Orazi το γατόπαιδο!

angela

Δραστήριο μέλος

Η angela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 408 μηνύματα.
Το βρήκα στο νετ, έκανα μια αναζήτηση στο φόρουμ και δεν είδα να έχει δημοσιευτεί.
Θαυμάστε λοιπόν το γατόπαιδο!

cat1104.jpg

Μείνατε άφωνοι; :lol::lol::lol:
Περισσότερα στο: https://www.inout.gr/showthread.php?t=21221

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

συγνωμην αγαπη μου..........γατοπαιδο το ονομαζεις εσυ αυτο????:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:.......αυτο ειναι...........ΑΡΚΟΥΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ο κακομοιρης ομως.....αν ζει ακομα...θα εχει τεραστια προβληματα........:(:(

Σίγουρα θα χει προβλήματα...
:(

Η κυρία όμως κομψότατη, όλα τα ανθυγιεινά στο γάτο τα δίνει... :hmm:

Σίγουρα θα χει προβλήματα...
:(

Η κυρία όμως κομψότατη, όλα τα ανθυγιεινά στο γάτο τα δίνει... :hmm:

ναι η βλαμενη...και τον επιδυκνειει κιολας!!!!!!!! αχ και να την ειχα στα χερια μου......θα την αναγκαζα να φαει.....μεχρι σκασμου!!!!!!!!:mad::mad::mad:

ναι η βλαμενη...και τον επιδυκνειει κιολας!!!!!!!! αχ και να την ειχα στα χερια μου......θα την αναγκαζα να φαει.....μεχρι σκασμου!!!!!!!!:mad::mad::mad:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Καλά ε.... ουρλιάζω από τα γέλια!!!
:up::up::up::up::up::up::up:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:....μα......δεν της αξιζει?????????:lol::lol::lol:

Αμέ, αμέεεεε!
:lol::lol::lol:

:blink: θα έχει πρόβλημα το καημένο, δεν νομίζω να τα έχει χάσει τόσο η ιδιοκτήτριά του. Η μήπως είναι αλλαγμένη η εικόνα με photoshop? ... το ελπίζω

:blink: θα έχει πρόβλημα το καημένο, δεν νομίζω να τα έχει χάσει τόσο η ιδιοκτήτριά του. Η μήπως είναι αλλαγμένη η εικόνα με photoshop? ... το ελπίζω

Οχι δεν είναι επεξεργασμένη ... https://www.petsbest.com/the-worlds-most-obese-cats.aspx :cry:

Αυτην την φωτο τη βρηκα σε ενα γκρουπ στο facebook που προσπαθει να διαδωσει την γατοφαγια,ειναι σε γλωσσα που δεν καταλαβαινω ομως.:hmm:Μου την εστειλαν -για να τους κανω report.:|

Οχι δεν είναι επεξεργασμένη ... https://www.petsbest.com/the-worlds-most-obese-cats.aspx :cry:

Ο Χριστός κι η Παναγιά...:cry:

Έχω την εξής απορία: Οι γάτες δεν σταματάνε να τρώνε μόλις χορτάσουν; :hmm:

Αυτην την φωτο τη βρηκα σε ενα γκρουπ στο facebook που προσπαθει να διαδωσει την γατοφαγια,ειναι σε γλωσσα που δεν καταλαβαινω ομως.:hmm:Μου την εστειλαν -για να τους κανω report.:|

Τι εννοείς λέγοντας τη γατοφαγία;:blink:

τα κακομοιρα τα γατουλινια :(

Ο Χριστός κι η Παναγιά...:cry:

Έχω την εξής απορία: Οι γάτες δεν σταματάνε να τρώνε μόλις χορτάσουν; :hmm:

Φαντάζομαι ότι είναι όπως και τα παιδιά. Μερικές ναι, άλλες όχι. Και τότε υποτίθεται ότι εμείς που έχουμε μυαλό προσέχουμε την διατροφή τους :/:

ΥΓ. Και μερικές έχουν προβλήματα υγείας :(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back