Pandora
Νεοφερμένο μέλος
Προχθες σε μια βολτα, συναντησα ενα πορτοκαλι ριγε γατακι με πρασινα ματια, μεχρι 5 μηνων, που απο μακρυα με κυτταζε
να πλησιαζω και ετρεξε να τριφτει στο χερι μου! Ταχασα! Το χαιδεψα, αναποδογυριστηκε, καθοτανε να το χαιδευω
και γουργουριζε δυνατα! Πρωτη φορα, αγνωστη, και να φερεται ετσι?
Εκει δε που επαθα την μεγαλη πλακα, ειναι οταν απομακρυνθηκα αρκετα, και κυτταζοντας πισω ερχοτανε να με βρει!!!
Μα μηπως εχει μπαμπα η μαμα σκυλο??
Τοχετε ξαναδει αυτο??ΠΕΣ ΤΕ ΜΟΥ σας παρακαλω, να το παρω στο σπιτι η θαναι δυστυχισμενο?? Απο τους κηπους του παρκου, μηπως μελεγχολησει
στο διαμερισμα και ζηταει να βγει εξω???

Περιμενω την ειλικρινη απαντηση σας!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Γατάκια με τέτοιο χαρακτήρα όχι μόνο προσαρμόζονται τέλεια στο σπίτι, αλλά δυστυχώς αν μείνουν έξω κινδυνεύουν πολύ περισσότερο από τα άλλα, επειδή εμπιστεύονται πολύ τους ανθρώπους...

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
συμφωνω κ εγω με τις προλαλησαντες. εγω την γατα μου την πηρα 2,5 ετων αδεσποτη κ μεσα σε 2 μερες προσαρμωστηκε με το σπιτι κ δεν εχει καμια ταση φυγης

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Ειναι γατακι κιτρινακι ετσι ειναι τ κιτριναπολύ φιλικα συνηθως, ρεχα τρεχα να το παρεις πριν παθει τιποτα εκει. Θα λατρεψει το σπιτι σου αμεσως
CoffeeBlack
Εκκολαπτόμενο μέλος
).Εδώ ενήλικες γάτες που μεγάλωσαν στο δρόμο προσαρμόζονται στο σπίτι, δεν θα προσαρμοστεί το μικρό;
Υ.Γ. Έτσι πήραμε τον Μίσα. Μια μέρα που έβγαλε βόλτα τον σκύλο η μαμά μου, είδε ένα μικρό γατάκι να τρέχει από μακριά προς το μέρος τους και, απτόητο από την παρουσία του σκύλου, άρχισε να νιαουρίζει στη μαμά μου και να τρίβεται στα πόδια της! Ε δεν άντεξε, και τον πήρε!
Pandora
Νεοφερμένο μέλος
Παω για γατοφορο και λουρακι και νερακι και φαγακι και λιτερακι...
Εχω αγχωθει... Η καρδια μου κτυπαει γρηγορα...
Θα το βρω αραγε? Οι γατες μενουν σε μια περιοχη και αυτο μου δινει
ελπιδα... Αλλα ποιος ξερει αν πρωτοβγηκε προσφατα στο παρκο και
που θα παει το τρελλουλι...
ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ...
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ιδεα δεν εχει συνηθισει το εξω!Εγω πηρα τον Σηφη μου πολυ μεγαλυτερο και ουτε μια φορα δεν εκλαψε στην πορτα για να βγει εξω!Το ιδιο και η Σελινα μου που την πηρα 4-5 μηνων! Αλλα και να κλαψει λιγο,στην πρωτη κονσερβα θα το εχει ξεχασει!
Αντε αντε να του ανοιξεις και θεματακι να μας το γνωρισεις,πρεπει να ειναι πανεμορφο!
Καλη συν-γατικιση!

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

Pandora
Νεοφερμένο μέλος
θα την βγαλω εκει. Η μεγαλυτερη χαρα μου θα ειναι να το βρω. Ειμαι ...οπλισμενη με υπομονη (ιωβειον),
ενα κλειστο καλαθακι, φαγακι, νερακι και ενα μπλε λουρακι. Dum spiro spero...
Eιμαι αποφασισμενη να το ψαχνω μεχρι μια εβδομαδα.
Το ενδιαφερον σας με συγκινει και με δυναμωνει. Ναστε καλα!
CoffeeBlack
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μην περιμένεις μόνο στο πάρκο, κάνε μια μεγάλη βόλτα στην περιοχή και που και που φώναζε το, μπορεί να αναγνωρίσει τη φωνή σου και να εμφανιστεί... Αλλά ακόμα και αν δεν εμφανιστεί τώρα άμεσα, μην αποθαρρύνεσαι, μπορεί να το πετύχεις ανά πάσα στιγμή, στα ξαφνικά, όπως την πρώτη φορά που συναντηθήκατε...
Καλή τύχη!
Pandora
Νεοφερμένο μέλος
Pandora
Νεοφερμένο μέλος
Pandora
Νεοφερμένο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος

Mπορει να το βρηκε κανενας γατοφιλος και να το μαζεψε...
mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στη δικια μου περιπτωση, ενα απιστευτο γατι (το πολυ 6 μηνων) το οποιο σου τριβοταν οταν σε εβλεπε, ετρεχε απο πισω σου σαν σκυλακι κτλ κτλ, ειχε τη χειροτερη αντιμετωπιση. Επειδη ηταν πολυ φιλικο με τους ανθρωπους, τα πιτσιρικια απο το διπλανο σχολειο καθε φορα που σχολουσαν σχεδον το βασανιζαν. Ηταν φιλικο με οποιον του εδινε λιγο σημασια. Δυστυχως αφησε τη τελευταια του πνοη στη γειτονια οπου συχναζε απο ενδεχομενη φόλα. Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο κλαμα επεσε απο τους ανθρωπους που το ταιζαν.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Περισυ ειχα βρει ενα γατουλινο (περιπου 6 μηνων) που τον κλωτσουσε ενα μαλακισμενο κωλοπαιδο.κριμα, ειλικρινα κριμα. Αυτα τα γατακια με τον καλοκαρδο χαρακτηρα ειναι και τα πιο ευαλωτα τελικα.
Στη δικια μου περιπτωση, ενα απιστευτο γατι (το πολυ 6 μηνων) το οποιο σου τριβοταν οταν σε εβλεπε, ετρεχε απο πισω σου σαν σκυλακι κτλ κτλ, ειχε τη χειροτερη αντιμετωπιση. Επειδη ηταν πολυ φιλικο με τους ανθρωπους, τα πιτσιρικια απο το διπλανο σχολειο καθε φορα που σχολουσαν σχεδον το βασανιζαν. Ηταν φιλικο με οποιον του εδινε λιγο σημασια. Δυστυχως αφησε τη τελευταια του πνοη στη γειτονια οπου συχναζε απο ενδεχομενη φόλα. Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο κλαμα επεσε απο τους ανθρωπους που το ταιζαν.
Τον Δια.Εννοειται οτι εγινε ο χαμος και τον γατουλη τον μαζεψα και τωρα εχει δικο του σπιτακι και μαλιστα απο τα καλυτερα και του κανουν ολα τα χατηρια!
Αλλα εχεις δικιο σε αυτο που λες,τα πιο καλα γατακια την πατανε τελικα.Ετσι ηταν κι αυτος,πλησιαζε τους παντες,και ηταν αλοιφη.Να φανταστεις τον εκανα μπανιο και πιστολακι
την πρωτη μερα που τον μαζεψα.Και δεν εκανε κιχ!
Pandora
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool