asavvaidou
Νεοφερμένο μέλος
Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 27 μηνύματα.
27-12-12
19:36
SOS πριν περιπου μια εβδομαδα και κατι χαθηκε ο αγαπημενος σιαμ γατουλης της κολλητης μου! μαλλον δεν χαθηκε τυχαια!
το ιδιο βραδυ που ο γατουλης της χαθηκε βρεθηκε νεκρη μια αλλη γατα σιαμ (η οποια μετα απο εξεταση στο φως φανηκε οτι δεν ηταν δικη της) μεσα στο διπλανο δασακι! ηταν αρσενικος και το ενα του αυτι ηταν σχησμενο στην μια ακρη! ειχε αρκετο μαυρο-καφε στην μουρη του και ολο το υπολυπο σωμα ηταν ακριβως οπως μια κανονικη γατα σιαμ! ηταν αρσενικος! σας παρακαλουμε αν δειτε , ακουσετε , αγορασετε απο καποιο bazzar ή βρειτε εναν γατο σιαμ στον δρομο στειλτε μου ενα μυνημα εδω στο mycat ή στο email μου asavvaidou@hotmail.com ! σας ςυχαριστουμε παρα πολυ για τον χρονο σας!
(δυστυχως δεν εχω τωρα καποια φωτογραφια του αλλα θα ανεβασω μια μαλλον αυριο)
το ιδιο βραδυ που ο γατουλης της χαθηκε βρεθηκε νεκρη μια αλλη γατα σιαμ (η οποια μετα απο εξεταση στο φως φανηκε οτι δεν ηταν δικη της) μεσα στο διπλανο δασακι! ηταν αρσενικος και το ενα του αυτι ηταν σχησμενο στην μια ακρη! ειχε αρκετο μαυρο-καφε στην μουρη του και ολο το υπολυπο σωμα ηταν ακριβως οπως μια κανονικη γατα σιαμ! ηταν αρσενικος! σας παρακαλουμε αν δειτε , ακουσετε , αγορασετε απο καποιο bazzar ή βρειτε εναν γατο σιαμ στον δρομο στειλτε μου ενα μυνημα εδω στο mycat ή στο email μου asavvaidou@hotmail.com ! σας ςυχαριστουμε παρα πολυ για τον χρονο σας!
(δυστυχως δεν εχω τωρα καποια φωτογραφια του αλλα θα ανεβασω μια μαλλον αυριο)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τελευταία επεξεργασία:

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool