Sos!!! Μόλις μπήκε στην 58η μέρα...

• Thread starter Thread starter xxx
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

xxx

Νεοφερμένο μέλος

Ο xxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 62 μηνύματα.
hello παιδια εχθες η μικρη μου μπελλα μπηκε στην 58 μερα της εγκυμοσυνης της!!!!απο εκεινη την ωρα εχει σαλεψει κυριολεκτικα!!Εχει αρχισει να γρατζουναει τους καναπεδες και να μην λερωνει την αμμολεκανη της τι να κανΩ?;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ετοίμασε το κρεβατάκι σου για την γέννα...:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πλησιάζει η μεγάλη ώρα! Προσπάθησε να μην την αναστατώνεις. Η μικρή σου χρειάζεται ηρεμία και ασφάλεια για να τα βγάλει πέρα. Μείνε κοντά της κι αν δεις κάτι περίεργο, ενημέρωσέ μας. Με το καλό!!!

Και απομονωσε την σε ενα δωματιο

οκ ευχαριστω μηπως μπορειται να μου πειτε και κατι αλλο? πρέπει πρωτα να γεννηση και μετα να μετακομισουμε ή μπορουμε απο τωρα να παμε εκει?

Την ώρα που θα καταλάβεις ότι ξεκινάει ο τοκετός, απομόνωσέ την στο δωμάτιο που θα βρίσκεται. Μην προσπαθήσεις να την μετακινήσεις εκείνη την ώρα, γιατί θα της προξενήσεις επιπλέον άγχος. Στο χώρο που θα βρίσκεται θα μεταφέρεις και τη φωλιά. Αν παρόλα αυτά τη δεις ανήσυχη και αγχωμένη με τις πόρτες κλειστές, άνοιξε και άφησε την να αποφασίσει που θέλει να πάει. Βασικό είναι να μην αγχωθείς και αγχωθεί κι εκείνη και να είσαι κοντά της. Καλό είναι να εμποδίσεις όσο μπορείς τους έντονους ήχους (τηλεόραση, ραδιόφωνο, εξωτερικούς ήχους), εκτός αν μια απαλή μουσική την ηρεμεί (στη δικιά μου είχε πιάσει!!!). Αν χρειαστείς βοήθεια πες μου να σου στείλω το τηλέφωνό μου με π.μ. Άντε, με το καλό!!!

παιδια παιδια αρχησε ο τοκετος!!!!!!!!

Αντε με το καλο!!!Θα δείς πόσο έτοιμη θα είναι η γατούλα σου για όσα θα συμβούν!!Μονο έχε το νού σου αν παραλείψει να σπάσει κάποιο σάκο.

Με το καλο!Εχε και το τηλεφωνο καποιου κτηνιατρου ευκαιρο.Ειναι η μαμα σου σπιτι;

οχι δεν ειναι η μαμά μου!!!η μαμα μου δουλευει αλλα ήρθε απο απέναντι η φιλη της και μας βοηθάει ποσο καιρο θα κρατήσει ο τοκετος?

Εξαρταται ποσα γατακια ειναι,και απο τη γατουλα.

ειναι η πρωτη της γεννα?? εξαρταται απο αυτο και απο τα μωρα που εχει μεσα της...ολα θα πανε καλα:)να εισαι ψυχραιμη και να την επιβλεπεις διακριτικα...

οκ και ναι ειναι η 1η της γεννα ειναι μολις 7 μηνων νομιζω καπου εκει

:(:(:(παιδια μολις γεννησε το πρωτο και βγηκε νεκρο και καλεσαμε και τον κτηνιατρο και κατι εκανε δεν ξερω τι [τωρα εφυγε και ειπε οτι τα αλλα γατακι θα γεννηθουν ζωντανα]τεσπα και μας ειπε οτι ο γατος μου ειναι γατος βιρμανιας αλλα ρε παιδια δεν εχει τετοια μουσουδα πως γινετε αυτο??????? ειναι μονο ασπρος!!!ενω το νεκρο γατακι ετσι πως ηταν ειχε μαυρη μουσουδα σαν βιρμανιας τεσπα μολις γενησουμε θα ανοιξω θεμα!!!

καλη μου ασε το χρωμα τωρα...θα τα πουμε μετα αυτα...
καλη επιτυχια στα υπολοιπα...μαλλον της εκανε ενεση ωκιτοκινης...
προσεχε να πλενει η γατα το προσωπακι τους να μην εχει βλεννες για να παρουν ανασα

αχ γεννησαμε!!!2 ακομα ηταν κατασπρα θα ανοιξω θεμα

αχ γεννησαμε!!!2 ακομα ηταν κατασπρα θα ανοιξω θεμα
μπραβο! :):):)δες τωρα τη συμπεριφορα της....αν ειναι ακομα με ανησυχο βλεμμα εχει κι αλλα...

Aχ,τι ωραία!Πολύ ωραία!Να σου ζήσουν!:)Συγνώμη που δεν ήμουν μαζί σου(μέσω το Υ/Η) αυτές τις δύσκολες ώρες,αλλά δεν είχα δει το θέμα!:(

Aχ,τι ωραία!Πολύ ωραία!Να σου ζήσουν!:)Συγνώμη που δεν ήμουν μαζί σου(μέσω το Υ/Η) αυτές τις δύσκολες ώρες,αλλά δεν είχα δει το θέμα!:(
μη στεναχωριεσαι Αγνη....ειχε αλλες μαμες...:P:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back