Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Καταρχην,για δοκιμασε να ταισεις ξεχωριστα αυτο που φωναζει.Μπορει να μην προλαβε μεσα στον πανικο τους να φαει αρκετα το ερμο και να πειναει.
Θελουν πολυ ζεστασια,ταισμα ανα τακτα χρονικα διαστηματα,και οπωσδηποτε τριψιμο χαμηλα στην κοιλιτσα τους,στο πωπουδακι τους δηλαδη..για να ενεργουνται.Ειναι πολυ σημαντικο αυτο.Δες και εδω,για περισσοτερες πληροφοριες.Ευχομαι να πανε ολα καλα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lia85
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλή δύναμη...
Βάλε μας και φωτο να τα δούμε..

Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
kate416
Νεοφερμένο μέλος
Οι 10 γάτες μου έγιναν 9 (μιας και ο Λιάκος-Λιάνα μου πάλι ξεπόρτισε-αυτό το γατί είχε χαθεί από το Δεκέμβριο και επέστρεψε πριν από 2 βδομάδες.....Έμεινε μέσα για κάποιες μέρες χωρίς να ξεμυτίσει καθόλου και μια μέρα εξαφανίστηκε πάλι..... Εγώ πίστευα ότι τα γατιά δε χάνονται, βρίσκουν πάντα το δρόμο του γυρισμού.... Λέτε να έχει κάποιο πρόβλημα το συγκεκριμένο??? "Αλτσχάιμερ π.χ."???? Δεν ξέρω πόσο χαζή μπορεί να ακούγομαι, αλλά δε μπορώ να καταλάβω την αντίδρασή του.... 'Ηταν από τα πιο χαδιάρικα γατιά μου, μες στις αγκαλιές συνέχεια......το ζούπαγα τόσο πολύ λες και θα σκαγε και δεν έβγαζε μιλιά το μωρό μου, δεν είχε δείγματα "φυγής".... Δεν ξέρω μηπως τώρα τελευταία έβλεπε την προσήλωση μου στα μικρά και έκανε την επανάστασή του......
Και κει που ήμουν πάλι μες στη μαυρίλα και προσπαθούσα να πάρω απόφαση ότι μου απέμειναν 9 γάτες, την Κυριακή μου προέκυψαν 3 νεογέννητα (μιας μέρας παρακαλώ) που μια φιλεύσπλαχνη κυρία τα πέταξε σε ένα γκρεμό... Αφού είδα και έπαθα για να πάω να τα πάρω και ένιωσα ευτυχισμένη που ζούσαν όλα τους, τα έβαλα μαζί με τα δικά μου μικρά (4 που είναι 2 εβδομάδων και 1 μιας εβδομάδας)..... Παρατήρησα τις γάτες μου και είδα ότι δεν αντιστάθηκαν...Η μια μάλιστα, έτσι που τα είχα αφήσει στο πάτωμα για να φτιάξω το κρεββατάκι τους, ήρθε και μου τα πήρε από μόνη της και τα βαλε μαζί με τα υπόλοιπα....
Και εκεί που πίστευα ότι όλα πήγαν καλά και θα μεγαλώσουν όλα μαζί, δυο μέρες αργότερα, εξαφανίστηκαν έτσι απλά....
Ενώ τα υπόλοιπα είναι κανονικά στο κρεββάτι τους, αυτά δεν τα βρίσκω πουθενά....
Δεν ξέρω τί να υποθέσω....Να τα έκρυψε πουθενά το αλητάκι μου για να τα προστατεψει επειδή είναι τόσο μικρούλια ή τελικά δεν ήταν γραφτό τους να ζήσουν???? Αλλά και τη δεύτερη εκδοχή να δεχτώ (ω μοι γέννοιτο), δε μπορεί να εξαϋλώθηκαν......
Για την ακρίβεια, κάποια στιγμή είχα δει ένα γάτο να τριγυρίζει έξω από το σπίτι και μάλιστα το αλητάκι μου τα πήρε όλα από το καλάθι τους και τα έβαλε σε μια κρυψώνα.....Αλλά όπως και να χει, ήταν και τα 8 μαζί για δύο μέρες τουλάχιστον......πώς μπορεί να εξαφανίστηκαν τα μικρά ξαφνικά?????
Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ανδρομαχη
Νεοφερμένο μέλος
Δεν ξέρω τι να πω!!Ελπίζω να τα βρεις τα ψυχουλάκια!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ανδρομαχη
Νεοφερμένο μέλος

Έχω όμως δει γάτο να σκοτώνει μπροστά μου γατάκι
Και καλά τα έφαγαν οι γάτες και τα τρία πέθαναν μαζί:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
δε νομίζω να μπορεί να τον καταπιεί
kate416
Νεοφερμένο μέλος
Ψάξε, μπορεί κάπου να τα κρύψανε! Θα το καταλάβεις από τη συμπεριφορά των μανάδων αυτό! Δες πού πάνε! Ή κάπου θα ακούσεις νιαουρίσματα! Μπορεί όμως να ήταν και άρρωστα και να πέθαναν! Σ' αυτήν την περίπτωση οι μαμάδες γάτες τα τρώνε. Μην τρομάζεις: Δεν είναι ούτε κακές, ούτε δολοφόνοι, ούτε βαμπίρ: το κάνουν για καθαριότητα της φωλιάς, για να προστατέψουν τα υπόλοιπα! Βέβαια ψάξε πρώτα! Μπορεί να τα πήρε κάποιος γάτος, μπορεί να βρεις κάποιο ζωντανό!
Παιδιά, δεν καταλάβατε!!!!!
Τα 3 μικρά που εξαφανίστηκαν δεν ήταν μωρά από τις δικές μου γάτες....
Σας είχα γράψει ότι μια "φιλεύσπλαχνη" κυρία τα πέταξε σε ένα γκρεμό και πήγα και τα μάζεψα εγώ....
Επειδή οι δικές μου γάτες γέννησαν πρόσφατα και έχουν 5 μικρά, τα έβαλα μαζί με τα υπόλοιπα μήπως καταφέρουν να θηλάζουν κι αυτά....
Τα 4 μικρά μου είναι 3 εβδομάδων τώρα και 1 μικρούλι 2 εβδομάδων.....
Αν υπήρχαν και τα νεόφερτα θα ήταν μιας εβδομάδας τώρα.....
Όταν τα πήγα μαζί με τα υπόλοιπα η μια γατούλα μου που είχε κάνει το ένα γατάκι φάνηκε πολύ δεκτική.....
Δεν προέβαλε καμιά αντίσταση όταν τα έβαλα μαζί με τα άλλα και μάλιστα όταν τα έβγαλα από το κρεββάτι τους για να το συμμαζέψω, τα μικρά ήταν τα πρώτα που έπαιρνε για να τα βάλει στη φωλιά που βάζω το κρεββάτι τους.....
Είχε "αναλάβει" και τη φροντίδα των "ανηψιών" της (όταν γέννησε η ίδια, προσπάθησε να πάρει στο κρεββάτι της και τα μικρά της αδερφής της και όταν δεν την άφησα, μετέφερε και το δικό της στο κρεββάτι της ζουζούνας μου και τώρα κάθονται 2 γάτες και 5 γατιά στο ίδιο κρεββάτι)
Ετσι σκέφτηκα ότι θα φροντίσει και τα καινούρια μικρά.
Έμειναν μάλιστα μαζί με τα υπόλοιπα για 2 μέρες και πίστεψα ότι είχε περάσει το "κρίσιμο" διάστημα....
Δεν έδειχναν να έχουν κανένα πρόβλημα και αν και νεογέννητα, ήταν πολύ ζωηρά....δε φάνηκε να είναι άρρωστα....
Αφού λοιπόν τα κατάφεραν να συνυπάρξουν όλα μαζί για δυο μέρες, δε μπορώ να καταλάβω πώς εξαφανίστηκαν μετά....
Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όσο για τις μακάβριες λεπτομέρειες, τα κόκκαλα των νεογέννητων είναι πολύ τρυφερά, κυρίως χόνδροι και τα καταπίνουν ολόκληρα! Δεν τα μασάνε! Έχω δει γάτες να καταπίνουν ολόκληρα σπουργίτια μαζί με τα φτερά κόβοντας μόνο την ουρά!!!
Kate έψαξες καλά;!!
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
kate416
Νεοφερμένο μέλος
Όπως υπάρχουν έξυπνοι και λιγότερο έξυπνοι άνθρωποι, καλοί γονείς και όχι και τόσο στοργικοί, το ίδιο συμβαίνει και με τις γάτες!! Μερικές έχουν την τάση να μετακομίζουν τα μωρά τους σε καλύτερο σημείο και όταν φτάσουν κάπου στη μέση της μετακόμισης, διαλέγουν ένα από τα δύο σημεία και ξεχνάνε ότι είχαν και άλλα μωρά να μετακομίσουν ή ότι τα μετακομίσανε αλλού και δεν είναι όλα στην παλιά φωλιά!! Μπορεί να έγινε κάτι τέτοιο!Kate ψάξε και εκτός αυλής!!
Kαταρχήν, το ότι παρέμειναν τα ξένα γατάκια με τις άλλες γάτες για 2 ημέρες, φαντάζομαι ότι δεν προϋποθέτει απαραίτητα ότι κατάφεραν να θηλάσουν....
Επειδή όπως σας είπα, μόλις είχαν γεννηθεί, δεν ξέρω αν από μόνα τους θα έψαχναν γενικώς για θηλή ή αν έπρεπε να τα "παραπέμψει" η μυρωδιά της μαμάς που δεν είχαν....
Για την ακρίβεια, δεν παρέμειναν στο καλάθι τους, αλλά σε μια άλλη κρυψώνα που τα είχε μεταφέρει το αλητάκι μου όλα μαζί...... Την άλλη μέρα, τα έβγαλα όλα και τα έβαλα στο καλάθι τους παλι και το αλητάκι ξανάκανε τη μετακόμιση και επειδή σ αυτή την κρυψώνα δε χωρούσαν και οι δυο γάτες και η ζουζούνα μου έψαχνε τα δικά της, έβγαλα τα 4 της ζουζούνας στο καλάθι και άφησα το ένα και τα τρία ξένα στο αλητάκι......Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που τα είδα....
Την επόμενη μέρα, είχε επιστρέψει το αλητάκι με το μικρό της στο καλάθι με τη ζουζούνα και τα μικρά παραμένουν άφαντα από τότε.....Δηλαδή στην ουσία, σε ένα από τα δυο σημεία υποθέτω ότι θα πρεπε να είναι. Δε φαντάζομαι να επινόησε και τρίτο σημείο για τα μικρά και να τα ξέχασε μάλιστα εκεί μόνα τους...Το χειρότερο που σκέφτομαι και τρελαίνομαι είναι μήπως όταν ήταν και τα 8 μαζί, τα μικρούλια "χάνονταν" στο θέμα της μυρωδιάς ανάμεσα στα άλλα και μετά που τα άφησα μόνο με το δικό της, υπερτέρησε η δική τους μυρωδιά και το αλητάκι μου κατάλαβε ότι δεν είναι δικά της και τα σκότωσε....
Αν υπάρχει περίπτωση να ισχύει αυτό το σενάριο, ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΩ!!!!!

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Oτι και να λεμε τα μωρα ειναι ηδη νεκρα αφου τοσες μερες ειναι χωρις γαλα....Kαταρχήν, το ότι παρέμειναν τα ξένα γατάκια με τις άλλες γάτες για 2 ημέρες, φαντάζομαι ότι δεν προϋποθέτει απαραίτητα ότι κατάφεραν να θηλάσουν....
Επειδή όπως σας είπα, μόλις είχαν γεννηθεί, δεν ξέρω αν από μόνα τους θα έψαχναν γενικώς για θηλή ή αν έπρεπε να τα "παραπέμψει" η μυρωδιά της μαμάς που δεν είχαν....
Για την ακρίβεια, δεν παρέμειναν στο καλάθι τους, αλλά σε μια άλλη κρυψώνα που τα είχε μεταφέρει το αλητάκι μου όλα μαζί...... Την άλλη μέρα, τα έβγαλα όλα και τα έβαλα στο καλάθι τους παλι και το αλητάκι ξανάκανε τη μετακόμιση και επειδή σ αυτή την κρυψώνα δε χωρούσαν και οι δυο γάτες και η ζουζούνα μου έψαχνε τα δικά της, έβγαλα τα 4 της ζουζούνας στο καλάθι και άφησα το ένα και τα τρία ξένα στο αλητάκι......Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που τα είδα....
Την επόμενη μέρα, είχε επιστρέψει το αλητάκι με το μικρό της στο καλάθι με τη ζουζούνα και τα μικρά παραμένουν άφαντα από τότε.....Δηλαδή στην ουσία, σε ένα από τα δυο σημεία υποθέτω ότι θα πρεπε να είναι. Δε φαντάζομαι να επινόησε και τρίτο σημείο για τα μικρά και να τα ξέχασε μάλιστα εκεί μόνα τους...Το χειρότερο που σκέφτομαι και τρελαίνομαι είναι μήπως όταν ήταν και τα 8 μαζί, τα μικρούλια "χάνονταν" στο θέμα της μυρωδιάς ανάμεσα στα άλλα και μετά που τα άφησα μόνο με το δικό της, υπερτέρησε η δική τους μυρωδιά και το αλητάκι μου κατάλαβε ότι δεν είναι δικά της και τα σκότωσε....
Αν υπάρχει περίπτωση να ισχύει αυτό το σενάριο, ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΩ!!!!!![]()
Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool