yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Αν μπορει κανεις να τη βοηθησει πηγαινοντας να πιασει τα χαμστερακια η ξερει η εχει τροφη ωστε να πιαστουν το τηλ ειναι 2310 245873
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
agg99
Νεοφερμένο μέλος
amarantos
Νεοφερμένο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
τα ποντικια ειναι εργαστηριου κατι βλακες κ καλα τα απελευθερωσαν τις προαλλες.μη ξεροντας τι σοι πειραματα κ ασθενειες μπορει να εχουν ανοητη κινηση χανει καθε συμβολισμο.τους εξασφαλισαν τουλαχιστον ενα πιο μαρτυρικο θανατο κ κινδυνο στους θηρευτες τους
Συμφωνώ...ανόητη κίνηση...και ίσως και επικίνδυνη
ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλά οκ, τα 'απελευθέρωσαν' να τα φάνε οι γάτες... Πάρτε τα κάπου ρε παιδιά, τουλάχιστον αν δεν έχουν φαϊ, να έχουν νερό και φυλλώματα να κρυφτούν!!!!!
Τα κουτάβια πώς φαίνονται; Τα χαμστεράκια πιάνονται εύκολα με απλές humane παγίδες. Η πιο απλή έχει ως εξής:
Παίρνεις έναν κουβά, στον πάτο του βάζεις τυρί ή σαλάμι ( ναι λιμπίζονται το σαλάμι, περίεργο έτσι; ) και στερεώνεις απ' έξω ένα ξύλο ή κάτι τέτοιο ώστε να μπορούν να φτάσουν να πέσουν μέσα στον κουβά. Και μετά δε μπορούν να βγούν. Αυτό μπορεί να πετύχει αν βρει να βάλει την παγίδα κάπου ήσυχα.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
agg99
Νεοφερμένο μέλος

Jeannine
Δραστήριο μέλος
Μην το ψάχνεις... Είμαστε άθλιοι στο είδος μας εμείς οι άνθρωποι.........
Ας ελπίσουμε πως θα βρεθεί λύση για τα καημενούλικα...

Ενημέρωσέ μας βρε yasmin...
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος
δηλαδη για πραγματα που εχουν αποδειχτει και η ξερουμε,,,
ας πουμε οταν αποπειραθηκα να σπουδασω ιατρικη στη ρουμανια τα βατραχακια πεθαιναν με ανοιχτο στομαχι που τους βαζανε ηλεκτρικα καλωδια για να δουμε οτι ναι στο ρευμα αντιδρανε !και κανουν νευρικη κινηση

κι αμα τα τηγανισεις τρωγονται ελεος πια αυτο μπορουμε να το διαβασουμε ακι στο βιβλιο δεν χρειαζεται να πεθαινουν 280 βατραχακια καθε μερα σε καθε ταξη καθε μερα !!! σε ενα μονο πανεπηστημιο!!!!!!!!!!!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Εχω νεα, οιποιος ενδιαφερεται θα του τα πω με ΠΜ μονο
Γιατί μόνο με πμ;;;;;

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
συνηθως κανουν πειραματα για τα προφανη!
δηλαδη για πραγματα που εχουν αποδειχτει και η ξερουμε,,,
ας πουμε οταν αποπειραθηκα να σπουδασω ιατρικη στη ρουμανια τα βατραχακια πεθαιναν με ανοιχτο στομαχι που τους βαζανε ηλεκτρικα καλωδια για να δουμε οτι ναι στο ρευμα αντιδρανε !και κανουν νευρικη κινηση
κι αμα τα τηγανισεις τρωγονται ελεος πια αυτο μπορουμε να το διαβασουμε ακι στο βιβλιο δεν χρειαζεται να πεθαινουν 280 βατραχακια καθε μερα σε καθε ταξη καθε μερα !!! σε ενα μονο πανεπηστημιο!!!!!!!!!!!![]()
οντως αλλα ανατομια πως ακριβως θα μαθεις????????
Εγω δεν αποπειραθηκα μονο αγαπητη havana αλλα ναι εχω κανει ανατομια σε βατραχο και σε ποντικι καθως επισεις και σε κοτοπουλο . Εχω κανει νεκροψια σε σκυλο ,γατα, αλογο, αγελαδα κουνελι κ.π.λ. Τι σημαινει ακριβως αυτο??????
μπορει να μην ειμαι κτηνιατρος να μην εχω σπουδασει παθολογια ζωων αλλα εχω σπουδασει ορθοπαιδικη και σπανιες οστεικες παθησεις σε οικοσητα ζωα και το μεταπτυχιακο μου ηταν πανω στην ανατομια και μορφολογια των αιλουροειδων. Και ναι εχω κανει νεκροψια σε γατα. Και ειναι εντελωσ διαφορετικα απο το να το διαβαζεις απο το να το πραγματοποιεις!!!! Ναι γνωριζω οτι δεν ειναι σωστο αλλα πως θα σωσω χιλιαδες αλλα ζωα αν δεν παιθανουν καποια??????? αυτο με κανει λιγοτερο γιατρο απο τους αλλους????? το οτι βρεθικαν κοντα στην κτινιατρικη τι σημαινει????? οτι βγικαν και απο εκει?????? 
elvenstar
Επιφανές μέλος
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
μα Fantom και οι γιατροί των ανθρώπων μαθαίνουν ανατομία αλλά δεν πετσοκόβουν ζωντανούς, (δεν παίρνω κ όρκο γι αυτό) άλλο να κάνεις ανατομία σε ένα ήδη νεκρό ζώο κ αλλο να παίρνεις εκατομμύρια υγιεί βατραχάκια και να τα πας στα αμερικάνικα Λύκεια για να δουν τα παιδάκια πως είναι από μέσα ένας βάτραχος. Υπάρχει τεράστια διαφορά. Αυτό είπε η HAVANA ότι βασανίζουν ζώα για να βγάλουν στο τέλος το συμπέρασμα ότι έχουν 4 πόδια
καλως ή κακως τα βατραχια δεν ειναι ανθρωποι οπως και τα ποντικια .Τα ζωα αυτα εκτρεφωνται για αυτον για αυτον το λογο και κανενα απο αυτα δεν ειναι απειλουμενο ειδος. Οι γιατροι κανουν εκπεδευση με γουρουνια. Οσο και αν φαινεται περιεργο ειναι τα ζωα που ειναι πιο κοντα στην ανθρωπινη "ανατομια" ή μαλλον φυσιολογια καλυτερα. Εκει κανουν τις πρωτες ενχειρησεις δεν ξερω ακριβως τι γινεται στην ελλαδα αν καποιος ξερει ας μας πει
moukelis
Επιφανές μέλος
Όπως και οι γάτες,και οι σκύλοι,και τα καναρίνια και τόσα άλλα.Το ότι δεν είναι άνθρωποι σημαίνει ότι επιτρέπεται να τα πετσοκόβουν για να δουν ευαπόδεικτα πράγματα;Και να το καταλάβω μέχρι ενός σημείου όταν αυτό γίνεται για να μάθουμε κατι π.χ. για τη λειτουργία της καρδιάς που δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το μάθουμε.Αλλά παιδάκια γυμνασίου δεν είναι γιατροί που μαθαίνουν φυσιολογία.Κι εγώ γνωρίζω αυτά που μαθαίνουν τα παιδάκια ξεκοιλιάζοντας τα βατραχάκια,κι ας μην το έκανα στο γυμνάσιο.Δεν καταλαβαίνω σε τι ωφελεί όταν δεν ανακαλύπτουμε κάτι καινούριο ειδικά.καλως ή κακως τα βατραχια δεν ειναι ανθρωποι οπως και τα ποντικια .Τα ζωα αυτα εκτρεφωνται για αυτον για αυτον το λογο και κανενα απο αυτα δεν ειναι απειλουμενο ειδος. Οι γιατροι κανουν εκπεδευση με γουρουνια. Οσο και αν φαινεται περιεργο ειναι τα ζωα που ειναι πιο κοντα στην ανθρωπινη "ανατομια" ή μαλλον φυσιολογια καλυτερα. Εκει κανουν τις πρωτες ενχειρησεις δεν ξερω ακριβως τι γινεται στην ελλαδα αν καποιος ξερει ας μας πει
elvenstar
Επιφανές μέλος
Αυτό ξαναπέστο! Από όσο γνωρίζω στην Ελλάδα ανατομία κάνουμε σε πτώματα κ όσο για την κτηνιατρική επεμβάσεις κάνεις σε άρρωστα ζώαΟι γιατροι κανουν εκπεδευση με γουρουνια. Οσο και αν φαινεται περιεργο ειναι τα ζωα που ειναι πιο κοντα στην ανθρωπινη "ανατομια"
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool