ria23
Διάσημο μέλος

..συντομα θα εχω χρονο να κανω καποια καλυτερα αναλυση ισως και ενα review..προς το παρον μπορειτε να την δειτε και δω: https://www.purapet.com/εγω χρησιμοποιω συγκεκριμενα αυτη: https://www.purapet.com/premium-moonlight-cat-litter.htm#moonlightultra
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chrysanthi1
Νεοφερμένο μέλος
καλησπερα επειδη ειχα με πολλες κοπελες συζητηση περι αμμου ειπα και γω να παραθεσω καποια με την οποια ειμαι πολυ ευχαριστημενη απλα την βρισκω καπου συγκεκριμενα!!!!!!!!ειναι αρκετα καλη τα 7,5 λιτρα 7,5 ευρω και κανει τα ουρα σκληρους σβολους και τα περιτωματα το ιδιο ..επισης εχει μια απαλη μυρωδια πουδρας για μωρα και δεν μυριζει καθολου..εμας βρισκεται σε δωματιο και οχι στο μπανιο το αμμοδοχειο..το κακο ειναι οτι την βρηκα μονο σε ενα πετ σοπ στην καλλιθεα..παντως με 2 γατια μπορει να κρατησει αν αφαιρουνται τα περιτωματα καθημερινα περιπου 2 βδομαδες!!!!!..συντομα θα εχω χρονο να κανω καποια καλυτερα αναλυση ισως και ενα review..προς το παρον μπορειτε να την δειτε και δω: https://www.purapet.com/
εγω χρησιμοποιω συγκεκριμενα αυτη: https://www.purapet.com/premium-moonlight-cat-litter.htm#moonlightultra
Που τη βρίσκουμε Ρια;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Θα την έχω υπόψιν. Ευχαριστούμε Ρια.

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ria23
Διάσημο μέλος

vaso85
Νεοφερμένο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
. Μήπως γίνεται να μας γράψεις τον εισαγωγέα της για να πάρουμε τηλέφωνο τον προμηθευτη της και να ρωτήσουμε καταστήματα?Ευχαριστώ

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
4feet
Νεοφερμένο μέλος
καλησπερα επειδη ειχα με πολλες κοπελες συζητηση περι αμμου ειπα και γω να παραθεσω καποια με την οποια ειμαι πολυ ευχαριστημενη απλα την βρισκω καπου συγκεκριμενα!!!!!!!!ειναι αρκετα καλη τα 7,5 λιτρα 7,5 ευρω και κανει τα ουρα σκληρους σβολους και τα περιτωματα το ιδιο ..επισης εχει μια απαλη μυρωδια πουδρας για μωρα και δεν μυριζει καθολου..εμας βρισκεται σε δωματιο και οχι στο μπανιο το αμμοδοχειο..το κακο ειναι οτι την βρηκα μονο σε ενα πετ σοπ στην καλλιθεα..παντως με 2 γατια μπορει να κρατησει αν αφαιρουνται τα περιτωματα καθημερινα περιπου 2 βδομαδες!!!!!..συντομα θα εχω χρονο να κανω καποια καλυτερα αναλυση ισως και ενα review..προς το παρον μπορειτε να την δειτε και δω: https://www.purapet.com/
εγω χρησιμοποιω συγκεκριμενα αυτη: https://www.purapet.com/premium-moonlight-cat-litter.htm#moonlightultra
Έχει ψιλούς κόκκους ή χοντρούς?Σαν πια μοιάζει?
ria23
Διάσημο μέλος
οι κοκκοι ειναι ψιλοι σχετικα.. επισης επι ενα μηνα περιπου ειχα 2 γατουλες (ενα μικρο που φιλοξενουσα)και με βολεψε αρκετα
τωρα Λεττα θα ρωτησω την κυρια αυτη αν την προμηθευουν και σε ποια αλλα πετ σοπς..
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Σ'ευχαριστώ αλλά δεν θέλω να σε βάλω σε μεγάλο κόπο. Η κα. που έχει το μαγαζί είναι προμηθέυτρια ?
Άμα δεν γνωρίζει να σου πει γράψε μας την εταιρεία που αναγράφεται επάνω στην συσκευασία.Ευχαριστώ

konstans
Περιβόητο μέλος
Μήπως να δοκιμάσω κι αυτή με την πούδρα;

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
που την βρήκες?Tην δοκίμασα κι εγώ,(την σκέτη,χωρίς άρωμα) και δεν έμεινα ευχαριστημένη.
Μήπως να δοκιμάσω κι αυτή με την πούδρα;![]()
konstans
Περιβόητο μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρε παιδιά να κανονίσουμε καμία μέρα να σας φέρω εγώ τροφή που την παίρνω φθηνα και να μου φέρετε 2 σακουλάκια απο αυτήν να την δοκιμάσω. Γιατί εδώ δεν την βρίσκω πουθενά. Άσχετο από το θέμα αλλά έχω βρεί Royal Canin fit32 63€ το 15κιλο. Δηλαδή το κιλό 4,20.Θέλει κανείς να κανονίσουμε να του πάρω?Στο πετ σοπ που ψωνίζω, στο Παλαιό Φάληρο.
Κωσταντίνα έχεις αμάξι?
konstans
Περιβόητο μέλος
Αν είναι σε κάποια συνάντηση κανονίζουμε να σου φέρω, ή αν μπορείς κάνα απόγευμα να έρθεις στον Φλοίσβο να την πάρεις.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι αμέ , άμα είναι θα κατέβω κάποια μέρα στον Φλοίσβο να έρθω να σας βρω. ΕυχαριστώΑμάξι έχω ναι, αλλά τροφή δεν θέλω.
Αν είναι σε κάποια συνάντηση κανονίζουμε να σου φέρω, ή αν μπορείς κάνα απόγευμα να έρθεις στον Φλοίσβο να την πάρεις.
Επί του θέματος πισω.
Εσένα γιατί δεν σου έκανε? Η Ρία είπε ότι κάνει ωραίους σβόλους και μπορείς μετά να τους βγάλεις μία χαρά. Αυτό είναι που ψάχνω εγώ.
konstans
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool