RedCat
Διάσημο μέλος
Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
21-01-07
19:52
Καλησπέρα παιδιά,
στην οδό μου, στο Γαλάτσι, μπροστά σε μια πολυκατοικία, υπάρχει ξαπλωμένος ένας αδέσποτος σκύλος. Φαινεται άρρωστος. Δοκίμασα να τον φωνάξω κοντα μου και σήκωσε μόνο το κεφάλι του, επίσης έχω την εντύπωση ενώ με κοίταζε ότι δεν με έβλεπε. Ανεβηκα στο σπίτι και κατέβηκα με λίγο φαγητό σκύλου που έχω για ώρα ανάγκης του έδωσα λίγο, ίσα που το μύρισε και ξαναξάπλωσε. Δυστυχώς είναι αρκετά μεγάλος και είναι δύσκολο να τον πλησιάσω παραπάνω χωρίς να ξέρω αν πονάει ή όχι. Δοκίμασα να πάρω στη φιλοζωϊκή αλλά είναι κλειστά. Μπορώ να επικοινωνήσω με κάποιον άλλο? Καποιοι από εδω νομίζω είχατε επικοινωνία με κάποια παιδιά από το Stray. Μπορεί να ενημερώσει κάποιος?
στην οδό μου, στο Γαλάτσι, μπροστά σε μια πολυκατοικία, υπάρχει ξαπλωμένος ένας αδέσποτος σκύλος. Φαινεται άρρωστος. Δοκίμασα να τον φωνάξω κοντα μου και σήκωσε μόνο το κεφάλι του, επίσης έχω την εντύπωση ενώ με κοίταζε ότι δεν με έβλεπε. Ανεβηκα στο σπίτι και κατέβηκα με λίγο φαγητό σκύλου που έχω για ώρα ανάγκης του έδωσα λίγο, ίσα που το μύρισε και ξαναξάπλωσε. Δυστυχώς είναι αρκετά μεγάλος και είναι δύσκολο να τον πλησιάσω παραπάνω χωρίς να ξέρω αν πονάει ή όχι. Δοκίμασα να πάρω στη φιλοζωϊκή αλλά είναι κλειστά. Μπορώ να επικοινωνήσω με κάποιον άλλο? Καποιοι από εδω νομίζω είχατε επικοινωνία με κάποια παιδιά από το Stray. Μπορεί να ενημερώσει κάποιος?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα.
21-01-07
20:42
Σου έστειλα pm με το τηλέφωνο της Μαρίνας από το stray
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα.
22-01-07
09:25
Επικοινωνησε με το δημο αθηναιων
Υιοθεσία – Επανατοποθέτηση: Ο χώρος πρόσκαιρης φιλοξενίας λειτουργεί και ως κέντρο υιοθεσίας. Το κέντρο είναι επισκέψιμο από το κοινό κάθε Σάββατο 9:00 – 14:00. Όσοι ενδιαφέρονται να υιοθετήσουν ένα ζώο μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 210-5278013, 210-5278014, 210-5278009, 195 («Γραμμή του Δημότη») ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση adespotaath@cityofathens.gr. Στην περίπτωση που τα ζώα δεν υιοθετηθούν, επανατοποθετούνται στον χώρο από τον οποίο περισυλλέχθηκαν.
https://www.cityofathens.gr/portal/s...toid=126ace606452ef00VgnVCM100000d2a4673eRCRD
Υιοθεσία – Επανατοποθέτηση: Ο χώρος πρόσκαιρης φιλοξενίας λειτουργεί και ως κέντρο υιοθεσίας. Το κέντρο είναι επισκέψιμο από το κοινό κάθε Σάββατο 9:00 – 14:00. Όσοι ενδιαφέρονται να υιοθετήσουν ένα ζώο μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 210-5278013, 210-5278014, 210-5278009, 195 («Γραμμή του Δημότη») ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση adespotaath@cityofathens.gr. Στην περίπτωση που τα ζώα δεν υιοθετηθούν, επανατοποθετούνται στον χώρο από τον οποίο περισυλλέχθηκαν.
https://www.cityofathens.gr/portal/s...toid=126ace606452ef00VgnVCM100000d2a4673eRCRD
RedCat
Διάσημο μέλος
Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
22-01-07
11:33
σας ευχαριστώ παιδιά. Πήγα μετά 2 φορές στο σημείο εκείνο. Απ'ότι καταλαβα πρόκειται για γερασμένο σκυλάκο. Είχε μετακινηθεί και φαινόταν λίγο καλύτερα. Μιλήσα και με την κοπέλα από το stray και μου είπε ότι μου πρότεινες και εσύ Ισμήνη. Για τον λόγο αυτό περίμενα να ξημερώσει, να πάω να τον ξαναδώ ότι είναι στο ίδιο σημείο και να ενημερώσω το Δήμο. Δεν τον βρήκα όμως. Το καλό σημάδι ήταν ότι και η τροφή που του άφησα είχε φαγωθεί.Ισως κάποιος από την ίδια την πολυκατοικία που ήταν μπροστά να τον φρόντισε ή ίσως έφυγε από μόνος του, αν ένιωσε καλύτερα. Το καλό της γειτονιάς μου (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) είναι ότι οι άνθρωποι δείχνουν να αγαπάνε τα ζωάκια. Σε κάθε γωνία (και πυλωτή καμια φορά) υπάρχει φαγητάκι για τις γατούλες (αφού να φανταστείτε καμμια δεν βλέπεις να σκαλίζει στα σκουπίδια και είναι όλες παχουλές)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum