Silvio, ο μπλε έρωτας

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

konstans

Περιβόητο μέλος

Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
Γειά σας :). Με λένε Silvio και το ονομά μου το πήρα γιατί ήμουν κι εγώ (όπως κι ο Ιταλός συνονόματός μου ) ένας επίδοξος εραστής που βρέθηκα σε ένα αφιλόξενο κήπο πριν μια εβδομάδα να κυνηγάω απεγνωσμένα όμορφα γατοκοριτσάκια, που καμμιά τους δεν ανταποκρίθηκε στον ερωτά μου παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που έκανα.
Μόλις την δεύτερη μέρα των προσπαθειών μου κάποιο χέρι με άρπαξε, με έβαλε μέσα σ'ένα κλουβί και πήγα κάπου που άκουσα ότι το λένε κτηνιατρείο. Από κει και πέρα δεν θυμάμαι και πολλά. Ξέρω ότι τώρα φιλοξενούμαι κάπου, με προσέχουν πολύ και θέλουν να νου βρουν ένα καλό σπίτι που θα με αγαπούν και θα με φροντίζουν.

O Silvio είναι περίπου 7 μηνών, δίνεται στειρωμένος, αποπαρασιτωμένος και εμβολιασμένος και με βασική προυπόθεση να είναι μέσα στο σπίτι. Αν θέλετε να τον γνωρίσετε από κοντά (με τον φόβο να πέσετε θύμα της γοητείας του ) καλέστε στο τηλ 6944539442 ή στείλτε μαιλ στο floisvoscats@gmail.com.

dsc00438zq.jpg

dsc00436x.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Silvio,ο μπλε έρωτας

φτου σου αγόρι είναι είσαι υπέροχος!είμαι σίγουρη οτι σύντομα θα βρεις και εσύ το σπιτάκι σου!!:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγόρι μου γλυκό! Σύντομα σου εύχομαι να απολαμβάνεις αγκαλιές στο δικό σου σπίτι.

Ωραίος ο...λατίνος εραστής! Ελπίζω να μην του κακοφανεί που του κόπηκε η φόρα στις κατακτήσεις στον γατόκοσμο, αλλά θα του αρέσει σίγουρα όταν κατακτήσει με τη γοητεία του ένα ολόκληρο σπίτι και...στρατιά δίποδων θαυμαστριών! :whistle:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back