SOS! Βοήθεια με μικρά γατάκια

superkitten

Νεοφερμένο μέλος

Η superkitten αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 15 μηνύματα.
Γεια σας! Φροντίζω τρεις γατουλες καιρο τωρα. γεννησαν πριν ενα μηνα περιπου. συνολικα 10 μικρα κ μου τα εφεραν στο κηπο μου. ολα πηγαιναν καλα οι μανουλες ταιζαν τα γατακια τους ολες μαζι κ σκεφτομουν οτι οταν απογαλακτιστουν τα μικρουλια να τα χαρισω. ομως λιγες μερες τωρα εχω δει κατι περιεργο!!! η μια γατουλα προσεχει κ θηλαζει ολα τα μικρα!!! οι αλλες δυο τα παρατησαν αν κ μενουν ακομα στον κηπο μου. τα εχουν βαλει ολα σε ενα ζεστο κουτι εκτος απο ενα γατακι (φαινεται γερο κ περπαταει) το οποιο ειναι μονο του εξω απο το κουτι. τα μωρα κλαινε κ ζητανε να φανε. η μια γατα ειναι αδιαφορη προς τα γατακια κ η αλλη αγριευει στα παιδια της. μονο η τριτη μαμα γατα τρεχει σε ολα τα γατακια κ τα θηλαζει. αν κ φαινεται λιγο κουρασμενη.δε ξερω τι να κανω!!!:'(

μπορει μια γατα να θηλαζει τοσα γατακια; για πιο λογο τα παρατησαν οι αλλες δυο κ τα αγριευουν;

ειναι δυσκολο να τα φροντισω ολα. ξερετε καμια φιλοζωικη στη μαγνησια (πηλιο, βολος κλπ); θελω να στειρωσω τις μαμαδες αλλα δε ξερω που. σκεφτομαι να βαλω αγγελιες εδω να δωσω τα γατακια σε υπευθυνους γονεις που να τα αγαπανε κ να τα φροντισουν.

ΥΓ. πρεπει να τους δινω γαλα εγω σε πιατακι; σε ποσο καιρο εχουν ανοιξει πληρως τα ματακια τους;

σας ευχαριστω πολυ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειναι πολυ φισιολογικο αυτο.τα ζωα δεν ειναι σαν εμας!και δεν το λεω με την κακη ενοια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back