SOS περίεργα συμπτώματα-ΕΠΕΙΓΟΝ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ουρανία συλλυπητήρια θα ήθελα να σου πω πιο πολλά λόγια παρηγοριάς αλλά πραγματικά μπροστά σε τόσο πόνο δεν ξέρω τι να πω μόνο ότι στεναχωριέμαι κ ότι δεν θα ήθελα μακάρι κανένας να μην χρειαζόταν να ζήσει κάτι τέτοιο:(

Σε υπέρ ευχαριστώ.Δυστυχώς αυτό συνδητοποίησα μεγαλώνουμε και αρχίζουν οι απώλειες αγαπημένων προσώπων:(. Ίσως για αυτό οι μεγαλύτεροι σε ηλικία είναι πιο εξοικιωμένοι με τέτοια γεγονότα. Συγνώμμη Δώρα για το off topic.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν πειραζει Ρανια μου,ετσι κι αλλιως μαλλον θα ζητησω να κλειδωθει,δεν υπαρχει λογος να υφισταται πια το θεμα.:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν πειραζει Ρανια μου,ετσι κι αλλιως μαλλον θα ζητησω να κλειδωθει,δεν υπαρχει λογος να υφισταται πια το θεμα.:(

Εντάξει κούκλα μου. Να ρωτήσω κάτι τελευταίο σκληρό? Την γατούλα την έθαψες κάπου?:(

Ναι την πηγα σε ενα παρτερακι εδω κοντα...

Δώρα τώρα το είδα και το διάβασα όλο το θέμα...
Κρίμα για τη γατούλα. :( Έκανες το καλύτερο και μακάρι όλα τα ψυχούλια που χάνονται να έχουν τις τελευταίες ώρες τους ένα χάδι και στοργή.

Κοριτσια,κακα τα ψεμματα,ολες το ιδιο θα κανατε,ειμαι σιγουρη για καθεμια απο σας.Απλα το θεμα ηταν να σωθει η γατουλα,κριμα που δεν τα καταφερε,ελπιζω εκει πανω να περναει πιο ομορφα απο οτι περασε σε αυτο τον κοσμο.
Θα παρακαλουσα καποιον απο τους Mods να κλειδωσει το θεμα,δεν αναφερεται σε συγκεκριμενο περιστατικο με διαγνωση που θα βοηθησει καποιον στο μελλον,οποτε δεν νομιζω να εχει λογο υπαρξης πλεον.:(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back