SOS βοήθεια για το ΚΑΖ

strayshelp

Δραστήριο μέλος

Η strayshelp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 619 μηνύματα.
Τελευταία τα οικονομικά του ΚΑΖ δεν είναι καλά.
Εκτός απ τον Τόνυ,που πρέπει να χειρουργηθεί και όποιος μπορεί να δώσει χρήματα,είναι πολύ πολύ σημαντικό(https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=30808)

χρειάζονται τροφές επειγόντως.

Θα ξεκινήσει και μια προσπάθεια στο facebook.

Θα σας ενημερώσω σύντομα για λεπτομέρειες,για όσους όμως ξέρετε ήδη την ''διαδικασία'', έστω και 5 κονσέρβες ή ενα σακί αν μπορείτε να πάρετε και να το πάτε!
Πρέπει να μαζευτούν τροφές για τα σκυλάκια.:/:

Επείγον...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επικοινώνησε και με την ενωση ενεργων φιλοζωων στο facebook

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με αυτούς εχω μιλησει ηδη..και θα οργανωθεί αυτο που ειπα!:P

Για όσους είναι μακρια ή προτιμουν την δωρεά:

Αριθ. Λογ/σμού: Alpha Bank - Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων 1180 0200 2009 146 EUR
IBAN: GR 76 0140 1180 1180 0200 2009 146
SWIFT ή BIC: CRBAGRAA XXX (Αποστολή του καταθετηρίου της Τράπεζας με όνομα και διεύθυνση για αποστολή απόδειξης, στο Φαξ 210 80 12 149).

θελω κ εγω να βοηθησω...αλλα δεν μπορω να βαλω πολλα γιατι με χαρτζιλικι απο τον μπαμπα ειμαι δλδ μπορω να παω και να βαλω ενα μικρο ποσο??:/:

ό,τι ποσό μπορείς είναι παντα χρησιμο,δεν έχει σημασία αν είναιμικρό ή μεγαλο!!

εγώ πηγα χτες καποιες τροφές που συγκεντρώθηκαν και ήταν πολυ ωραια!θα σας βαλω φωτο!
ειδα και την Ιρμα,την chow chow,την εφερε η οικογενεια της να την δουμε!!!:)

ωραι λοιπον θα παω αυριο κιολας.....:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back