escape
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έτρωγα πίτσα στην τηλεόραση και με γυρόφερναν όλα τα μωρά για να μυρίσουν τι τρωω. Δεν τους έκανε μεγάλη εντύπωση η μπέικον-τυρι-ντοματα-blue cheese και συνεχισαν τα παιχνιδια τους. Η Β. όμως αποφασισε να ...δοκιμασει. Κρατησα κι εγω το κομματι κοντα της να δω τι θα κανει η παλιολιχουδω. Τσίμπησε λίγο μπλε τυρι, ξετρυπωσε και μια μυρωδια μπεικον που ηταν πανω πανω βγαζοντας γλωσσιτσα, αλλά όοοοοοοοοχι δεν της έφτανε! Κι εκεί έγινε το εξης: Ακουμπησε το χερι της στο χερι μου (για να στηριζεται? μη της φυγω? τι να πω!) κι άρχισε να δαγκωνει την πιτσα ....the human way!
Κανονικες μικρες δαγκωνιες! Τραβαγε απο δω, εσφιγγε τη μασελα της απο κει, καταφερε το 1/3...Όχι η μπύρα στο ποτηρι μου παραδιπλα δεν της άρεσε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
ελπίζω αργότερα να μη σου ζητήσει κ κινέζικο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Δεν είχε σήμερα αγώνα γαμώτομηπως επιασε το τηλεκοντρολ για να βαλει να δει και αγωνα ???????![]()

escape
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν είχε σήμερα αγώνα γαμώτο![]()
![]()
Αυτο, τωρα, το ειπες εσυ ή το γατί σου?

elvenstar
Επιφανές μέλος
Εγώ το είπα αλλά έκφραζα τον πόνο της γάτας σου που έκανε μεγάλο κόπο για να γλιστρήσει η πίτσα χωρίς μπάλαΑυτο, τωρα, το ειπες εσυ ή το γατί σου?![]()

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

προσοχη στα μανιταρια ομως γιατι ειναι δηλητηριωδη για τις γατες

gourgourakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γέλασα με την ψυχή μου απόψε! Η madame Bijoux αποφάσισε ότι αρέσκεται στας πίτσας!
Έτρωγα πίτσα στην τηλεόραση και με γυρόφερναν όλα τα μωρά για να μυρίσουν τι τρωω. Δεν τους έκανε μεγάλη εντύπωση η μπέικον-τυρι-ντοματα-blue cheese και συνεχισαν τα παιχνιδια τους. Η Β. όμως αποφασισε να ...δοκιμασει. Κρατησα κι εγω το κομματι κοντα της να δω τι θα κανει η παλιολιχουδω. Τσίμπησε λίγο μπλε τυρι, ξετρυπωσε και μια μυρωδια μπεικον που ηταν πανω πανω βγαζοντας γλωσσιτσα, αλλά όοοοοοοοοχι δεν της έφτανε! Κι εκεί έγινε το εξης: Ακουμπησε το χερι της στο χερι μου (για να στηριζεται? μη της φυγω? τι να πω!) κι άρχισε να δαγκωνει την πιτσα ....the human way!Κανονικες μικρες δαγκωνιες! Τραβαγε απο δω, εσφιγγε τη μασελα της απο κει, καταφερε το 1/3...
Όχι η μπύρα στο ποτηρι μου παραδιπλα δεν της άρεσε![]()
Εδώ γελάω εγώ που απλά διαβάζω αυτά που περιγράφεις για τη Μπιζου.... φαντάζομαι εσύ..

Πολλά φιλάκια στη Μπιζου!
elenaklimt
Νεοφερμένο μέλος

. Καλά τους λέω εγώ γατάνθρωπους... Φιλια στη λιχούδω σου
prince
Διάσημο μέλος
και γώ έλεγα το δικό μου σαβουροφάγο.... τελικά η δική σου γάτα ξεπερνάει το δικό μου... ΘΕΑ!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool