kostas72
Νεοφερμένο μέλος
1η ερώτηση: τι είναι η λευκοπενία και είναι επικύνδινη για το ζώο? Δηλ. κινδυνεύει να πεθάνει? και
2η: πως πρέπει να το χειριστώ με το pet shop? Στην ουσία μου πούλησαν ένα άρρωστο ζώο, για το οποίο μέσα σε 5 μέρες που το έχω, ξόδεψα περισσότερα χρήματα απ όσα κόστισε το ίδιο το γατάκι. Δεν έχουν υποχρέωση να δίνουν ζώα υγιή? Και τι πρέπει να τους ζητήσω? Χρήματα πίσω? Να τους καταγγείλω στο ΙΝΚΑ και στη φιλοζωική?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas72
Νεοφερμένο μέλος
Αγόρασα πριν 5 ημέρες ένα γατάκι απο pet shop. Αρχικά είχα επιλέξει άλλο, αλλά ο πωλητής με πίεση με έπεισε να επιλέξω αυτό που τελικά πήρα. Το γατάκι, 6 μηνών, φαινόταν καταβεβλημένο, και δύο μέρες μετά το πήγα σε κτηνίατρο. Μετά από ενέσεις και παρακολούθηση για τρεις μέρες, ο γιατρός μου είπε σήμερα ότι το γατάκι πασχει από λευκοπενία. Είπε οτι είναι σοβαρή ασθένια για τα ζώα, ότι καταπολεμάται με αγωγή, και ότι ελπίζει πως τις επόμενες μέρες θα συνέλθει. Εάν παρ όλα αυτά δεν φάει και αύριο, το ζώο πρεπει να κάνει εισαγωγή στο κτηνιατρείο για να του χορηγηθεί ορός.
Εγώ πως πρέπει να το χειριστώ με το pet shop? Στην ουσία μου πούλησαν ένα άρρωστο ζώο, για το οποίο μέσα σε 5 μέρες που το έχω, ξόδεψα περισσότερα χρήματα απ όσα κόστισε το ίδιο το γατάκι. Δεν έχουν υποχρέωση να δίνουν ζώα υγιή? Και τι πρέπει να τους ζητήσω? Χρήματα πίσω? Να τους καταγγείλω στο ΙΝΚΑ και στη φιλοζωική?
Δεν ξέρω αν πρέπει, αλλά πείτε μου και σας ενημερώνω για το που βρίσκεται το συγκεκριμμένο μαγαζί και ποιος υπάλληλος με εξυπηρέτησε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν ψάξεις λίγο στο φόρουμ, κάπου έχουμε ένα θέμα για ένα γατάκι από ένα από αυτά τα pet shop της Αθηνας που προσπαθήσαμε ματαίως να σώσουμε. Νομιζω Πανλευκοπενία είχε κι εκείνο!
Κάτι πρέπει να κάνουμε επιτέλους!
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
kostas72
Νεοφερμένο μέλος
Θα τους καταγγείλω στο ΙΝΚΑ και στη φιλοζωική. Εκτός αυτού με τι άλλο μπορώ αν μη τι άλλο να τους ταρακουνήσω?
Νομιζω πως δυστυχως δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Εχουν γινει απειρες καταγγελιες και οχι μονο απο ιδιωτες αλλα απο ολοκληρα φιλοζωικα σωματεια και δεν γινεται τιποτα.
Το πετ σοπ εχει καποιο βισμα και ολα διαγραφονται.

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ
Καπνοκοπτηρίου 6 Αθήνα
Τηλ. 2125754
Fax: 8229188 E-mail: ka6u014@minagric.gr
ΜΠΑΤΖΗΛΙΩΤΗΣΒΑΣΙΛΕΙΟΣΕσωτ.: 5753Τηλ.: 0Fax: 8229188ka6u014minagric.grΑρ. Γραφ.: 0ΚΑΠΝΟΚΟΠΤΗΡΙΟΥ 6
ΜΠΑΤΖΗΛΙΩΤΗΣΒΑΣΙΛΕΙΟΣΕσωτ.: 5754Τηλ.: 0Fax: 8229188ka6u014minagric.grΑρ. Γραφ.: 0ΚΑΠΝΟΚΟΠΤΗΡΙΟΥ 6
ΒΡΑΙΛΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΗΕσωτ.: 5752Τηλ.: 0Fax: Αρ. Γραφ.: 32ΚΑΠΝΟΚΟΠΤΗΡΙΟΥ 6
ΛΟΥΚΑΣΠΑΥΛΟΣΠροϊστάμενος Τμήματος57100 32ΚΑΠΝΟΚΟΠΤΗΡΙΟΥ 6
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥΔΕΣΠΟΙΝΑΥπάλληλος57100 32ΚΑΠΝΟΚΟΠΤΗΡΙΟΥ 6
η σε μια αναλογη υπηρεσία εξηγησε τους και καντο και γραπτα. Εξισου καταγγειλε το σε αυτα που ειπες και επικοινωνησε κει με το μέλος ruko+ που μαζευει εδω τις καταγγελιες για τα πετ σοπ, ετοιμαζουμε κατι μαζικο απ οσο ξερω.
Οσο για την πανλευκοπενία ειναι οντως σοβαρη ασθενεια, αλλα ενα ποσοστο ζωων με καλες αμυνες επιβιωνει. Σου συνιστω να διαβασεις αυτο το αρθρο εδω για να ενημερωθεις και να προσεξεις πολυ καλα εαν ο κτηνιατρος σου ειναι καλος γιατι συνηθως το βαζουν στον ορο απο νωρις γιατι ενα απο τα αρχικα συμπτωματα ειναι η αφυδατωση. Ενημερωσου και εαν χρειαστει αλλαξε γιατρο ( μια λυση ειναι ο φανταστικος αιλουρος στον πειρεα) και εξισου να βλεπεις καθημερινα το γατακια και για πολυ ωρα να το χαιδευεις στοργικα στην αγγαλια σου και να του δίνεις κουραγιο γιατι αποδεδειγμενα αυτου του ειδους η φροντιδα βοηθαει το ανοσοποιητικο ( στους ανθρωπους κα στα ζωα) και θα το βοηθησει να αντλησει ενεργεια εαν ο οργανισμος του εχει αντοχες και να τα καταφερει.Το εκανα σε εναν γατουλη λιγο πιο μεγαλο ομολογουμενος σε μηνες αλλα εζησε και τωρα ειναι μια χαρα. Καλη ιατρικη φροντιδα λοιπον, στοργη και προδερμ και καταγγελιες.
https://www.mypetz.gr/threads/%CE%A0%CF%8E%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CE%AD%CE%BE%CF%89-%CE%BA%CF%84%CE%B7%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF.219126/
drusilia
Διάσημο μέλος
Ήταν γατάκι ράτσας; Από ότι κατάλαβα όχι ε; Μα καλά κι αυτοί, δεν ντρέπονται;;; Δεν καταλαβαίνουν οτι τους εαυτούς τους δυσφημίζουν;; Να τους κάνεις και παράπονα στο μαγαζί, μπροστά σε πελάτες!

christiana s
Νεοφερμένο μέλος
είναι αμαρτία αυτό που συμβαίνει εκεί. Είχα περάσει μία μέρα από εκεί και τα γατάκια που είχε ήταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας...είναι απαράδεκτοι....είχε πουλιά (φασιανούς κ.τ.λ) μέσα σε μικρά κλουβιά στην μέση του δρόμου..πώς τον αφήνουν να λειτουργεί;;;;πρέπει κάτι να γίνει από όλους μας, πρέπει ο συγκεκριμένος να κλείσειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool