ΝΤΕΜΗΣ
Νεοφερμένο μέλος
Είναι μια γατόυλα στην αυλή μου και γέννησε 5 αξιολάτρευτα γατάκια πριν ένα μήνα περίπου. Η γάτα της τελευταίες μέρες δείχνει πολύ άρρωστη
. Κάτω απο τον λαιμό της έχει ένα μεγάλο όγκο, ο οποίος είναι μαύρος και λείπει το τρίχωμα της.Εχει πρηστεί αρκετά και τα αυτάκια της είναι υγρά και το τρίχωμα της δεν είναι πολύ καλό.Δε ξέρω τι να κάνω..τί μπορεί να έχει???
Όποιος μπορεί να μου πει κάτι σας παρακαλώ..Φοβάμαι μήπως κολλήσει και τα μικρά γατάκια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΝΤΕΜΗΣ
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Στήν θέση σου θα τα έπαιρνα μέσα εγώ... γιατί και να μην τα κολλήσει... αν πεθάνει το βράδυ.. το πρωί θα είναι πεθαμένα και τα μικρά...
Ή έστω και όλους μέσα.. εσύ να κολλήσεις τίποτα δεν υπάρχει θέμα... απλά πλένε καλά τα χέρια πρίν και μετά...
ΣΟΡΥ... 1 μηνός μπορεί να τρώνε και κονσέρβα.. κάνε μια δοκιμή...
ΝΤΕΜΗΣ
Νεοφερμένο μέλος
Για τη γάτα ανησυχώ δείχνει πολύ άρρωστη και συνέχεια της πέφτουν τούφες καθώς ξύνει την πληγή και φαίνεται το δέρμα της.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Τα έχεις ζεστά κλπ κλπ...
Τώρα η γάτα μάλλον έχει κάποιο απόστημα..και μολύνθηκε μάλλον άσχημα.. Θέλει άνοιγμα, απολύμανση, και ίσως και αντιβίωση. Δεν είμαι γιατρός απο την πείρα μου στα λέω. Το καλύτερο που θα είχες να κάνεις είναι να δώσεις στην γάτα να φάει...( αν φάει...)
και αύριο γιατρό.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
. Μπορεις να τη βαλεις σε καποιο κλουβι και να την πας σε καποιο κτηνιατρο λιγο πιο μακρυα
απο εκει που εισαιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ΝΤΕΜΗΣ
Νεοφερμένο μέλος
Θα κάνω οτι μπορώ για να την φροντίσω,δε θέλω να πάθει κάτι. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
Παρακαλούμε!Η γατούλα τρώει κανονικά,έχει όρεξη. Μάλλον έχει καταλάβει οτι είναι άρρωστη και γι αυτο απομακρύνει τα μικρά της και κάθεται μόνη της.
Θα κάνω οτι μπορώ για να την φροντίσω,δε θέλω να πάθει κάτι. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας.
Αυτό κάνουμε εδώ,ενδιαφερόμαστε για τα ζωάκια και όσους τα αγαπούν.
Καλή επιτυχία με τη γάτα και τα μικρά.
JohnDVM
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool