Sierra, μια φουντωτή τίγρης

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

konstans

Περιβόητο μέλος

Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
Αρ.τσιπ 945000001525448
Γεια σου κόσμε, με λένε Sierra και είμαι καλά. Πλέον. Γιατί όταν βρέθηκα δεν ήμουν, όμως αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Είμαι μια φουντωτή οπτασία σχεδόν 5 μηνών και ψάχνω μια παντοτινή αγκαλιά να αράξω. Δεν θα δοθώ όπου κι όπου, μόνο σε σπίτι και με την προυπόθεση να στειρωθώ όταν γίνω 6 μηνών. Αν σε ενδιαφέρει η επ' αορίστου συγκατοίκηση, κάλεσε στο 6944539442(18:00-22:00) ή στείλε μαιλ στο floisvoscats@gmail.com

10698_847621445278164_660525069946171016_n.jpg

67198_847621448611497_596216484525870149_n.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Sierra,μια φουντωτή τίγρης.

Κουκλί πανέμορφο, ματάρες εκφραστικές , πράσινες, κι ονειρικές...:inlove::inlove:
Τυχερή η αγκαλιά που θα κρατήσει και θα κλείσει μέσα της για πάντα αυτό το παραμυθένιο πλάσμα:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Sierra,μια φουντωτή τίγρης.

Μα είναι όντως τίγρης που συνδιάζει την επιβλητική ομορφία με το αγαπησιάρικο-ήρεμο-γατίσιο βλέμμα!

Απίστευτα όμορφη! Να σταθεί και το ίδιο καλότυχη εύχομαι! :)

Δυστυχώς δεν στάθηκε καθόλου τυχερή, μιας και εντελώς ξαφνικά έφυγε από κοντά μας...Μάλλον την πρόδωσε η καρδούλα της...κλειδώστε παρακαλώ.

Κρίμα κι άδικο να φύγει τόσο γρήγορα μια τέτοια ομορφιά..Λυπάμαι πολύ :(

:(Καλό ταξίδι ομορφούλα μου, σε πήραν οι αγκαλιές των αγγέλων...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back