SOS! Η γάτα μου δεν γλείφει και δεν καθαρίζει τα μικρά της

FROLLI (SFS)

Νεοφερμένο μέλος

Η Βαλερια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ηρακλεία (Σέρρες). Έχει γράψει 24 μηνύματα.
Η γατουλα μου γενισε προχθες την πεμπτη, ζοριστικε πολυ στη γενα, δεν ειχε καθολου δηναμη και ειχε να φαει 2 μερες πτιν τοκετο, την βοηθησα πολυ στην γενα, καθαρισα τα μικρα απο το μεμβρανι με μια πετσετα οπως ακριβως εχω δει σε ενα βιντεακι εδω στο σαιτ, τελοσπαντων τορα η μανα τα ταισει κανονικα, αλλα δεν τα γλειφει και δεν τα καθαριζεςι καθολου στο ποπο τους, παρολο που ειναι πολυ λερομενα πισω, δεν κανει τιποτα, ξερει κανεις τι μπορει να ειναι?? γιατι γινετε αυτο??? ειχα και αλες γατες στο παρελθων αλλα αυτη την συμπεριφορα δεν εχω ξαναδει. μια βοηθεια παιδια!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Προφανώς είναι εξαντλημένη. Ρώτα τον κτηνίατρό σου για να φάει τίποτα δυναμωτικό ή και για να τη δει ίσως:/:
Καλώς δέχτηκες τα γατάκια!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστω πολυ. το προβλιμα ομως οτι τρωει πολυ καλα, royal babycat ξηρη και κονσερβες για μωρα, και τα ταισει μια χαρα τα μικρα της, αλλα να τα καθαρισει ........... προβλιμα. ουτε τα γλειφει στην κοιλιτσα τους

Μήπως το κάνεις εσύ με κάποιο απαλό καθαριστικό που αφήνει μυρωδιά και δεν της αρέσει;
H μαμά γάτα τρώει τροφή για μικρές γάτες; Είναι ακόμα πολύ μικρή ή κάτι δεν έχω καταλάβει καλά;

το εκανα σημερα για προτι φορα με βρεγμενο σε χλιαρο νερο βαμβακι και απαλη πετσετα. σκετο νερο. γιατι ηταν πολη λερομενα στο ποπο. γατα μου ειναι15 μηνων, ειναι η προτη της γενα. τρωει τροφη για μωρα, που ειναι και για τις εγκιες γατες και γαλουχια, για την περιοδο θηλασμου. δεν ξερω τι γινετε πραγματικα. μηπως επεδει τα καθαρισα εγω απο μεμβρανη στο τοκετο με μια απαλη πετσετα τωρα το θεωρει την δικια μου δουλεια αυτη? τι να πω????

εγώ,αν και στις γατούλες δεν έχω καμιά εμπειρία -σε αντίθεση με σκυλάκια- θα σου πώ,πώς η γατούλα είναι μπερδεμένη και δεν γνωρίζει τι πρέπει να κάνει αφού είναι η πρώτη της γέννα,οπότε,ο κλήρος πέφτει σε σένα να καθαρίζεις τα μωράκια μέχρι να μάθει ή να καταλάβει τι ακριβώς γίνεται.....καλή επιτυχία!!!:)

καλησπερα σε ολους, λοιπον η κατασταση εστρωσε, μας πηρε 2 μερες και ολα πηγαν πολυ καλα, το εμαθε τελικα και τωρα τα φροντιζει μονη της. :clapup::clapup::clapup: νομιζω οντως ηταν μπερδεμενη και δεν ηξερε τι γινετε.

Άπειρη ήταν η γλυκούλα! Τα κάνουν αυτά στις πρώτες τους γέννες. Θυμάμαι μια γάτα μας παλιά, την Αφροδίτη που τρέχαμε να την εντοπίσουμε μες τα λιβάδια που χαιρόταν ξέγνοιαστη τον ήλιο, για να ταϊσει τα μικρά της

Βαλέρια, εάν η γάτα είναι πολύ νεαρή σε ηλικία κι εάν αυτή η γέννα ήταν η πρώτη της, τότε δικαιολογείται η απειρία της.
Επίσης, είχε δύσκολο τοκετό κι ήταν εξουθενωμένη οπότε ήθελε ένα μικρό χρονικό διάστημα για να συνέλθει. :)
Φαίνεται, όμως, ότι το ένστικτό της υπερίσχυσε κι εν τέλει έμαθε να το κάνει σωστά. :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back