Paypal

Anima

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα.
παιδια το συτημα paypall δεν το κατεχω
αν ξερει καποιος τι πρεπει να κανω ας μου στειλει πμ...

παντος για πρωτη μερα ειδα στο μαιλ μου 3 απαντησεις και αυτο ειιναι πολυ πολυ ελπιδοφορο για τα ζωακια!!
ευχαριστουμε πολυ πολυ οσους βοηθουν στειριζουν και προωθουν αυτη τη δραση!!!:up:
Έλεος κορίτσια! Τι είναι το paypal? Κανένας δε μουχει εξηγήσει ως τώρα αν και ρώτησα αρκετούς. Θα με διαφωτίσετε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Anima ουτε εμενα με εχου διαφωτισει:down::lol:
αλλα το εχω δει σε σελιδες που θελω να κνω υνδρομη σε καποιο περιοδικο, δεν εχω καταλαβει πως λειτουργει κατι σαν e-banking πρεπει να συνδεσεις ενα λογαριασμο , παρεχει ασφαλεια , αλλα εχει και ενα μικρο κομιστρο...τι ναπω???
:blink::blink::blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι όπως στο e bay!!!Δεν το έχω κάνει αλλά το "ξέρω" από την κολλητή...Πληρώνεις μέσω πιστωτικής νομίζω..Αυτό είναι όλο κι όλο και αν έρχεται απο μακριά..φυσικά πληρώνεις το αντιτιμο.Αλλά εγώ προτιμώ τα προιόντα με αντικαταβολή..Βλέπε e-shop:)

εμμμμ μας βλεπω για σπλιτ ολες μαζι:lol:

Μήπως θα έπρεπε να βγάλουμε και ειδική έκπτωση στα μέλη μας?????:lol:

Το Paypal ειναι διαμεσολαβητής ανάμεσα στους αγοραστές και αυτούς που πουλάνε πράγματα μέσω νετ. Καταγράφεται εκεί η πιστωτική μας ή λογαριασμός μας και αν το ηλεκτρονικό κατάστημα υποστηρίζει paypal, το κατάστημα χρεώνει τον paypal όταν αγοράσουμε κάτι και εμείς και στην συνέχεια o paypal εμάς.
Εξασφαλίζεται με αυτόν τον τρόπο οτι δεν θα δίνουμε την πιστωτική μας στον καθένα στο νετ, γιατι θα την ξέρει μόνο ο paypal. Επιπλέον, με συγκεκριμένα καταστήματα υποστηρίζεται επιστροφή χρημάτων άμα κάτι δεν πάει καλά.
Για να γραφτείς στον paypal κάνεις εγγραφή και δίνεις την πσιτωτική σου. Σε χρεώνει 1.5 ευρω ή κάτι τέτοιο για αυτό, μέσω της πιστωτικής. Όταν γίνει η χρέωση, στην καταγραφή της χρέωσης στην πιστωτική δίνεται ένας αριθμός με τον οποίο κανείς ενεργοποιεί τον λογαριασμό του στον paypal.

Αχχχχ βιβή τι καλά που μας τα ξεκαθάρισες!!!Ευχαριστούμε!!!:up:

Να συμπληρώσω οτι τι το 1.50 ευρώ στο επιστρέφουν πίσω αφού ενεργοποιήσεις το λογαρασμό σου με το κρυφό κωδικό που σου έχουν στείλει;)

EΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Drusilia!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back