Κείρα
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BokSurat
Νεοφερμένο μέλος
Έψαχνα και εγώ παλιότερα ένα pet shop που να μην τα "οικονομάει" από τα ζώα αλλα δεν είχα καταφέρει να βρω κάτι. Σίγουρα θα υπάρχει, και επίσης σίγουρα, ΔΕ θα είναι κάποιο από τα μεγάλα -αλυσίδες που λέμε-, τώρα το που... Άγνωστο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor
Δραστήριο μέλος
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Εκεί βρήκα και τον Ζαχαρία μου!

Ismini
Διάσημο μέλος
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Θυμήθηκα και την οδό, 28ης Οκτωβρίου (είναι κάθετος επί της λεωφόρου Μεσογείων). Λέγεται Κτηνιατρική Αγορά και βρίσκεται στο αριστερό σας χέρι (είναι μονόδρομος,άνοδος) μόλις λίγα μέτρα μακριά από τη Μεσογείων.
Εκεί βρήκα και τον Ζαχαρία μου!![]()
Εκεί ψωνίζω και εγώ..
..ειναι εξυπηρετηκότατοι και μάλιστα όταν ήθελα να δώσω τα γατάκια της Μπλάκυς μου είχαν πεί να ΄κολλήσω στην πόρτα τους αγγελία μπας και βρούμε κάποιους για τα μικρά..!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psistiri
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θυμήθηκα και την οδό, 28ης Οκτωβρίου (είναι κάθετος επί της λεωφόρου Μεσογείων). Λέγεται Κτηνιατρική Αγορά και βρίσκεται στο αριστερό σας χέρι (είναι μονόδρομος,άνοδος) μόλις λίγα μέτρα μακριά από τη Μεσογείων.
Εκεί βρήκα και τον Ζαχαρία μου!![]()
Και γώ σε αυτο πηγαίνω, είναι εκεί που είναι τα ντομινος πάνω στην μεσογείων, στην Αγία Παρασκευή..
Ξερεις καποιος το τηλεφωνο και αν πουλανε κονσερβες με την κουτα?
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Και εγω το εχω δει την Κτηιατρικη Αγορα, αλλα νομιζα οτι προμηθευουν μονο πετ σοπ η σε μεγαλες ποσοτητες.
Ξερεις καποιος το τηλεφωνο και αν πουλανε κονσερβες με την κουτα?
είμαι κοντά , αν θές αύριο θα ρωτήσω, αλλά είμαι σίγουρη οτι δεν τίθεται θέμα ποσότητας.....έτσι και αλλιώς στίς κούτες τα έχουν!!!!!!
Μονο θελω να ρωτησω τιμες κτλ, αν εχει καποιος τηλεφωνο....
Αλλιως θα παρω στο 11888 να ρωτησω με βασει την διευθυνση.
Βανα ευχαριστω πολυ, ισως περασω μια βολτα αργοτερα να ρωτησω.

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Σκεφτομουν να παω να αγοραζω τις κονσερβες με τις κουτες γιατι δεν συμφερει μια μια απο το σουπερ μαρκετ.
Μονο θελω να ρωτησω τιμες κτλ, αν εχει καποιος τηλεφωνο....
Αλλιως θα παρω στο 11888 να ρωτησω με βασει την διευθυνση.
Βανα ευχαριστω πολυ, ισως περασω μια βολτα αργοτερα να ρωτησω.![]()
απο πρωσοπική πείρα, έχει καλύτερες τιμές σίγουρα, και μεγάλη ποικιλία......
οκ.....αν δεν πάς πές να περάσω εγώ!

Θα παω καποια στιγμη...Ξερεις μεχρι τι ωρα ειναι ανοιχτα?
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Δυστυχώς δεν θυμάμαι τώρα το τηλέφωνο, πάντως είναι σίγουρα ανοιχτά μέχρι τις 3 το μεσημέρι Δευτέρα, Τετάρτη , Σάββατο και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή ανοίγει και το απόγευμα στις 6. Μάλλον κλείνει στις 8.

Τα παιδιά είναι πάρα πολύ εξυπηρετικά! Ειδικά ο Γιάννης, όποτε πάω μου πιάνει την κουβέντα!
Εγώ από 'κεί ψωνίζω όλα τους τα πράγματα.
Και έχουν και έναν κούκλο γάτο, τον Βαγγέλη!
Συνημμένα
Τρωνε σαν τερατα τωρα που γεννησαν!
Οντως, εχετε δικιο, ειναι πολυ καλοι και εξυπηρετικοι.
Αγορασα ενα πακετο friskies junior για τις μανουλες και την αγελαδιτσα, και πηρα διαφορες αλλες κονσερβες για να δοκιμασουμε ποια τρωνε, να αγορασουμε πακετο.
Το αλλο πακετο το πηρα 18,72 και ειχε 24 κονσερβες.
Βγαινει γυρω στα 78 λεπτα η κονσερβα που ειναι 2 λεπτα χαμηλοτερα απο την τιμη του σουπερ μαρκετ.
Περιμενα μεγαλυτερη διαφορα, αλλα δεν πειραζει.
Απο οτι ειδα εχει και πολλες φαρμακευτικες τροφες.
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Μόλις γύρισα από την κτηνιατρική αγορά στην Αγ. Παρασκευή. Βρήκα όλα όσα ήθελα (και ένα σωρό που δεν ήθελα αλλά παρασύρθηκα). Η Κείρα μου ούτε που ασχολήθηκε με τα καινούργια της παιχνίδια αλλά έπεσε με τα μούτρα στις λιχουδιές. Όμως ανταμείφθηκα από το ένα της μωράκι που ανακάλυψε το χνουδωτό ποντικάκι και του έχει αλλάξει τα φώτα. (Του κάνει και φφφφ πριν επιτεθεί και είναι πολύ αστείο
).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool