SOS γατάκι 4 ημερών...!

ντιμη

Νεοφερμένο μέλος

Η ντιμη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα.
γεια σε ολους..τις προαλλες πηρα σπιτι το νεογεννητο γατακι που βλεπετε στη φωτογραφια το οποιο εγκατελειψε η μαμα του απο τη πρωτη μερα της γεννας.η μανα του το ταισε ελαχιστα τη πρωτη μερα και μετα εφυγε.αναγκαστικα χρειαστηκε να το αναλαβω εγω ,..τις 2 πρωτες μερες που το κρατησα εφαγε κανονικα (γαλα σε σκονη απο πετ σοπ)και ηταν αρκετα ζωηρο ,αλλα σημερα αρχισε να τρωει λιγοτερο,και αυτο που με ανησυχησε πιο πολυ ηταν οτι εκανε πιο ανοιχτοχρωμα κακα σε σχεση με τις αλλες μερες.ειναι κακο αυτο?κ επισης 8ελω να ρωτησω κα8ε ποσες ωρες πρεπει να το ταιζω και τι ποσοτητα περιπου..ευχαριστω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μάλλον έχει σκουλικάκια, όπως όλα τα μωρά, και η άλλαγή τροφής απο το μητρικό στο υποκατάστατο είναι πιθανό να του έκανε διάρροια...

Επειδή, γιατροί δεν είμαστε, και τα μικρά είναι πολύ ευαίσθητα, θα σου πρότεινα να το πας και σε έναν γιατρό, να το δεί και να σου πεί απο κοντά πόσο σοβαρό ή λογικό είναι.

Συνήθως σε αυτήν την ηλικία θέλουν κάθε 3 ώρες τάισμα.. (μέρα - νύχτα) την ποσότητα την γράφει επίσης συνήθως το κουτί, με το γάλα.:)
Δες και το παρακάτω άρθρο ίσως σε βοηθήσει.
https://www.mypetz.gr/threads/Ορφανά-γατάκια-και-πώς-να-τα-μεγαλώσετε.220884/

Καλωσήλθες στην παρέα μας, και μπράβο σου για την πράξη σου!!:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και από μένα μπράβο που μάζεψες το γατάκι, κ ακολούθησε αυτά που σου είπε η τζούλια, και σίγουρα στον γιατρό.

Αν έχεις όρεξη διάβασε κ αυτό το θέμα,
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33438
αφορά ένα γατάκι τόσο δα τη Ραγια που κατάφερε κ βγήκε νικήτρια:up::up: είναι συγκινιτική ιστορία κ έχει κ πολλές χρήσιμες συμβουλές μέσα. πχ να του βάλεις ένα λούτρινο για παρέα, ή ένα αναλογικό ρολόι, μεθόδους για τάισμα σωστό κλπ

Καλή τύχη στο μικρό

χμμ..μακαρι να οφειλεται σ αυτο:hmm:σ ευχαριστω για τη βοη8εια σου!:)να σαι καλα!

και σενα κριστεν μου..ευχαριστω πολυ για τα 8εματα που μου στηλατε.μακαρι να βγει νικητρια και αυτη :|την χω λατρεψει ..

Εκανε μονο ενα γατακι η συγκεκριμενη γατουλα?? Μηπως εχει παρατησει και αλλα εκει τριγυρω??

Η κολλητη μου μεγαλωνει 6 γατακια που είναι περίπου 10 ημερων τωρα. Δυο απ αυτα έδειχναν ανόρεχτα και ληθαργικά και ο κτηνιατρος της της συστησε Amoxil 1ml πρωί και βράδυ. Αυτό εγινε πριν 4-5 μέρες και συνήλθαν απο την επομενη μέρα.
Μην το δοκιμάσεις χωρίς να ρωτησεις κτηνιατρο αλλά στην περίπτωση της φίλης μου έκανε δουλεια.

εκανε αλλα 4 γατακια αλλα παρατησε μονο αυτο.αρχικα νομιζα οτι μπορει να καταλαβε πως ηταν αρρωστο και το αφησε..αλλα δε φαινοταν να εχει κατι αλλο απ τα παραπανω που εγραψα πως ειχε μονο σημερα το μεσημερι!και τα καλα νεα:Dαπο το απογευμα και μετα εφαγε αρκετα 8α ελεγα.μαλιστα δεν αφηνε και τ μπιμπερο του.τα κακα βεβαια παραμενουν ανοιχτοχρωμα .επισης ειναι πιο ζωηρο απο πριν και σταματησε να κλαιει χορις λογο :)πριν το ταισα και τωρα κοιμη8ηκε.ας ελπισουμε να συνεχισει ετσι..λουιζα 8α το χω υποψη μου σε περιπτωση που ξανασταματησει να τρωει.(αφου ρωτησω και κτηνιατρο βεβαια;)) και κατι αλλο που το ειχα απορια ..εχω 3εχασει απο τις γεννες τησ παλιασ μου γατασ βλεπετε:redface:..σε ποσες εβδομαδες περιπου τ γατακι φτανει στο σταδιο να μπορει να περπαταει ?λιγο πριν ανοι3ουν τα ματακια του εννοω..που εχει 3επεταχτει καπωσ..

Περιπου στη βδομάδα κάνουν κάποιες κινήσεις. Αναλογα και με το γατάκι. Της φιλης μου τα 2 στα 6 σχεδόν περπατάνε κανονικά αλλά είναι τα μεγαλύτερα.

αχου τελεια!!:)η φιλη σου τα μεγαλωνει μονη της?δεν υπαρχει μανα?

Tης γατας της είναι αλλα δυστυχώς στις 3 μερες τους επιτέθηκε πολυ αγρια και αναγκάστηκαν να τα χωρισουν.

αα..ετσι,..χμμ.τι παρα3ενες κ αυτες οι γατες μερικεσ φορες..:)ζωη να χουν κ ολα τ αλλα....

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙ!!!:up::up::up:

ναι αμε..εχω βγαλει καποιεσ αλλα 8α τις βαλω αυριο:)πρωι να το δειτε ..αυτο τ γατακι ειναι ολοιδιο με ενα που ειχα πριν κανα δυο χρονια..αχου μου το 8υμησες τωρα:Pκουκλακι ειναι..γλυκα!

0305-1.jpg
0311.jpg
..να το!:P

0346.jpg
..κ αυτη...

:blink::blink::blink::blink::blink: Θεικο! Αχ ειναι πολυ μικιο!πολυ κουτσουνιιιιιιιιιιιιιι!:P

:blink::blink::blink::blink::blink: Θεικο! Αχ ειναι πολυ μικιο!πολυ κουτσουνιιιιιιιιιιιιιι!:P

Είναι πολύ γλυκό, κ πολύ μικρόοοοοοο:):):) μην αναβάλεις τον κτηνίατρο, είναι κρίμα να χρειάζεται κάτι κ να μην το ξέρεις.. πχ αντιβίωση ή κάτι άλλο.

Είναι γλύκα πάντως:rolleyes::rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back