S.O.S κίνδυνος για μικρά γατάκια

μαγισσα

Διάσημο μέλος

Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα.
Σήμερα καθώς κατέβαινα από το Ασβεστοχώρι στην ώρα που πήγα να πάρω το αυτοκίνητο μου είδα μία οικογέννεια από γάτες. Μία γάτα με τα γατάκια της καθόντουσαν κοντά στο αυτοκινητό μου και πριν πάω να το πάρω πήγα στο περίπτερο να πάρω κάτι που χρειαζόμουν. Οταν γυρισα και μπήκα μέσα πρόσεξα πως έλειπε ένα από τα γατάκια αλλά δεν έδωσα και πολύ σημασία γιατί σκέφτηκα ότι θα είναι καπου εκεί δίπλα. Φτάνω στο σπίτι μου στον Εύοσμο και την στιγμη που παρκάρο βλέπω κάτι που μου έκοψε την ανάσα ένα από τα γατάκια που είχα δει πριν και συγκεκριμένα αυτό που έλειπε. Με το κρύο τωρα που έχει αυτό είχε βρει ζέστη στην μηχανη του αυτοκινήτου και το κουβάλησα από εκεί πάνω στην μηχανη. Όταν κατέβηκε ήταν σε κακό χάλι προσπάθησα να το πιάσω για να δω εάν είναι καλά αλλά είναι πολυ άγριο και δεν μπόρεσα. Ελπίζω να είναι καλά γιατί δεν μπόρεσα να βρω. Έβαλα φαγητό καπου στην αυλη του σπιτιου μου μήπως και έρθει ακόμα τίποτα εύχομε να είναι καλά. Αλλά από έδώ και πέρα θα προσέχω πιο πολύ με την μηχανή του αυτοκινήτου μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωχ... παλι καλά που δεν κάηκε...
Πώς να προσέχεις δηλαδή ομως;; Να κοιτάς κάθε φορά μήπως μπήκε κάποιο μέσα;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σου πω δεν μου είναι και κόπος να κοιτάζω και μία ματιά στο καπό τώρα το χειμώνα. χι χι χι χι ...........

ωχ,το καιμενο,αν μπορεις καλα θα ηταν να το πιασεις να παει παλι στην οικογενεια του!τι τρομαρα θα εχει παρει μονο του ξαφνικα...:(:(

Εχω ενα τετοιο προς υοθεσια :P.Κατεβηκε σε λαθος φαναρι.:lol:Ακομα το τριβω να φυγει η μαυριλα. :lol:Αγγελια προσεχως Τωρα που πιανει και κρυο πολυ προσοχη!!!!!! Κριμα το καυμενο το μικρο .θα βρεθηκε καπου μονο του τωρα:(ασχετο μαγισσα η γατουλα στο alvaltar σου κουκλα :up:

ναι είναι ή Κλειώ μου σήμερα έγινε 2 μηνών και το μικρό γατάκι όσο και να το έψαξα δεν μπόρεσα να το βρω για να το πιάσω. Μακάρι να είναι καλά γιατί όταν εφύγε από το αυτοκίνητο ήταν χάλια. Αν το δω παντως θα προσπαθήσω να το πάω πίσω στην μαμα του η έστω να το ταίσω να το κρατήσω στην αυλή ΄μου να είναι κάπως προφυλαγμένο το καημένο.

Βαζε τροφη παντως αν ερχεται να τρωει κατι.. σε τετοιεσ περιπτωσεις ειναι χρησιμη μια πετσετα για να πιανεις γατακια πολυ φοβισμενα τη ριχνεις επανω τους τα κουκουλωνεις και τα πιανεις

Nαι μωρέ εάν έρχεται για φαγητό κάτι θα γίνει αλλά το θέμα ειναι ότι δεν το έχω δει καθόλου. Μακάρι να τρόμαξε απλά και να είναι κάπου κρυμένο και να βγει έστω να φάει Θα δούμε πάντως.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back