SOS! Άρρωστος αδέσποτος γατούλης

happy1

Νεοφερμένο μέλος

Η happy1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα.
Γεια σας.Στη γειτωνια μου υπαρχουν μερικα αδεσποτα γατακια τα οποια ταιζω.Σημερα ηρθε ο ενας γατος κ ηταν γεματος με πυον στη μυτη,τσιμπλες στα ματια κ τρεχαν τα σαλακια του.Προσπαθω να τον πιασω για να τον καθαρισω λιγο αλλα δεν ερχεται,μονο με κοιταει κ νιαουριζει.Εχετε ιδεα τι μπορει να εχει????:/::/::(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορει να έχει πολλά πράγματα, απο μια γρανζουνιά, που μολύνθηκε.. μέχρι κάτι πιο σοβαρό...

Αν μπορείς να τον πιάσεις καλό θα ήταν να τον έβλεπε γιατρός.. Αν πάλι ΟΧΙ.. το μονο μου μπορείς να κάνεις ειναι να κοιτάς να τρώει καλά και να έχει νεράκι, και ας επλίσουμε ότι θα γιατρευτει.... :(

Μαλλον πρεπει να ειναι γατοκαυγάς.... αλλά ΔΕΝ γίνετε διάγνωση απο μακρια... :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

... Μάλλον ειναι Σοβαρό. σορυ. Αλλά και παλι δεν ειμαι σίγουρη.... :hmm:

¨η θα περιμένεις να χειροτερέχει για να μπορέσεις να τον πιάσεις και να τον πας σε γιατρό....

ή αν μπορεις να τον πιάσεις νωρίτερα....

Αφού εισαι ηλιούπολη παρε τηλέφωνο τον Αιλουρο.. ή πηγαινέ τον απο κει...

Προσπαθω να τον πιασω,του εβαλα κ φαγητο αλλα οποτε με ακουει να πλησιαζω την κανει κ μετα με κοιταει κ νιαουριζει!Μπορει να φταιει καβγας,γιατι ειδα εναν αλλο γατο τον Μπουλουκο να εχει γδαρμενο μαγουλο.Αυτον τον επιασα κ του εβαλα Μπεταντιν.

μιαζει για σοβαρο....βουτα τον κ αμεσως γιατρο....ολη τη γατοκοινοτητα θα στην κολλησει....ρινοτραχιτιδα μιαζει...ισως και πιο σοβαρο...θελει αμεση φροντιδα...δρασε αμεσως...

Προσπαθω να τον πιασω,του εβαλα κ φαγητο αλλα οποτε με ακουει να πλησιαζω την κανει κ μετα με κοιταει κ νιαουριζει!Μπορει να φταιει καβγας,γιατι ειδα εναν αλλο γατο τον Μπουλουκο να εχει γδαρμενο μαγουλο.Αυτον τον επιασα κ του εβαλα Μπεταντιν.

Και εγω αυτο σκεφτομαι....
Τα σάλια όμως.. και η βουλωμένη μύτη, μπορεί να ειναι ή μόλυνση, ή και σπαζμένο σαγόνι.....

Θέλει γιατρό.... και φένετε οτι ζητάει βοήθεια....
μάλλον θα πρέπει να περιμένεις να χειροτερέψει, για να μπορέσεις να τον πιάσεις... Η να σε εμπιστευτει.... :/::/:

μιαζει για σοβαρο....βουτα τον κ αμεσως γιατρο....ολη τη γατοκοινοτητα θα στην κολλησει....ρινοτραχιτιδα μιαζει...ισως και πιο σοβαρο...θελει αμεση φροντιδα...δρασε αμεσως...

Ναι , και αυτό παιζει.... :/::/:

Δυστυχως εφυγε.Βγηκε εξω η διπλανη κ τρομαξε κ εφυγε.Θα στεισω καραουλι κ θα τον περιμενω.Ελπιζω να ερθει ο καημενουλης:(

νομίζω θα ξαναέρθει, βαλε καμμια γατοφόρο όταν έρθει (γερή) με φαγητό μέσα να μπει και να το πας στον γιατρό..

Ναι, κι εγώ πιστεύω ότι η καλυτερη λύση είναι να βάλει φαγητό μέσα στη γατοφόρο και με το που μπει να φάει, εσυ να την κλείσεις...!

Παιδιά,
αν έχει βουλωμένη μύτη δεν θα φάει..... :(

:hmm: Ναι, σωστα...!!! Τότε, είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα...

μαλλον ειναι καποια ρινοτραχεϊτιδα θελει αντιβιωση και καποιο αποσυμφορητικο αμα μπορεις να τον πιασεις καλο θα ειναι να τον πας σε καποιο κτηνιατρο:)

ναι συμφωνω με τον γιατρο φιλο μας....πρεπει να τον πιασεις οπωσδηποτε....επιστρατευσε ολες τις ιδεες των κοριτσιων....αν δεν δελεαστει με το φαι....υπαρχει σε σωληναριο η βιταμινη nutriforce κανει 10 ευρωπουλα, εχει εντονη μυρωδια ψαριλας και κανενα δεν αντιστεκεται για πολυ στην....γοητεια της!!!!πιασε τον γατουλη, θελει γιατρο!!!!καλη τυχη!!!!θελουμε θετικη εκβαση.....καμμια φιλη η γειτονισσα δεν εχεις να σε βοηθησει?????

Καλημερα!Δυστυχως ο γατουλης δεν εχει φανει απο χτες...Εβαλα φαγητο εξω αλλα κ εγω δε νομιζω να το μυρισει.Πριν λιγο ακουσα κραυγες απο γατια κ ανησυχω...Μπορει να ζευγαρωνουν ομως.Κανω και ψιτ ψιτ αλλα δεν ερχεται.Αναμενω στο κηπακι μου λοιπον.

Εύχομαι το καλύτερο! ας ειναι καλα ο ψιψίνος...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back