SOS! Κινδυνεύουν!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Fideloudi

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.664 μηνύματα.
Αυτά τα έξι γατάκια έχουν γεννηθεί και ζουν δίπλα σε ένα δρόμο και όπως καταλαβαίνετε οι κίνδυνοι είναι μεγάλοι...Η εξαιρετική τους ομορφιά φαίνεται....αυτό που δεν μπορείτε να δείτε είναι το πόσο τρυφερά και φιλικά είναι....Σας παρακαλώ προωθείστε ώστε να τους βρούμε φιλοξενίες η υιοθεσίες.Τηλέφωνο επικοινωνίας:6948467373(Φωτεινή).
ΠΡΟ.ΣΤ.Α.ΤΕ.Υ.Ω.ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΑρ. Πρωτοδικειου 2096/2012

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.568613113163878.1073741825.211790238846169&type=1

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• gatakia_sos.jpg
    gatakia_sos.jpg
    343,7 KB · Εμφανίσεις: 62
Μακαρι να βρουν σπιτακια συντομα και να φυγουν απο τον βρωμοδρομο τα μωρα, την καλυτερη τυχη τους ευχομαι να εχουν.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχχχ ειναι πανεμορφα ολα.τα τιγρακια κουκλι; αλλα το γκρι μπλε στην ακρη μου κανει νιαου..αχχ αχχ no money..για τριτο προς το παρων ευχομαι ολοψυχα να.φυγουν δυο δυο τα αγαπακια μου..

Το γκρι-μπλε είναι αρσενικό και είναι all the money! Απίστευτο κουκλί...αχ, κι εγώ μόλις έδωσα το αδεσποτάκι που φιλοξενούσα. Αν τολμήσω να βάλω τόσο γρήγορα 3ο γατί στο σπίτι, τα δικά μου θα με αποκληρώσουν κ θα βάλουν μόνα τους αγγελία να υιοθετηθούν!!! :P

Μπα σε καλό σου Λία, με έκανες και γέλασα!!!

Αν και :offtopic:δεν μπορώ να αντισταθώ. Φαντάζομαι κ την αγγελία "Γατούλα αγγελικής ομορφιάς κ χαρακτήρα, νεότατη τσαχπίνα κ παιχνιδιάρα, παμφάγο, με πλήρες ιστορικό υγείας (εξετάσεις, στειρωμένη κ εμβολιασμένη), ζητάει σπίτι για μόνιμη κατοικία. Στην παρούσα έχει γίνει παρέμβαση στο μίνιμαλ απόλυτο λευκό κ μας χάλασε το ζεν κ η ψυχική μας ισορροπία. Δεκτή και η ύπαρξη άλλων γατακίων, αρκεί να κάνουν ότι θέλω εγώ κ να είναι κατάλευκα. Σας έρχομαι με την προίκα μου (να έχετε χώρο να τα βάλετε όλα αυτά). Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στο φίλο μου Φιντέλ τον μεγαλοπρεπή. Δεκτές μόνο σοβαρές προτάσεις με σκοπό τη σύναψη παντοτινής σχέσης". Ο Φιντέλ ως γαλαζοαίματο δεν θα κάνει τον κόπο να βάλει αγγελία, θα προσλάβει ατζέντη να του βρει σπίτι κ να κάνει τις συνεντεύξεις. Αυτός έρχεται κ με το γατοκάστρο του, οπότε χρειάζεται αρκετό χώρο...

Τα γατάκια υιοθετήθηκαν όλα! Μπορείτε να κλειδώσετε

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back