.Τέλος,το νιαούρισμα του δεν ακουγόταν πολύ ζωηρά,ακουγόταν ελάχιστα.
Παρ'όλα αυτά η μύτη του είναι κανονικά υγρή.Δεν μπόρεσα να το πάω σε κτηνίατρο αυτές τις μέρες,είχα σκοπό να το παω την Τετάρτη ή Σάββατο να δω και τι εμβολιασμοί χρειάζονται για αρχή και να του κάνουν γενικό check up.Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να το παώ αύριο!
Αν κάποιος μπορεί να μου προτείνει κάτι ή να μου πεί τι είναι πιθανό να έχει ας γράψει...please

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλησπερα.Το γατακι πρεπει να το πας οπωσδηποτε στον κτηνιατρο,γιατι τα μικρα ειναι υπερβολικα ευαισθητα.Επισης θα πρεπει οπωσδηποτε να μπει στο σπιτι,διοτι ενα απο τα πιο βασικα πραγματα σε μικρα γατακια...ειναι η ζεστη.Ειναι παρα πολυ βασικο αυτο.Τι σχεση εχει..οτι εχεις μικρα αδελφια;; σε τιποτα δεν κινδυνευουν απο το γατακι..ουτως ή αλλως τα εμβολια γινονται για την προστασια των γατιων..και οχι για τη δικια μας.Πραγματικα δεν κινδυνευουν απο κατι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Γεια σου και καλως ορισες! Προσπαθησε να το πας οσο το δυνατον πιο συντομα στον γιατρο..
Μεχρι να το πας φροντισε να του εχεις νερακι φαγακι και τα γατακια θελουν ζεστη οποτε φροντισε να το κρατας ζεστα μηπως κρυωσει αφου λες οτι εκει που το εχεις κανει λιγο κρυο βαλε πραγματα μεσα που θα το ζεστανουν κουβερτουλες οτι μπορεις να βρεις! αν εχεις καποια θερμοφορα ισως!

αλλιως ζεστανε νερο -οχι καυτο-και βαλτο σε ενα μπουκαλι τυλιξετο σε μια πετσετουλα και βαλτο κοντα του!
αλλα ας πουν και οι υπολοιπες που γνωριζουν παραπανω πραγματα!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Διαβασε αυτο το αρθρο..θα σε βοηθησει.Ομως κατι που ξεχασα να πω ειναι..οτι τα μικρα γατακια δεν μπορουν να ενεργηθουν μονα τους..θα πρεπει να του τριβεις την κοιλιτσα χαμηλα και το πωπουδακι με λιγο βαμβακι..,μετα απο καθε γευμα.Προσεξε..ειναι πολυ σημαντικο αυτο!! Επισης..δεν ειμαι σιγουρη οτι ακομα μπορει να τρωει ξηρη τροφη..

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
δε νομιζω πως ενα γατακι 3-4 εβδομαδων ειναι σε θεση να φαει ξηρα τροφη. Δωστε του γαλα για γατακια ή εστω μουσκεψτε με γαλα/νερο/ζουμακι απο βραστο κρεας την ξηρα. Επισης πρεπει να παρετε το γατακι μεσα στο σπιτι γιατι εξω εκτος απο το κρυο κινδυνευει και απο αλλα πραγματα (γατους, σκυλια). Δεν θα παθετε απολυτως τιποτα αν το εχετε σε μια κουτα μεσα στο σπιτι σας. Περιττο να πω οτι σε αυτη την ηλικια τα γατακια ειναι αρκετα ευαισθητα και εχουν αυξημενα ποσοστα θνησιμοτητας και πρεπει να το δει κτηνιατρος το συντομοτερο δυνατο.

Ευτυχως το κρυό αντιματωπίστηκε τελικά με θερμοφόρα
πριν λίγο είδα το γατάκι και η θερμοκρασία του ήταν κανονική και δεν έτρεμε
τώρα κοιμάται κανονικά
ευχαριστώ για την βοήθεια

Kalliastar
Διάσημο μέλος
Βάλτε το το καημένο μέσα καλέ, δεν θα πάθει κανένας σας τίποτα
Ζεστούλα θέλει και παρεούλα.
Το σεντόνι δε ξέρω κατά πόσο το ζεσταίνει, μια κουβερτούλα μάλλον είναι καλύτερα.
Εύχομαι τα καλύτερα και για αυτό το νινάκι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum