SOS, πληγωμένη γάτα!

Mariel

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα.
δημοσιευω εδω ενα e-mail απο το stray,γιατι νομιζω οτι αξιζει προσοχης.μακαρι να βρεθει καποιος που να μενει κοντα....

Στο πεζοδρομιο του σπιτιου μου σημερα το πρωι βρηκα μια γατουλα χτυπημενη, προφανος απο καποιο αυτοκινητο, η οποια ποναει και δεν μπορει να περπατησει.
Δειχνει να ποναει πολυ και οι περαστικοι την ενοχλουν. Της εβαλα φαγητο για γατες και νερο αλλα απο τον πονο της δεν δειχνει να ειναι σε θεση να φαει η να πιει κατι.
Δυστυχως ειναι αδύνατο να την περιθαλψω γιατι εχω 2 σκυλια τα οποια δε συμπαθουν τις γατες.

Θα παρακαλουσα οποιον μπορει να την μαζεψει γιατι η περιοχη ειναι πολυ δυσκολη για μια πληγωμενη γατα εχει πολλα σκυλια αδεσποτα αλλα το χειροτερο ειναι οι γειτονες οι οποιοι ειναι ορκισμενοι εναντια στα ζωα, δυστυχως.

Η διευθυνση μου ειναι ΜΥΣΙΑΣ 18 και ΑΔΑΝΩΝ στο ΒΥΡΩΝΑ. Aνεβαινοντας τη Φορμιωνος στο υψος της Φρουτεμπορικης και του Βενετη ειναι στο ιδιο οικοδομικο τετραγωνο με το Βενετη στην πισω μερια του διαγωνια.

Ειναι ακουμπισμενη σε μια νερατζια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατί δεν καλεί κάποια φιλοζωική, ή όπως είχαμε κάνει εμείς όταν είχαμε βρει γατάκι χτυπημένο από αυτοκίνητο, να καλέσει κτηνίατρο να έρθει να το δει. Στη χειρότερη περίπτωση αν δεν γίνεται καλά να του κάνει ευθανασία παρά να βασανίζεται! Πολύ λάθος αντιμετώπιση. Με το να το αφήσει στο δρόμο και να μην κάνει τίποτα έχει χαθεί ήδη χρόνος και μπορεί το γατάκι να το έχει φάει ήδη σκύλος ή να έχει πεθάνει....:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απαράδεκτο email... Νομίζει ότι έτσι σώζει το γατάκι;;;; Το πιθανότερο είναι ότι θα έχει πεθάνει μέχρι τώρα... :(

Απαράδεκτο email... Νομίζει ότι έτσι σώζει το γατάκι;;;; Το πιθανότερο είναι ότι θα έχει πεθάνει μέχρι τώρα... :(
Και δεν εχει καν ημερομηνια...:down:

Απαραδεκτο...:down: :(

νομιζω σταλθηκε χτες...θεωρω κι εγω οτι ακομα κι αν δεν μπορουσε να το φιλοξενησει,μπορουσε να το παει να το αφησει σε κτηνιατρο για οσο χρειαστει να γινει καλα..δε θελω να σκεφτομαι τι μπορει να εχει συμβει εν τω μεταξυ στη γατουλα:cry:

Μαλλον δεν ηθελε να πληρωσει τα εξοδα της νοσιλειας σε περιπτωση που καλουσε ο ιδιος κτηνιατρο!:mad:
Ντροπη του....:down:
Τι να εγινε αραγε η γατουλα?

Δεν παει να δει κανεις? ε αθηναιοι?? παντως το εψαξα στο stray και δεν το βρηκα αυτο το μυνημα..???:hmm:

μου ηρθε απο τη mailing list.

απαράδεκτος, :mad: ΕΝΟΧΟΣ:mad: , αυτός που γνωρίζει κάτι ή έχει δει, είναι το ιδιό ένοχος με αυτόν που έκανε την απαράδεκτη πράξη:mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back