Online shop;

indrilgon

Δραστήριο μέλος

Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα.
Ψάχνω να βρω κάποιο φερέγγυο ελληνικό online shop, ξέρετε κάποιο?:D
[FONT=&quot]Ευχαριστώ εκ των προτέρων:up:[/FONT]

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ψάχνω να βρω κάποιο φερέγγυο ελληνικό online shop, ξέρετε κάποιο?:D
[FONT=&quot]Ευχαριστώ εκ των προτέρων:up:[/FONT]

Απ' όσο έχω ψάξει στο Ίντερνετ...δεν υπάρχει ούτε φερέγγυο ελληνικό online shop..ούτε καν online shop. Αν εννοείς για κατοικίδια, φυσικά:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

[FONT=&quot]Όχι μόνο για κατοικίδια, γενικά. Μέχρι τώρα έχω βρει μόνο καταστήματα που πουλάνε τα προϊόντα τους μέσο [/FONT][FONT=&quot]internet[/FONT][FONT=&quot]αλλά δεν είναι για τα πράγματα που ψάχνω…:([/FONT]

εγω αντιθετα εχω βρει απο ολα:)
Γενικο: https://www.megamarket.gr/
Για κατοικίδια: https://www.gavmamniaou.gr/

Το ψάχνω χρόνια!
Υπάρχουν pet shop on line, τα οποία όμως πουλάνε και ζώα -ακόμα και εξωτικά ερπετά-
:down::down:
κάτι που καταδικάζουμε κι εδώ στο site.Οπότε αφού δε συμμερίζομαι τη φιλοσοφία τους, δεν προτιμώ και τις υπηρεσίες τους και άρα δεν έχω να σου προτείνω κάτι..

Βλέπω η yasmin έχει βρει άκρες!:hmm:
ενδιαφέρον!

και για γενικά υπαρχει και το e-shop kai to pixmania:)

[FONT=&quot]αλλά δεν είναι για τα πράγματα που ψάχνω…:([/FONT]
Για τι είδους πράγματα ψάχνεις, δηλαδή;

Για τι είδους πράγματα ψάχνεις, δηλαδή;
Πραγματικά αυτό είναι το βασικότερο υπάρχουν e-shop για gadgetυπάρχουν πετσοπ, βιβλιοπωλεία κλπ εξαρτάται για το τι ψάχνεις όσο για το αν είναι αξιόπιστα όλα αυτά εξαρτάται όσο πιο γνωστό είναι το μαγαζί τόσο καλύτερα πχ εγώ που ψωνίζω συνέχεια από τον Παπασωτηρίου δεν υπήρξε ούτε ένα πρόβλημα ήταν συνεπείς μέχρι κ στον χρόνο παράδοσης

Εγω μεχρι στιγμης εχω αγορασει απο το διαδικτυο μονο βιβλια και μια φορα νομιζω αφισες.Οι τιμες ειναι περιπου 10% πιο κατω.Εχουν ενα πλαφον αγορων, νομιζω 50ευρω, για να εχεις δωρεαν την μεταφορα με κουριερ και πληρωνω με αντικαταβολη(δεν χρησιμοποιω ποτε πιστωτικες καρτες)Ενδεικτικα https://www.books-in-greek.gr/booksi...er=losada&req_intpage=& nntpage=&act=&tries=1
και https://www.greekbooks.gr/web/main/ επισης ολα τα μεγαλα
βιβλιοπωλεια εχουν on-line αγορα.
Επισης το διαδικτυο προσφερεται για ερευνα αγορας αν σε ενδιαφερει ενα προιον για να συγκρινεις τιμες και χαρακτηριστηκα.:)
Εσυ για τι ακριβως ενδιαφερεσαι?:)

[FONT=&quot]Βασικά ψάχνω για βιβλία, ήδη ζωγραφικής, γλυπτικής και καλλυντικά κυρίως. Αυτή την περίοδο έχω φάει τον τόπο για πλαστικές συρταριλερες αλλά στα Γιάννενα δεν βρήκα τίποτα να με ικανοποιεί…[/FONT]

[FONT=&quot]Και μιας και γεννάω συνεχεία απορίες, οκ μετά από την πλήρη απογοήτευση από τα ελληνικά [/FONT][FONT=&quot]online[/FONT][FONT=&quot]shops[/FONT][FONT=&quot]αποφάσισα να ψωνίσω από εξωτερικό. [/FONT][FONT=&quot]Amazon [/FONT][FONT=&quot]λοιπόν κ.τ.λ.π. ξέρετε μήπως πόσο περίπου έρχονται τα μεταφορικά μιας μεσαίας συσκευασίας?:D[/FONT]

Εξαρτάται απο ποιον άμαζον και τι αγοράζεις. Σε ολες τις περιπτώσεις, δοκιμασε να βαλεις κάτι στο καλάθι σου και να προχωρήσεις στην παραγγελία και θα τα δεις ολα αναλυτικα. Και μπορεις να την ακυρω΄σεις στο τέλος, πριν αγοράσεις κάτι.

[FONT=&quot]Καλά είμαι χαζή,:P δεν την είχα σκεφτεί αυτή την παράμετρο. Ευχαριστωωωωωω!:)[/FONT]

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back