IwannaLoveCat
Νεοφερμένο μέλος
Είμαι νέα στο site και θα ήθελα να ρωτήσω για τις γάτες Savannah.
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια κι οποιαδήποτε πληροφορία (από φαγητό, χώρο, και ειδικά τιμή) θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη. Πρώτα από όλα μένω σε διαμέρισμα και ήθελα να ξέρω αν μπορεί να μένει άνετα αν και υπάρχουν 3 πάρκα στη γειτονιά μου ώστε να τρέχει και να ασκείται. Θέλει κάποια ειδική τροφή ή μπορεί να φάει τροφή για γάτες; Έψαξα στο ίντερνετ αλλά δεν φωτίστικα ιδιαίτερα....οπότε ελπίζω να με βοηθήσετε εσείς..
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Από γάτες Savannah δεν έχω κάποια εμπειρία, σίγουρα όμως τρέφονται με γατοτροφές και είναι προτιμότερο να την έχεις μέσα στο διαμέρισμα. Αν σου ανήκει και μπορείς να περιφράξεις κάποιο μπαλκόνι για να βγαίνει και έξω, αυτή είναι η καλύτερη λύση. Αφήνοντας την έξω να τριγυρνά την εκθέτεις σε ποικίλους κινδύνους, όπως να κτυπηθεί από αυτοκίνητο, να φάει φόλα, να δεκτεί επίθεση από σκύλο, να κολλήσει κάποια ασθένεια μέσα από καβγά κτλ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
houlieta
Δραστήριο μέλος
Εχεις μελετησει καθόλου για τις γάτες Σαβάνας;
Ειναι πολύ ιδιαίτερα πλασματα, υβρίδια οικόσιτης γατας με αγρια γατα της Αφρικής, ουσιαστικά είναι ένα μεγάλο αιλουροειδές!..
Χωρίζονται σε γενιές F1, F2, F3, όπου F1 σημαίνει γατάκι πρώτης γενιά (δλδ οικόσιτης με άγρια) και πάει λέγοντας..
Αυτα είναι σχεδόν αδύνατο να τα εισάγεις Ελλάδα (γενικά σε πολλές χώρες απαγορεύονται γιατι αν έρθουν απόγονοί του στον κόσμο μπορούν να απειλήσουν την πανίδα της χώρας) και οι τιμές αγγίζουν τα 40.000 δολάρια...
Ελλάδα μετά βίας έρχονται τα F3 και κοστίζουν γύρω στα 15.000 δολάρια (τελευταία φορά που αναζήτησα πληροφορίες..)..
Είναι ευγενικά πλάσματα, πιστα σαν σκυλοι περισσότερο παρα σαν γατες, πολύ δυνατα, αρκετά κοινωνικά και γοητευτικότατα...
Νομίζω πως είναι αρκετά δύσκολο ζωάκι για να το αποκτήσεις...
Δες εδω ένα "διασημο" F1, τον Magic..
Δεν βλέπω το βίντεο, να link... https://youtu.be/q-H2Lil8zu8
και ακόμη ένα... https://youtu.be/XInSLS3PoYU
Tsunacamiou
Νεοφερμένο μέλος
Oι F1 κοστιζουν 7000-15000 ευρω, και οι πιο 'απλες' F5-F6-F7 κτλ, που ονομαζονται και SBT συνηθως, γυρω στα 900-1300 ευρω. Μοιαζουν με τα bengal σε καποια χαρακτηριστικα, εχουν χαρακτηρα πιο πολυ σκυλου παρα γατας, πολλες αγαπουν το νερο και το κολυμπι, σχεδον ολες εκπαιδευονται ευκολα σε εντολες οπως 'κατσε'... Γατοσκυλα πραγματικα χαχα. Χαρακτηριστικο τους ειναι η ενεργητικοτητα τους, το αθλητικο τους σωμα, και το δεσιμο με τα αφεντικα. Περιμενουν στο παραθυρο μεχρι να επιστρεψει ο ιδιοκτητης απο την δουλεια, θελουν να συμμετεχουν σε ολες τις δραστηριοτητες της οικογενειας κτλ.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsunacamiou
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Tsunacamiou
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki