S.O.S τυφλό μαύρο γατάκι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

nalaki

Νεοφερμένο μέλος

Η nalaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα.
Καλησπέρα πριν από καμία ώρα βρέθηκε γατάκι μαύρο μικρό στην περιοχή του Βύρωνα το έχει πάει η αδελφή μου στο αττικό νοσοκομείο ζώων και μας είπαν ότι είναι τυφλό και ότι η θα πρέπει να δοθεί σε σπίτι η θα πρέπει να το κοιμίσουμε το θέμα είναι ότι μπορούμε να το φιλοξενισουμαι για λίγες μέρες όμως δεν γίνεται να το κρατήσουμε διότι μένουμε σε ενοίκιο και ο ιδιοκτήτης δεν γνωρίζει καν ότι έχουμε ήδη 3 γάτες:(.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:( Σας καταλαβαινουμε...

Μην εχετε στο μυαλό σας να το "κοιμήσετε". Προσπαθείστε να μη το σκέφτεστε κάν. Ενα γατακι που ειναι τυφλο, μπορει θαυμάσια να μεγαλώσει και να παίζει σαν όλα τα γατάκια. Μονο που πρεπει αυστηρά να βρίσκεται μεσα σε σπίτι, σε προστατευμένο χωρο που θα τον συνηθίσει και δεν θα υπάρχει κανενας κινδυνος.

Εχεις facebook? Αν εχεις, κοινοποίησέ το και εκει.

Δωσε μας καποια στοιχεια (ηλικία, φύλλο, αν γινεται καποια φωτογραφία) και οπωσδήποτε καποιο τηλεφωνο ή μέηλ επικοινωνίας ωστε να το κοινοποιήσουμε και μεις στο ΦΒ μας, τουλαχιστον να βρει για την ωρα μια προσωρινή φιλοξενία και αργότερα ενα μονιμο σπίτι....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και κάποιος προστατευμένος κήπος θα είναι εντάξει.
Δώσε λεπτομέρειες όταν μάθεις για να προωθήσουμε και αλλού;)

Καλημέρα! Το γατάκι είναι 30 ημερών μαύρο δεν μπορούν να μας πουν εάν είναι θηλυκό η αρσενικό γιατί είναι πολύ μικρό .Το ένα το ματάκι του μάλλον απ ότι μας είπαν θα βλέπει προς το παρών θα ακολουθησει φαρμακευτική αγωγή με κολλύρια για 10 ημέρες .Σήμερα το πρωί αναγκάστηκα να το πάρω μαζί μου στην δουλειά , το πρόβλημα μας είναι ότι πρέπει να βρεθεί σύντομα σπιτάκι γιατί δεν έχουμε μέρος να το βάλουμε. :(Κατα τα άλλα είναι ήσυχο προς το παρών μας είπαν να του δώσουμε και φαγητό για μικρά γατάκια αλλά δεν βλέπω να το τρώει του δίνουμε με σύριγγα γάλα για γατάκια το email μου είναι nalaxt@yahoo.gr κινητό 6973211760 και 6946308588.Μακαρι να βρεθεί σύντομα σπιτάκι για το μικρούλι διότι μας είπαν ότι δεν μπορεί να ζήσει στο δρόμο εάν δεν βλέπει για αυτό μας έλεγαν για ευθανασία αλλά πώς να στερήσεις την ζωή σε ένα τόσο δα γλυκούλη που προσπαθεί να ζήσει έστω και έτσι.:(

τι ειναι αυτο το πραγμα ολοι με την ευκολη λυση να ''κοιμηθει'' ζωακι δεν το καταλαβαινω μην ακους κανεναν καλη μου εχει αποδειχθει περιτρανα οτι ζωακια που στερουν σε μια τους αισθηση αυξανουν 10πλασια τις υπολοιπες και διανυουν την ζωουλα τους μια χαρα αγαπη θελει και στοργη το ζουζουνι ευχομαι γρηγορααααα να βρει σπιτακι το μωρουλι :) βαλε και στο ιντερπετ ,αγγελιοπολις,χρυση ευκαιρια λιγη υπομονη θελει λογω καλοκαιριου ευχομαι τα καλυτερα:)

Ο κόσμος δε γνωρίζει και δεν μπορει να φανταστει πως ενα γατακι ακομα και τελειως τυφλό μπορει να κανει ό,τι και ενα γατακι που βλέπει, αρκει να βρίσκεται σε προστατευμένο χωρο. Τρομαζουν στην αρχή οι ανθρωποι με το θεμα "τυφλωση", αλλα αν τους εξηγήσει καποιος θα καταλάβουν :). Προσπάθησε να του βγάλεις εστω μια φωτογραφία.

Ξεκινώ να προωθώ και από το ΦΒ μου. Ολα καλα θα πανε....

Καλημέρα! Έχω βγάλει φωτογραφία αλλά δεν μπορώ να την ανεβάσω:confused: , το γατάκι μάλλον θα βλέπει από το ένα ματάκι του:P, έχω αγχωθεί γιατί νομίζω ότι το ταλαιπωρώ με τις μετακινήσεις και την περισσότερη μέρα το έχω μέσα σε μια γατοφόρο:(.

Ελένη μου απ'το να κινδυνεύει στο δρόμο, χίλιες φορές να είναι σε γατοφόρο;).
Στείλε μου αν θες την φωτό στο konstansale@yahoo.gr να στην ανεβάσω.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back