SOS - Τσιμισκή, Θεσσαλονίκη

• Thread starter Thread starter Naiva
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Naiva

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Naiva είναι αόρατη. Έχει γράψει 200 μηνύματα.
Φίλοι βοήθεια!!!!! Πήγαινα πριν μια ώρα στην δουλειά, και περνάω από Τσιμισκή στην στάση ΔΙΑΓΩΝΙΟ και βλέπω γατάκι ούτε μιας εβδομάδας με χωμένο το κεφάλι στην άκρη ενός τοίχου. Περαστικοί σταματούσαν κ απορούσαν τι να κάνουν. Πήρα τους πάντες τηλ για να το φιλοξενήσουν, μέχρι κ περαστικούς ρωτούσα. Το γατάκι είναι απίστευτα τρομοκρατημένο, άγριο κ πολύ μικρο και ετρεμε πολυ. Είμαι σίγουρη ότι θα το πατήσουν κ απέναντι ήταν κάτι πλανόδιοι που πουλουσαν γυαλιά κ τσάντες κ κορόιδευαν. Είχα ήδη αργήσει για τη δουλεια 40 λεπτα κ πηρα κ το αφεντικο μου να τον παρακαλεσω να το πάρω κ είπε αμα παρω γατί στο μαγαζι θα παρω πόδι... σας παρακαλω ας το κοιταξει καποιος εχω πλανταξει στο κλαμα δεν ξερω τι να κάνω. Είναι Τσιμισκή στην στάσι λεωφορείου Διαγώνιο στο μαγαζι απο εξω. Ουτε μια χουφτα δεν είναι. κ πήγα να το πάρω κ με δάγκωσε με τόση μανία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: ΣΟΣ ΤΣΙΜΙΣΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

παρε την ασημινα 6979780445

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πηρα εκεινη τη στιγμη, το εχει κλειστο, κ εστειλα κ μήνυμα αλλα δεν ηρθε αναφορα αρα.. ακομη κλειστο

μπορεί να πάει κάποιος να το πάρει? να το τσεκαρει έστω. καποιοι περαστικοι θελαν να το βαλουν σε μια σακουλα κ να το πανε απο πισω στην πλατεια ναυαρινου ........ τι σακουλα λεο ρε παιδια τι ειναι μηλο?

ειναι διαθεσιμη 2 με 4 στειλε της και πμ θα βοηθησει
παιδια αλλος απο θεσσαλονικη?
εσυ τι ωρα σχολας?

1 αλλα εχω κ γατα κ σκυλι δεν εχω χώρο. τωρα ψαχνω ατομα να το φιλοξενησουν. περιμενω απάντηση απο τα 20 sms που εστειλα :P

Έγινε κάτι με το γατάκι;;;Δυστυχώς και εγώ στη δουλειά είμαι και μέχρι τις 9 δεν μπορώ με τίποτα να φύγω...

τιποτα ακομη. ειπα ενα φιλο να πει μια φιλη του κτλ κτλ. απαντηση δεν πηρα ακομη..... πολυ φοβάμαι οτι η θα το πάτησε αμαξι, η θα το πεταξαν οι πλανοδιοι η να το πηρε καποιος καλος ανθρωπος..

Δεν μπορείς να πεταχτείς μια στιγμή εσύ ή κάποιος άλλος απ'τη δουλειά σου να δεις αν ειναι εκεί;;;Εγώ θα μπορούσα να κατέβω σε καμιά ώρα περίπου αλλά μια ώρα είναι πάρα πολύ...

Συγνωμη για αυτο που θα πω, απλα δεν θελω να φανώ κακια επειδη δεν μπορω να το φιλοξενησω ή να το φροντίσω. δεν μου αρκουν τα χρηματα για μενα δεν με βοηθαει κανενας κ ισα ισα τα βγαζω περα με εναν πενιχρο μισθο part time σερβιτορας. Το λεω με κατηγορουν και οτι δεν ακολουθω τους κανονες της γατοομαδας κ να μην ξανααναφερω για γατι που βρηκα. Ολοι οι αλλοι το προσπερνουσαν κ γελουσαν... καθομαι και στελνω απειρα μυνηματα σε γνωστους κ φιλους κ τους παρακαλαω κ κανεις δεν θελει/μπορει να το φιλοξενισει.. εχω φιλοξενισει, ξερω ειναι δυσκολο κ θελει χρηματα αλλα ειλικρινα βρισκομαι σε χαλια κατασταση κ εχω αλλα προβληματα... θελω να πω πως τουλαχιστον το μοιραζομαι με σας δεν σας δινω την ευθυνη , αιντε βρηκα γατακι, σωστε το.. με στεναχορει ολο αυτο παω να κανω καλο αντι να το αφησω ετσι. Μπορω να δωσω ενα μικρο ποσο αλλα μεχρι εκει. Δηλαδη οποιος δεν εχει χρηματα η εχει προβλημα, να μην ξαναποσταρει για γατακι? Λιγο ασχημο δεν ειναι αυτο ρε παιδια?

Τελευταία επεξεργασία:
εγω δουλευω κρηνη .. δεν μπορο να φυγω με τπτ. κ στη δουλεια μου ειναι.. αντε μην πω.

Εγώ προσωπικά δε σε κατηγορώ...Καταλαβαίνω πως είναι να θέλεις αλλά να μη μπορείς με τπτ...Κι εγώ τον περασμένο Αυγουστο παρακαλούσα για βοήθεια καθώς είχα 2 μωρά γατιά και σοβαρό πρόβλημα με τη μέση μου...Απλά ρώτησα μήπως μπορείς να πας να δεις γιατί νόμιζα ότι δουλεύεις εκεί κοντά...Σε λίγο που θα σχολάσω θα πάω να ρίξω μια ματιά και ελπίζω να το βρω...Κοντά στη στάση ήταν;;

και εγω ειχα 12 περσυ 1 μανα, τα μικρα τις, αλλα μικρα που θυλαζαν κ τη δικια μου. κ ειμουν κ ανεργη. Τοτε δλδ εκανα το αδυνατο δυνατο μεχρι που χρωστουσα παντου .. δεν θελω να λεω τωρα τι εγινε η να κλεγωμαι απλα αυτα ξεχαστηκαν μαλλον. και τωρα μου ζητηθηκε να μην ζητησω ξανα αλλη βοηθεια απο γατοομαδα γτ δεν τηρω κανονες..

ναι απλα παιδια συγνωμη αν ειναι δεν ξαναποσταρω.. θα επικοινωνω με αλλες φιλοζωικες ξερω γω τι να πω. συγνωμη που δεν εχω λεφτα σε αυτη τη ζωη και χωρο. απλα για τα γατακια γινονται ολα αυτα οχι για προσωπικους λογους

Ελπιζω να το βρηκε καποιος και να το βοηθησε,ή να το βρει καποια απο εσας κοριτσια...ο,τι μπορει κανει ο καθενας,δεν εχουμε ολοι ουτε τους ιδιους πορους,ουτε την ιδια ευχερεια χωρου και χρονου.

κοιτα φιλοξενησε το μονο για σημερα να μην παθει τιποτα και αυριο πιστευω θα βοηθησε η γατοομαδα θεσσαλονικης,τηλεφωνησε αυριο στις 2 στην ασημινα που θα το εχει ανοικτο.μονο γαλατακι χωρις λακτοζη η μωρουδιακο θελει το γατακι...μην το αφησεις εξω..

αυτο ακριβως προσπαθω να εξηγησω. Ηδη νιωθω ανυμπορη οχι μονο γιαυτο... κ τωρα νιωθω απαισια. να κανω οτι μπορω να συνησφερω οσο μπορω. απλα δεν ειναι το θεμα εγω ή τα οικονομικα μου το θεμα ειναι το γατακι.

LunaDark αμα μπορουσα θα το εκανα εδω κ ωρα.... δεν ζω μονη κ εχω γατοσκυλα. αμα βαλω κ αλλο γατι θα πεταξουν εμενα απτο σπιτι. :(

Πηγε μια κοπέλα κ δεν το βρηκε. μακαρι να το πηραν...

Κι εγώ πήγα και μόλις τώρα γύρισα.Έψαξα παντου αλλά τίποτα...:(Δυστυχώς είχε τόσο πολύ θόρυβο που αν είχε κουρνιάσει κάπου και νιαούριζε δεν υπήρχε καμία περίπτωση να το ακούσω...Ελπίζω πραγματικά να το βρήκε κάποιος καλός άνθρωπος και να το πήρε...

:eek::eek::eek::eek::eek:
Οταν λες οτι ηταν με το κεφαλι στον τοιχο?:worry: Και σε δαγκασε ενα γατακι μιας εβδομαδας?
Ελπιζω μονο να μην εκαναν τιποτα οι πλανοδιοι στο γατακι....:mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back