fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα.
12-06-08
16:50
Μια απο τις απολυτες τροφες για μακρυτριχες γατες royal canin persian 30
μεσα σε 5 μερες ειδα 60% διαφορα στο τριχομα της γατουλας μου η οποια ειναι περσικη
συστατικα
Υδρολυμένο κρέας πουλερικών, ρύζι, λίπος πουλερικών, γλουτένη καλαμποκιού, καλαμπόκι, αφυδατωμένη πρωτεΐνη πουλερικών , συκώτι πουλερικών, αλευρι καλαμποκιού, φυτικά έλαια, φυτικές ίνες, πολτός τεύτλων, μέταλλα, ιχθυέλαιο, μαγιά, σκόνη αυγού, φρουκτοολιγοσακχαρίτες, ιχνοστοιχεία L- λυσίνη, εκχύλισμα μαγιάς (πηγή ολιγοσακχαρίτων μαννάνης, DL-μεθειονίνη, ταυρίνη, βιταμίνες, εκχύλισμα καλέντουλας (πλούσιο σε λουτεϊνη/ξανθοφύλλη)
αντιδραση γατας
δεν της αρεσε στην αρχη μετα ομως την δεχτικε πιο καλα απο eucanuba
μεσα σε 5 μερες ειδα 60% διαφορα στο τριχομα της γατουλας μου η οποια ειναι περσικη
- σταματισε να χανει τριχωμα
- σταματισε να κανει τριχομπαλες
- εγινε το τριχωμα πιο γυαλιστερο
- σταματισε να μυρυσει η αμμος απο τα κοπρανα και τα ουρα
συστατικα
Υδρολυμένο κρέας πουλερικών, ρύζι, λίπος πουλερικών, γλουτένη καλαμποκιού, καλαμπόκι, αφυδατωμένη πρωτεΐνη πουλερικών , συκώτι πουλερικών, αλευρι καλαμποκιού, φυτικά έλαια, φυτικές ίνες, πολτός τεύτλων, μέταλλα, ιχθυέλαιο, μαγιά, σκόνη αυγού, φρουκτοολιγοσακχαρίτες, ιχνοστοιχεία L- λυσίνη, εκχύλισμα μαγιάς (πηγή ολιγοσακχαρίτων μαννάνης, DL-μεθειονίνη, ταυρίνη, βιταμίνες, εκχύλισμα καλέντουλας (πλούσιο σε λουτεϊνη/ξανθοφύλλη)
αντιδραση γατας
δεν της αρεσε στην αρχη μετα ομως την δεχτικε πιο καλα απο eucanuba
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool