SOS - Τραυματισμένος γατούλης

vi2ka

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.
Είναι ένας γατούλης κοντά στη δουλεια μου που κάθεται συνέχεια στο ίδιο σημείο.χθές που τον είδα πρώτη φορά ήταν λίγο πρησμένος στη μουσουδίτσα του αλλα σαν άπειρη υπέθεσα ότι έτσι είναι οι πορτοκαλόγατοι.Ηρθε κ μου τρίφτηκε όταν το φώναξα αλλά δεν έκανε ούτε ένα νιάρ.Σήμερα φεύγοντας πήγα ξανά να τον χαιδέψω και έβγαλε μια απίστευτη κραυγή.κοιτώντας με απορία παρατήρησα ότι το στόμα του είχε αίματα και μάλλον έχει χτυπηθεί στα σαγόνια του.Δεν εχει νερό,ούτε φαγητό και δεν ήξερα τι να κάνω για να το βοηθήσω(ηταν 10 το βράδι και έπρεπε να φύγω)Το θέμα είναι ότι σε λίγες ώρες φεύγω ταξίδι.Τι να κάνω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χμμμ δεν μπορεις να πας να το παρεις απο εκει, νατο βαλεις σε ενα χαρτοκιβωτιο η γατοφορο και να το παρει καποιος αθηναιος αυριο απο καποιον γνωστο σου??? Δεν βλεπω να ειναι κανεις μεσα και δεν λες και που ειναι συγκεκριμενα. Το καλυτεραο θα ηταν να τον πηγαινες επειγοντως σε εφημερευον κτηνιατρο και να ααλαμβανες τα εξοδα μπορεις να επικοινωνησεις με τον αιλουρο η το κεντρο γατας
θα λενε κινητα σε τηλεφωνητες λογικα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χμμμ δεν μπορεις να πας να το παρεις απο εκει, νατο βαλεις σε ενα χαρτοκιβωτιο η γατοφορο και να το παρει καποιος αθηναιος αυριο απο καποιον γνωστο σου??? Δεν βλεπω να ειναι κανεις μεσα και δεν λες και που ειναι συγκεκριμενα. Το καλυτεραο θα ηταν να τον πηγαινες επειγοντως σε εφημερευον κτηνιατρο και να ααλαμβανες τα εξοδα μπορεις να επικοινωνησεις με τον αιλουρο η το κεντρο γατας
θα λενε κινητα σε τηλεφωνητες λογικα
Είναι στα Εξάρχεια,στο κέντρο.Σε όσα εφημερεύοντα έχω πάρει δε το σηκώνουν και δεν έχω κανέναν να τον πάρει απο τον κτηνιατρο μετά.Μπορώ να τον πάω αλλά ποιος θα τον πάρει.στάνταρ θέλει νοσηλεία κ ίσως επέμβαση αλλά εγώ γυρνάω σε 3 βδομάδες.ως τότε?

Ευχαριστώ για τη βοήθεια.Πάω να βρώ τη γάτα και ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά.:(

Τι έγινε τελικά με τον γατούλη; τον βρήκες;

Τι έγινε τελικά με τον γατούλη; τον βρήκες;
Το γατούλη δυστυχώς δε το βρήκα εκείνη τη μέρα.Γυρνώντας από τις διακοπές μου όμως τον πέτυχα στο ίδιο σημείο και έμαθα ότι τον προσέχει ένας κύριος και τον φροντίζει γιατί όντως είναι χτυπημένος.Είναι πανέμορφος αν και χτυπημένος και τρίβεται σε όποιον τον φωνάξει.Είναι καλύτερα μέρα με τη μέρα.Υποθέτω ότι μπορεί να κλείσει το θέμα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back