Ξένια1
Νεοφερμένο μέλος
Η Ξένια1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα.
25-09-09
13:40
Καλημέρα σε όλους, ακούστε τα νεώτερα από το κυνοκομείο Κέρκυρας. Αυτές οι αδερφές πλέον όπως πληροφορήθηκα άπό την πρόεδρο της φιλοζωικής Σερρών η οποία δραστηριοποείται και στην Κέρκυρα και μας βοηθάει πολύ ( Ασημίνα ευχαριστώ για το τηλ) είναι πλέον αδύνατον να βοηθήσουν τα αδέσποτα. Ζούν αποτραβηγμένες από τον κόσμο και περιθωριοποιημένες ενώ κάποιος συγγενής τους καλά δικτυωμένος στο δήμο φροντίζει να λειτουργούν το κτήμα τους σαν κυνοκομείο (νεκροτομείο μάλλον) για να καρπώνονται τα κονδύλια της Ε.Ε ενώ τα άμοιρα ζώα αργοπεθαίνουν χωρίς νερό φαγητό και ιατρική περίθαλψη. Η ίδια έχει συναντηθεί πολλές φορές με το δήμαρχο ο οποίος είναι παντελώς αδιάφορος. Γιατί άραγε; Κανονίσαμε λοιπόν να έρθει στο νησί τον άλλο μήνα να συναντηθούμε και να δούμε τι μπορεί να γίνει. Όσοι μπορείτε να είστε στη συνάντηση θα ήταν καλό για να υπάρχει ένας πυρήνας πίεσης. Εν τω μεταξύ εγώ μίλησα και μρ την υπέυθυνη του corfudogs που δημοσίευσε τις φωτογραφίες και μου είπε ότι έχουν απευθυνθεί και σε ΜΜΕ και παντού αλλά δε βρίσκουν άκρη. Το ίδιο και η κιβωτός αν και εγώ επιμένω ( είχα μια δυσάρεστη εμπειρία παλιά με ένα τραυματισμένο ζώο που δε δέχτηκαν να περιθάλψουν) οτι τα μέλη της ίσως από κούραση ίσως από αγανάκτηση είναι αδιάφορα.
Αν μπορέιτε προωθήστε το φωτογραφικό υλικό και αλλού όπως έγινε χθες με το adspoto ή σε φιλοζωικές γιατί δεν ξέρω εσείς αλλά εγώ μετά από αυτά που είδα ντρέπομαι να λέγομαι άνθρωπος!
Αν μπορέιτε προωθήστε το φωτογραφικό υλικό και αλλού όπως έγινε χθες με το adspoto ή σε φιλοζωικές γιατί δεν ξέρω εσείς αλλά εγώ μετά από αυτά που είδα ντρέπομαι να λέγομαι άνθρωπος!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα.
06-10-09
13:57
Σήμερα Ξένια πήγα στη Λαική Αγορά και πέφτω πάνω σε ένα υπέροχο σκυλί παρατημένο (φορούσε κολλάρο) τόσο αδύνατο που ξεχώριζαν τα πλευρά του.Ημίαιμο λυκόσκυλο μακρύτριχο με τεράστια καφέ- πορτοκαλί κεφάλα,και πόδια άσπρα με καφέ φακίδες.Τόσοι άνθρωποι εκεί ούτε ένας δεν του είχε βάλει ένα κύπελο με νερό ούτε λίγο φαγάκι...Το είδα σε κάποια φάση που είχε βρεί μισό κρουασάν που κάποιος πέταξε και έτρωγε και το χαρτί..Τρέχω γρήγορα στο κοντινό σούπερ μάρκετ να του αγοράσω κονσέρβα και πέφτω πάνω στην Τσαγκαράκη που αγόραζε κονσέρβες με τις κούτες...ενθαρυντικό αυτό δεν ξέρω...
της λέω για το σκυλί και φεύγω γρήγορα να πάω να τον ταίσω πριν μου φύγει...Με περίμενε το καημένο κι έφαγε μια κονσέρβα του 1250 γρ μονομιάς από την μεγάλη του πείνα..Του χάιδεψα την κεφάλα του και με κοίταζε τόσο λυπημένα που με πήραν τα κλάματα..Πως μπορούν και αφήνουν τα ζώα τους στο δρόμο οι μ..κες; Ξαναγύρισα στο σούπερ μάρκετ αλλά η Τσαγκαράκη είχε φύγει να την ρωτούσα τι θα κάνουμε.Άύριο θα ξαναπάω στο ίδιο σημείο μπορεί να είναι το στέκι του εκεί και θα του πάω κροκέτες και νερό...Ελπίζω να είναι ακόμα εκεί γύρω..

της λέω για το σκυλί και φεύγω γρήγορα να πάω να τον ταίσω πριν μου φύγει...Με περίμενε το καημένο κι έφαγε μια κονσέρβα του 1250 γρ μονομιάς από την μεγάλη του πείνα..Του χάιδεψα την κεφάλα του και με κοίταζε τόσο λυπημένα που με πήραν τα κλάματα..Πως μπορούν και αφήνουν τα ζώα τους στο δρόμο οι μ..κες; Ξαναγύρισα στο σούπερ μάρκετ αλλά η Τσαγκαράκη είχε φύγει να την ρωτούσα τι θα κάνουμε.Άύριο θα ξαναπάω στο ίδιο σημείο μπορεί να είναι το στέκι του εκεί και θα του πάω κροκέτες και νερό...Ελπίζω να είναι ακόμα εκεί γύρω..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
06-10-09
16:20
Είχα ανοίξει το παρακάτω θεματάκι, αν είναι το ίδιο καταφύγιο, υπάρχει petition για υπογραφή.
https://www.mypetz.gr/threads/Βοήθεια-για-Κέρκυρα.225728/
Δεν ξέρω προσωπικά αν έχουν αποτελέσματα τέτοια Petition, αλλά το άτομο που με παρακάλεσε, μου είπε ότι ειδικά υπογραφές απο την Ελλάδα βοηθούν πολύ...
https://www.mypetz.gr/threads/Βοήθεια-για-Κέρκυρα.225728/
Δεν ξέρω προσωπικά αν έχουν αποτελέσματα τέτοια Petition, αλλά το άτομο που με παρακάλεσε, μου είπε ότι ειδικά υπογραφές απο την Ελλάδα βοηθούν πολύ...

vaso85
Νεοφερμένο μέλος
Η vaso85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 117 μηνύματα.
06-10-09
21:55
Κ Όσοι μπορείτε να είστε στη συνάντηση θα ήταν καλό για να υπάρχει ένας πυρήνας πίεσης.
Αν κανονίσετε συγκεκριμένη ημερομηνία λίγο καιρό πριν για να κανονίσω τις δουλειές μου θα έρθω. Ενημερώστε με. Κάτι πρέπει να γίνει επειγόντως..
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα.
06-10-09
23:20
Βρε Άννα αν δώσεις σκυλί σε αυτές είναι σαν να το καταδικάζεις. Το παν είναι να γίνει κάτι με τα σκυλιά που έχουν αυτές.

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα.
07-10-09
20:17
Σήμερα που πήγα δεν το βρήκα μωρέ Ράνια..Βρήκα και την Ξένια και της το είπα,πέρασε κι αυτή αλλά τίποτα..ποιός ξέρει που να πήγε το άτυχο...Τόσες τροφές που αγόραζε αυτή τι τις έκανε...για τα σκυλιά δεν τις πήρε;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum