14-06-07
21:47
Μολις με ειδοποιησαν οτι υπαρχει ενα μωρο μαυρο γατακι παρατημενο στους Αμπελοκηπους.
Περνουσε μια φιλη μου απο εκει και το ειδε.
Μου ειπε οτι καποιοι του ειχαν βαλει φαγητο αλλα δεν ετρωγε που σημαινει οτι μαλλον ειναι σοβαρα.
Αν μπορει καποιος να παει να το παρει.....
Γραφω που βρισκεται αν μπορεσει κανενας.
Επι της Πανορμου(καθετα για την ακριβεια) βρισκεται ενας δρομος που λεγεται Αργολιδος.
Στην κατευθυνση προς Αθηνα κατεβαινοντας αριστερα υπαρχει μια ALPHA BANK. Απεναντι απο την τραπεζα υπαρχει ενας σκουπουδοντεκες που απο κατω ειναι το γατακι.
Αν παει καποιος να ρωτησει τον περιπτερα ο οποιος θα του δειξει που ειναι ακριβως το γατακι.
Περνουσε μια φιλη μου απο εκει και το ειδε.
Μου ειπε οτι καποιοι του ειχαν βαλει φαγητο αλλα δεν ετρωγε που σημαινει οτι μαλλον ειναι σοβαρα.
Αν μπορει καποιος να παει να το παρει.....
Γραφω που βρισκεται αν μπορεσει κανενας.
Επι της Πανορμου(καθετα για την ακριβεια) βρισκεται ενας δρομος που λεγεται Αργολιδος.
Στην κατευθυνση προς Αθηνα κατεβαινοντας αριστερα υπαρχει μια ALPHA BANK. Απεναντι απο την τραπεζα υπαρχει ενας σκουπουδοντεκες που απο κατω ειναι το γατακι.
Αν παει καποιος να ρωτησει τον περιπτερα ο οποιος θα του δειξει που ειναι ακριβως το γατακι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα.
15-06-07
07:26
τι εγινε με το γατακι?πηγε κανεις?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα.
18-06-07
21:45
Να φανταστώ ότι δεν μάθαμε τι έγινε?
Κρίμα που έγινε τη μέρα που έφυγα..
Κρίμα που έγινε τη μέρα που έφυγα..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
18-06-07
21:48
Δεν μαθαμε τιποτα δυστυχως.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum