SOS Φιλοξενεία!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Elion

Νεοφερμένο μέλος

Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα.
Εχθές το βράδυ βρήκα μια γατούλα (νομίζω είναι κοριτσάκι) είναι καθαρή, τρομερά φιλική και τρυφερή, περίπου 7 μηνών.

Πρόβλημα 1: το ένα της ματάκι είναι θολό (μάλλον δε βλέπει) και το άλλο έχει τσίμπλες και γύρω γύρω έχει φύγει το τρίχωμα, μίλησα με τον γιατρό και μου είπε πως μάλλον έχει μιά ίωση που προκαλεί τύφλωση. Ίσως σώσουμε το άλλο ματάκι της με θεραπεία με κολύριο (tobrex) και αντιβίωση. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να το φιλοξενήσει τουλάχιστον μέχρι να γίνει καλά;

Προσοχή όμως: δυστυχώς είναι κολλητικό για τα άλλα γατάκια, δε θα πρέπει να έρχεται καθόλου σε επαφή με άλλα και θα πρέπει να προσέχουμε την καθαριότητα των χεριών μας όταν χαιδεύουμε άλλα.
Δεν είναι κολλητικό για τον άνθρωπο.

Πρόβλημα 2: έχω δύο γατάκια στο σπίτι μου (δυάρι) και ένα η μαμά μου (η οποία φοβάται), επομένως είναι δύσκολη η φιλοξενεία από εμάς.

Υπάρχει περίπτωση να βρούμε κάποιον χωρίς ζωάκι για να αποφύγουμε τη μετάδοση της ίωσης;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχού το καημένο μου. Εύχομαι να βρεθεί ένα σπίτι έστω και για την προσωρινή φιλοξενία του.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελπιζω να πανε ολα καλα! Καλη τυχη της ευχομαι!!

Μπορεις να βαλεις καμμια φωτο? Βοηθαει παρα πολυ.

Ευχομαι και εγω να πανε ολα καλα!!! Περαστικα στο γατουνακι!!!:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back