Pocahontas
Δραστήριο μέλος
Η Pocahontas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 521 μηνύματα.
18-08-11
15:36
Xrysa Mp
SOS!!! ΥΠΕΡΕΠΕΙΓΟΝ!!!
Βρήκα μέσα σε κάδο τρία γατάκια.Έχουν ανοίξει τα μάτια τους και είναι πολύ μικρά.Τα έβαλα κάτω από μια ελιά που έχει ίσκιο και είναι πολύ εκτεθειμένα σε κινδύνους(σκυλιά,άνθρωποι). Δυστυχώς,δεν με αφηνουν οι γονείς μου να τα πάρω σπίτι. Υπάρχει μαμά γάτα να τα φροντίσει ή κάποιος? τηλ.τηλ.6980596360
Περιοχή:Koρωπί
ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ!!!!
πληροφορίες:Bienvenue sur Facebook. Connectez-vous, inscrivez-vous ou découvrez !
SOS!!! ΥΠΕΡΕΠΕΙΓΟΝ!!!
Βρήκα μέσα σε κάδο τρία γατάκια.Έχουν ανοίξει τα μάτια τους και είναι πολύ μικρά.Τα έβαλα κάτω από μια ελιά που έχει ίσκιο και είναι πολύ εκτεθειμένα σε κινδύνους(σκυλιά,άνθρωποι). Δυστυχώς,δεν με αφηνουν οι γονείς μου να τα πάρω σπίτι. Υπάρχει μαμά γάτα να τα φροντίσει ή κάποιος? τηλ.τηλ.6980596360
Περιοχή:Koρωπί
ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ!!!!
πληροφορίες:Bienvenue sur Facebook. Connectez-vous, inscrivez-vous ou découvrez !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
goth
Δραστήριο μέλος
Η Kατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γέρακας (Αττική). Έχει γράψει 596 μηνύματα.
20-08-11
13:29
Στην γειτονια μου ειναι μια μαμα γατα που μολις πριν λιγες εβδομαδες γεννησε.Αυτη η γατα ανηκει σε μια φιλη μου.Εγω το μονο που μπορω να κανω ειναι να συννενοηθω μαζι της και να μου δωσει την γατουλα και να μουδωσεις τα γατακια να τα εχω σπιτι μου μεχρι να βραθει καποιοςνα τα παρει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool