konstans
Περιβόητο μέλος
Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
11-02-15
13:41
Βρέθηκα με 2 ποδαράκια πληγωμένα, να τριγυρνώ στους δρόμους. Νοσηλεύτηκα, το ένα μου ποδαράκι έγινε καλά, αλλά στο άλλο έχει κοπεί το νεύρο και το πατάω διπλωμένο. Είμαι ζόρικο κορίτσι, δεν θέλω πολλά-πολλά και έρχομαι για χάδια μόνο όταν το θέλω εγώ. Αν νομίζεις ότι έχεις τη διάθεση και την υπομονή να με κάνεις να αισθανθώ άνετα, κάλεσε στο 6944539442(18:00-22:00) ή στείλε μαιλ στο floisvocats@gmail.com. Είμαι περίπου 4 μηνών, αποπαρασιτωμένη και σύντομα θα εμβολιαστώ. Δώσε μου μια ευκαιρία να ζήσω σε ένα σπίτι προστατευμένη, ακόμα και αν δεν είμαι το χαδιάρικο γατί που έψαχνες!
Αρ.τσιπ 94500000151773
Αρ.τσιπ 94500000151773
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.220 μηνύματα.
11-02-15
19:41
Κουκλα ειναι η τσαουσα!Το καλυτερο σπιτακι να βρεθει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool