SOS! Μωρό γατάκι ζητά ανάδοχη μαμά γάτα!!! - Γατοομάδα Αθήνας

Μαρία82

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα.
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Αυτό το μπιμπικάκι μας ειδοποίησαν πως το βρήκαν παρατημένο σήμερα στον Πειραιά. Το μαζέψαμε η Γατοομάδα και προσπαθούμε να το φροντίσουμε... Είναι πολύ μωρό, τα ματάκια του είναι μισάνοιχτα ακόμα. Χρειάζεται μια ανάδοχη μαμά γάτα για να μεγαλώσει σωστά... Αν κάποιος έχει γατούλα που θηλάζει, ας επικοινωνήσει άμεσα μαζί μου στο 6932640982, μήπως και το δεχτεί σαν δικό της το καημενούλι και μεγαλώσει με κανονική μαμά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 05-02-09_0105.jpg
    05-02-09_0105.jpg
    64 KB · Εμφανίσεις: 142
Αχ, το παιδάκι μου... τι όμορφο που είναι! Ας είναι τυχερό. Έχει μείνει καμιά γάτα αστείρωτη που να θηλάζει, παιδιά; :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32207&page=4 μηπως η παραπανω γατουλα γεννησε και μπορει να το θηλασει?????????:hmm:

Η Μαλάμω δεν έχει γεννήσει ακόμα.
Αν έχει ανοίξει τα μάτια δεν είναι τίποτα να το μεγαλώσετε, αν θέλετε οδηγίες πείτε μου.

Μαρίνα

Δε τα ανοιξε ακομα μαρινα γι αυτο σκεφτηκαμε τη μανα γατα

Η Μαλάμω ομως σφυριζει αδιαφορα.

Δεν εχει γαλα ακομα.

Τι φατσόνι είναι αυτό;;Μακάρι να βρεθεί γατούλα σύντομα

Στα Βρεττανάκια είχαμε μια γέννα τώρα βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο η κοπέλα θα μπορεί να βάλει τη γατούλα της σε αυτή τη διαδιακασία,καλύτερα να επικοινωνήσετε μαζί της.Luna τη λένε...

Δηλαδη μετα θα ειναι και βρεταννος και τζεντλεμαν???;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back