SOS! Γατούλα πληγωμένη μάλλον από σκύλο!!!

σιεννα

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η σιεννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 289 μηνύματα.
Πριν απο λιγο ειδα μια γατουλα απο το μπαλκονι και κατεβηκα να της βαλω λιγο νερο και φαγητο.Ηταν πολυ φιλικη αλλα ισα που μυρισε το φαγητο της,εφαγε λιγακι και μεχρι εκει.Ειδα τα πισω της ποδια ηταν πληγωμενα και ειχε ασταθεια,ειναι πολυ αδυνατη.Οπως καθησε στα πισω ποδια,βλεπω στην κοιλια της μια πολυ μεγαλη πληγη και λιγο φουσκωμενη σαν να εχει μαζεψει πυον.Το καημενο ειναι σε πολυ ασχημη κατασταση,και δεν ξερω αν θα καταφερει να αντεξει.Η πληγη παντως δεν ειναι σιγουρα απο σημερα.σε ποιον γιατρο θα μπορουσα να την παω,αν οχι σημερα,σιγουρα απο αυριο.Ξερετε καποιον καλο για αυτες τις περιπτωσεις?και ποσα χρηματα μπορει να χρειαστει?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπες στο site του Αίλουρου (www.ailouros.gr) κι επικοινώνησε μαζί τους, είναι πολύ καλός γιατρός και προσπάθησε να μην θεωρήσεις την απόσταση εμπόδιο διότι αξίζει τον κόπο να πας εκεί.

Να μας ενημερώσεις και καλή τύχη στη γατούλα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:(Ωχ! :(Σαν μαστίτιδα μου ακούγεται! Έπαθε η γάτα μου μετά την πρώτη της γέννα(προ αμνημονεύτων χρόνων), το καλό μου μάλιστα είχε πάει και είχε κάτσει σε ένα χωράφι κοντά στο σπίτι και περίμενε να πεθάνει για να μην μας ενοχλεί! Είχε μια πολύ μεγάλη πληγή αλλά τελικά συνίλθε(και να σκεφτείς άργησαν και οι γονείς μου να το καταλάβουν γιατί ήταν δικό μου το γατάκι και όταν τους έλεγα ότι έχει πληγή στην κοιλιά νόμιζαν ότι μίλαγα για γέννα κ.τ.λ.π. έτσι ήταν κάπως προχοριμένη η κατάσταση)

Δοκίμασε και στο Κτηνιατρικό Κέντρο Γάτας όπoυ έχουν αρκετή εμπερεία από τροχαία και γενικά κάνουν καλύτερες τιμές για τα αδέσποτα. Στον τηλεφωνητή που βγαίνει στο σταθερό δίνουν κινητό για επείγοντα.

Nαι και εγώ μια και είσαι στο Γαλάτσι νομίζω ότι το κέντρο γάτας θα σου έιναι πιο κοντά από το Π.Φάληρο που είναι ο Αίλουρος πάντως όπου και να πας θα σε βοηθήσουν καλά στα σίγουρα....Μόνο μην αργήσεις και γίνει χειρότερα.....:/::/::/:

Άντε και περιμένουμε νέα σου!!!!!

Κι εγώ θα σου πρότεινα να την πας το γρηγορότερο σε ένα κτηνιατρείο! Φαίνεται να είναι σοβαρά η καημένη η γατούλα, σύμφωνα με τις περιγραφές σου!!

Κανένα νεότερο για τη γατούλα??:(

Και εγω για τον Αιλουρο ελεγα,εχω ακουσει τα καλυτερα.Απο τις 7 το απογευμα ψαχνω τη γατουλα και δεν τη βρισκω πουθενα.Δε μπορω να φανταστω που μποει να πηγε.Πιστευω ομως οτι θα την βρω συντομα.Οσο για την μαστιτιδα δε πιστευω οτι ειναι κατι τετοιο γιατι το γατακι ειναι μικρουλι,δεν πρεπει να ειναι πανω απο 6,5-7 μηνων.Αυριο θα μιλησω με τον Αιλουρο για να κανονισουμε τα υπολοιπα,λογικα θα την εχω βρει μεχρι τοτε γιατι ειναι γατακι της γειτονιας,οσο να ναι,δεν θα γυρισει?Σας ευχαριστω πολυ ολους σας για την ανταποκριση.Θα σας γραψω πολυ συντομα νεοτερα.

Περαστικά στην ψιψίνα, να μας πεις νέα! :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back