχει,παρολο που το εβλεπα οτι δεν θα μου χαριζε ακομη λιγα χρονια της παρουσιας του.Θα μου λειψει απιστευτα, παντα θα κλαιω γιατι επρεπε να παρω εγω την αποφαση κ οχι αυτος,οπως εκανε παντα.Ευχομαι να ειναι καλα,να μη ξεχναει ποσο τον αγαπησαμε κ να θυμαται παντα οτι το μονο που ηθελα ητανε το καλο του..

Σε ευχαριστω για οτι ησουν εισαι κ θα εισαι στην καρδια μου...Ο Μπεμπης μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC00134.jpg
    DSC00134.jpg
    175,1 KB · Εμφανίσεις: 73
κριμα ...πολυ κριμα που αρρωστησε ο γατουλης σου....να εισαι καλα να τον θυμασαι...και να σκεφτεσαι οτι κοντα σας περασε μια χαρουμενη ζωη με ανθρωπους που τον αγαπουσαν....:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σ'ευχαριστω πολυ.Να ειμαστε ολοι καλα,να περιθαλπτουμε αδεσποτα κ μη,και απλα να τους χαριζουμε ενα επιγειο παραδεισο..Ειναι πολυ απλο.Αγαπη φροντιδα και στοργη...

Σ'ευχαριστω πολυ.Να ειμαστε ολοι καλα,να περιθαλπτουμε αδεσποτα κ μη,και απλα να τους χαριζουμε ενα επιγειο παραδεισο..Ειναι πολυ απλο.Αγαπη φροντιδα και στοργη...

πολυ σωστα τα λες......:):):)

επρεπε να τον ελευθερωσω

Σε καταλαβαίνω όσο δεν φαντάζεσαι...
Ο γατούλης έφυγε γεμάτος αγάπη, γλίτωσε από τον πόνο και βρήκε τη γαλήνη του.
Να 'ναι καλά ο γατούλης εκεί που πήγε :cry: κι εσύ να τον θυμάσαι πάντα με πολλή αγάπη. Έκανες γι' αυτόν τα πάντα και να 'σαι καλά γι' αυτό.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back