Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό το μπιμπικάκι μας ειδοποίησαν πως το βρήκαν παρατημένο σήμερα στον Πειραιά. Το μαζέψαμε η Γατοομάδα και προσπαθούμε να το φροντίσουμε... Είναι πολύ μωρό, τα ματάκια του είναι μισάνοιχτα ακόμα. Χρειάζεται μια ανάδοχη μαμά γάτα για να μεγαλώσει σωστά... Αν κάποιος έχει γατούλα που θηλάζει, ας επικοινωνήσει άμεσα μαζί μου στο 6932640982, μήπως και το δεχτεί σαν δικό της το καημενούλι και μεγαλώσει με κανονική μαμά...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
stellak
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος

dragonfly-kishar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν έχει ανοίξει τα μάτια δεν είναι τίποτα να το μεγαλώσετε, αν θέλετε οδηγίες πείτε μου.
Μαρίνα
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
dragonfly-kishar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν εχει γαλα ακομα.
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Δηλαδη μετα θα ειναι και βρεταννος και τζεντλεμαν???![]()

απ'όλα θα είναι....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool