Eva82
Νεοφερμένο μέλος
Η Eva82 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Γαλάτιστα (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα.
20-11-09
12:11
Καλημέρα σας.
Παιδιά πραγματικά εχτές νευρίασα πάρα πολύ.
Για κακή μου τύχη πήγα να πάρω μια άμμο από μεγάλη αλυσίδα pet shop στην Αθήνα (νομίζω ότι όλοι ξέρουμε για ποια μιλάω)..Μπήκα μέσα, πήγα κατευθείαν στο σημείο με τις άμμους και καθοδόν για εκεί πρόσεξα προσεκτικά όλα τα κλουβιά με τα ζωάκια..Στο τελευταίο δυστυχώς είχε σε ένα σημείο κακά-διάρροια για την ακρίβεια! Και το κακόμοιρο εκείνη την ώρα το πατούσε!!!
Τα παίρνω κανονικά λοιπόν,,περνάει μια κοπέλα (ο Θεός να την κάνει.) και της δείχνω το σκυλάκι και της λέω, έχει κάνει διάρροια..δεν μου δίνει σημασία και προχωράει, την περιμένω λοιπόν για να της το ξαναπώ, περναεί και της λέω, εχει κάνει διάρροια και πρέπει να το καθαρίσετε..γυρνάει λοιπόν και μου λέει : Καλά ντε! Μην μας βαρέσεις κιόλας! (με πολύ άσχημο ύφος) και της λέω..άμα χρειαστεί!!
Λοιπόν, δεν έκανα περαιτέρω φασαρία, γιατί πραγματικά θα γινότανε χαμός!
Και θέλω να ρωτήσω: τι γίνεται με αυτή την κατάσταση στα pet shops,γίνονται κινητοποιήσεις και κάποιες δράσεις ενάντια σε αυτή την κατάσταση? Τι μπορούμε να κάνουμε? Υπάρχει κάτι να κάνουμε?
Φιλικά
Εύα
Παιδιά πραγματικά εχτές νευρίασα πάρα πολύ.
Για κακή μου τύχη πήγα να πάρω μια άμμο από μεγάλη αλυσίδα pet shop στην Αθήνα (νομίζω ότι όλοι ξέρουμε για ποια μιλάω)..Μπήκα μέσα, πήγα κατευθείαν στο σημείο με τις άμμους και καθοδόν για εκεί πρόσεξα προσεκτικά όλα τα κλουβιά με τα ζωάκια..Στο τελευταίο δυστυχώς είχε σε ένα σημείο κακά-διάρροια για την ακρίβεια! Και το κακόμοιρο εκείνη την ώρα το πατούσε!!!
Τα παίρνω κανονικά λοιπόν,,περνάει μια κοπέλα (ο Θεός να την κάνει.) και της δείχνω το σκυλάκι και της λέω, έχει κάνει διάρροια..δεν μου δίνει σημασία και προχωράει, την περιμένω λοιπόν για να της το ξαναπώ, περναεί και της λέω, εχει κάνει διάρροια και πρέπει να το καθαρίσετε..γυρνάει λοιπόν και μου λέει : Καλά ντε! Μην μας βαρέσεις κιόλας! (με πολύ άσχημο ύφος) και της λέω..άμα χρειαστεί!!
Λοιπόν, δεν έκανα περαιτέρω φασαρία, γιατί πραγματικά θα γινότανε χαμός!
Και θέλω να ρωτήσω: τι γίνεται με αυτή την κατάσταση στα pet shops,γίνονται κινητοποιήσεις και κάποιες δράσεις ενάντια σε αυτή την κατάσταση? Τι μπορούμε να κάνουμε? Υπάρχει κάτι να κάνουμε?
Φιλικά
Εύα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
20-11-09
12:18
Πιστευω οτι περαν του να ενημερωνουμε τον κοσμο και να μην τα υποστηριζουμε με τις αγορες μας δε γινεται να κανουμε κατι αλλο,εκτος αν ειναι σε αθλια κατασταση το ζωο και μπορει να μηνυθει ο ιδιοκτητης του καταστηματος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα.
20-11-09
12:23
Η απάντηση είναι απλή: ΔΕΝ ενισχύουμε με τον οβολό μας καταστήματα αυτού του είδους! Ούτε άμμο, ούτε κονσέρβες ούτε τίποτα! Αν διαπιστώσουμε κακές συνθήκες διαβίωσης, κάνουμε καταγγελία στην αρμόδια υπηρεσία της Νομαρχίας ή του οικείου Δήμου, βέβαια δε θα γίνουν και πολλά πράγματα μετά... και αποθαρρύνουμε την αγορά προϊόντων και ζώων από τέτοια καταστήματα, προκειμένου να μην έχουν κέρδος και να πάψουν αυτή τη δραστηριότητα (κάποτε...
).
Υπάρχει θέμα στο φόρουμ, όπου γράφουμε διευθύνσεις καταστημάτων που δεν εμπορεύονται ζωάκια, βρίσκεις ένα κατάστημα που βρίσκεται στην περιοχή σου και ψωνίζεις από αυτό.
Ιδού ο σύνδεσμος https://www.mypetz.gr/threads/pet-shops-που-δεν-πουλάνε-ζώα.220950/
Επίσης, αρκετοί κτηνίατροι έχουν σειρές προϊόντων στα ιατρεία τους, υπάρχει και τέτοια λίστα στο φόρουμ.
).Υπάρχει θέμα στο φόρουμ, όπου γράφουμε διευθύνσεις καταστημάτων που δεν εμπορεύονται ζωάκια, βρίσκεις ένα κατάστημα που βρίσκεται στην περιοχή σου και ψωνίζεις από αυτό.
Ιδού ο σύνδεσμος https://www.mypetz.gr/threads/pet-shops-που-δεν-πουλάνε-ζώα.220950/
Επίσης, αρκετοί κτηνίατροι έχουν σειρές προϊόντων στα ιατρεία τους, υπάρχει και τέτοια λίστα στο φόρουμ.
Eva82
Νεοφερμένο μέλος
Η Eva82 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Γαλάτιστα (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα.
20-11-09
12:28
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας!! Και έτσι πρέπει να γίνεται!! Και βασικά εύχομαι στο μέλλον να κλείσουν ΌΛΑ αυτά τα μαγαζάκια του πόνου!

Eva82
Νεοφερμένο μέλος
20-11-09
13:26
Επίσης, παιδιά που έχετε αναρτήσει το θέμα με τα πετ σοπς που είναι χωρίς ζωάκια? Προσπαθώ να το βρω και τίποτα..Απλά πειτε μου το μέρος και το ψάχνω.
Ευχαριστώ πολύ
Ευχαριστώ πολύ

aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum