konstans
Περιβόητο μέλος
Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
14-10-14
12:45
Αρ.τσιπ 945000001525448
Γεια σου κόσμε, με λένε Sierra και είμαι καλά. Πλέον. Γιατί όταν βρέθηκα δεν ήμουν, όμως αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Είμαι μια φουντωτή οπτασία σχεδόν 5 μηνών και ψάχνω μια παντοτινή αγκαλιά να αράξω. Δεν θα δοθώ όπου κι όπου, μόνο σε σπίτι και με την προυπόθεση να στειρωθώ όταν γίνω 6 μηνών. Αν σε ενδιαφέρει η επ' αορίστου συγκατοίκηση, κάλεσε στο 6944539442(18:00-22:00) ή στείλε μαιλ στο floisvoscats@gmail.com
Γεια σου κόσμε, με λένε Sierra και είμαι καλά. Πλέον. Γιατί όταν βρέθηκα δεν ήμουν, όμως αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Είμαι μια φουντωτή οπτασία σχεδόν 5 μηνών και ψάχνω μια παντοτινή αγκαλιά να αράξω. Δεν θα δοθώ όπου κι όπου, μόνο σε σπίτι και με την προυπόθεση να στειρωθώ όταν γίνω 6 μηνών. Αν σε ενδιαφέρει η επ' αορίστου συγκατοίκηση, κάλεσε στο 6944539442(18:00-22:00) ή στείλε μαιλ στο floisvoscats@gmail.com
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
14-10-14
20:08
Απάντηση: Sierra,μια φουντωτή τίγρης.
Κουκλί πανέμορφο, ματάρες εκφραστικές , πράσινες, κι ονειρικές...
Τυχερή η αγκαλιά που θα κρατήσει και θα κλείσει μέσα της για πάντα αυτό το παραμυθένιο πλάσμα
Κουκλί πανέμορφο, ματάρες εκφραστικές , πράσινες, κι ονειρικές...

Τυχερή η αγκαλιά που θα κρατήσει και θα κλείσει μέσα της για πάντα αυτό το παραμυθένιο πλάσμα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest User 74802
Επισκέπτης
Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός.
15-10-14
11:21
Απάντηση: Sierra,μια φουντωτή τίγρης.
Μα είναι όντως τίγρης που συνδιάζει την επιβλητική ομορφία με το αγαπησιάρικο-ήρεμο-γατίσιο βλέμμα!
Μα είναι όντως τίγρης που συνδιάζει την επιβλητική ομορφία με το αγαπησιάρικο-ήρεμο-γατίσιο βλέμμα!
19-10-14
19:02
Απίστευτα όμορφη! Να σταθεί και το ίδιο καλότυχη εύχομαι! 

konstans
Περιβόητο μέλος
Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
27-11-14
14:27
Δυστυχώς δεν στάθηκε καθόλου τυχερή, μιας και εντελώς ξαφνικά έφυγε από κοντά μας...Μάλλον την πρόδωσε η καρδούλα της...κλειδώστε παρακαλώ.
roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα.
27-11-14
15:39
Κρίμα κι άδικο να φύγει τόσο γρήγορα μια τέτοια ομορφιά..Λυπάμαι πολύ 

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum