Sheba

• Thread starter Thread starter maxi2
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

maxi2

Δραστήριο μέλος

Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα.
Καταρχήν θα ξεκινήσω λέγοντας ότι υπάρχουν σε 6 γεύσεις καλύπτοντας και τις πιο απαιτητικές γατούλες μας. :rolleyes:

Η τροφή & Αντιδράσεις της γάτας
Είναι ένα πλήρες γεύμα και μια γάτα ενήλικη των 4Kg χρειάζεται 4 Sheba την ημέρα. Περισσότερο πιστεύω ότι είναι για λιχουδιά παρά για ημερήσιο γεύμα μιας και είναι ασύμφορο να δίνουμε τόσα χρήματα την ημέρα. :hmm:
Εγώ την χρησιμοποιώ μόνο σαν λιχουδιά και τους την βάζω το πρωί.

Να σημειώσω ότι δεν μένει λέπι, που σημαίνει ότι ξετρελαίνονται με την γεύση.. γιατί μόλις την βάζω εξαφανίζεται σε δευτερόλεπτα!!!!! :blink:
Η μυρωδιά της είναι απίστευτα υπέροχη (νιάου…) και η εμφάνισή της το ίδιο καλή. :up: :up:
Η εμφάνιση της κονσέρβας είναι προσεγμένη και σε σχέση με όσες δοκίμασα μέχρι τώρα, αυτή είναι η μόνη με την οποία είμαι ευχαριστημένη σαν γατομαμά!!:D
Το καλύτερο για τα μωρά μου.....:D
Σαν τις προτείνω ανεπιφύλακτα..:redface:

Συστατικά & Διατροφική ανάλυση
Συστατικά:
Απολαύσεις με Μοσχαράκι: Κρέας & παράγωγα κρέατος (μοσχάρι min. 4%), Μεταλλικά άλατα, Σάκχαρα.
Creation με Κοτόπουλο και Λαχανικά α λα Προβενσάλ: Κρέας & παράγωγα κρέατος (Κοτόπουλο min. 4%), Λαχανικά (min. 4%), Δημητριακά, Μεταλλικά άλατα, Μυρωδικά Προβηγκίας (min. 0.5%), Σάκχαρα.
Απολαύσεις με Κουνέλι: Κρέας & παράγωγα κρέατος (κουνέλι min. 4%), Μεταλλικά άλατα, Σάκχαρα.
Ocean με Ψάρια του Ωκεανού: Κρέας & ζωικά παράγωγα, Ψάρι και παράγωγα ψαριού (min. 14% εκ των οποίων ψάρια του ωκεανού min. 4%), Μεταλλικά άλατα, Παράγωγα φυτικής προέλευσης.
Creation με Αρνάκι και Λαχανικά α λα Μεντιτερανέ: Κρέας & ζωικά παράγωγα (αρνάκι min. 4%), Λαχανικά (κολοκυθάκια min. 4%), Δημητριακά, Μεταλλικά άλατα, Μυρωδικά, Σάκχαρα.
Creation με Φρικασέ: Δυσεύρετο

Η Περιεκτικότητα ποικίλει αναλόγως με την γεύση.
Παραθέτω ενδεικτικά από την Απολαύσεις με Κουνέλι:

[table 0 3 1]2^=Περιεκτικότητα
Πρωτείνες | 10%
Λιπαρά | 4,5%
Υδατάνθρακες (NFE) | 1,70%
Τέφρα | 2,5%
Φυτικές ίνες | 0,3%
Υγρασία | 81%
2^= Βιταμίνες και μέταλλα
Βιταμίνη Ε | 8mg/Kg
[/table]

Κόστος
Η συσκευασία τους είναι των 100gr και η τιμή τους αλλάζει ανάλογα από πού θα την πάρετε.. Στο SuperMarket κοστίζουν 0,74 ευρώ, ενώ στα petshop την βρήκα με 0,90 ευρώ. :hmm:

Σας παραθέτω φωτογραφίες από τις 5 συσκευασίες, με την εμφάνιση της κονσέρβας, και τον Ασπρούλη επί το έργο! Κάντε κλικ στις μικρογραφίες για να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος:
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC02049.JPG
    DSC02049.JPG
    22,2 KB · Εμφανίσεις: 94
  • DSC02051.JPG
    DSC02051.JPG
    23,5 KB · Εμφανίσεις: 78
  • DSC02052.JPG
    DSC02052.JPG
    31,8 KB · Εμφανίσεις: 77
maxi2 ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις χρησιμότατες κριτικές σου!! :D :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμενα τα σκασμενα ειναι επιλεκτικα στις γευσεις σε καθε εταιρια τα τρωνε ολα εκτος απο σαρδελα κ τονο αν θυμαμαι καλα τσακιζουν βεβαια το σολομο το καπνιστο απο το βασιλοπουλο με τρελλα

Eπειδή η δικιά μου έχει αρχίσει και μου κάνει "νερά" ως προς τις κονσέρβες της, λέω να δοκιμάσω και τις Sheba, μπας και της ανοίξω πάλι την όρεξη.
H αλήθεια είναι ότι θέλω εδώ και αρκετό καιρό να τις αγοράσω, αλλά μέχρι τώρα κολλούσα στην τσουχτερή τιμή τους. Aλλά μία την ημέρα, σαν λιχουδιά, μπορώ να την αντέξω οικονομικά. Aρκεί να τις αρέσουν...

ο δικος μου γλυφει ο,τι ζουμι εχει το κεσεδακι μεσα αλλά το φαγητό δεν το τρωει με τιποτα.Και φαινονται γευστικες δεν μπορώ να πω!!Μεχρι και φρικασέ υπάρχει στις shiba!που ουτε εγω για μενα δεν μαγειρευω,αλλά παρολ'αυτά ο Πυρροθρίξ δεν δειχνει να συγκινείται!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω τις δινω τις sheba σε μια αλλη συσκευασια κ συγκεκριμενα τις παιρνω η φιλετακια τονου η στηθους κοτοπουλου!!ειναι απιστευτα τελειες!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τις έχω δει και εγώ αλλά ακόμα δεν τις έχω δοκιμάσει..Η αλήθεια είναι ότι ο δικός μου τρελαίνεται για το πατέ με μοσχαράκι και λαχανικά από τα Friskies.Του πήρα μία δοκιμαστικά και την ανακατεύω με τις κροκέτες του και πηδά σα τρελό!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back