SOS χτυπημενη αδεσποτη γατουλα...

din@

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Κων/να αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 217 μηνύματα.
θα μπω κατευθειαν στο θεμα.τωρα το βραδυ ειδα 2 αδεσποτες γατουλες κοντα στη γειτονια μου ουτε 1 ετους.ηταν πολυ φιλικες με τους ανθρωπους και καθομουν και τις χαιδευα.ανεβαινω σπιτι να τους παω φαγητο και νερο και η μια ηταν εξαφανισμενη και η αλλη ξαπλωμενη και εκλαιγε.της δινω νερο και φαγητο αλλα δεν εκανε τιποτα.την σηκωνω να δω τι εχει και σερνοταν,κουνουσε ελαχιστα τα πισω ποδια...:(η ωρα ηταν περασμενες 12 οποτε δεν μπορουσα να παρω τηλεφωνο την κτηνιατρο μας και αποφασισαμε με τον φιλο μου να την παμε στο νοσοκομειο στο πικερμι.παμε εκει εξηγουμε τι εγινε,οτι ειναι αδεσποτη και οτι δεν μπορουμε να διαθεσουμε και πολλα χρηματα.την εξεταζει,τα πισω ποδια τα ενιωθε ελαχιστα,δεν ακουγε καλα την καρδια της,χρειαζονταν ακτινογραφιες,εξετασεις αιματος κτλ.τελοσπαντων τα χρηματα που επρεπε να δωσουμε ηταν πολλα και αποφασισαμε να την παμε στην δικια μας κτηνιατρο που εχει ειδικες τιμες για τα αδεσποτα.μας ειπε οτι μαλλον την χτυπησε αυτοκινητο.:mad:μα ειναι δυνατον?10 λεπτα ελειψα μονο!της εκανε αντιβιωση και κορτιζονη μονο αλλα δεν μας πηρε χρηματα ουτε για την επισκεψη παρολο που δεν ηταν στο χερι του(ενας κτηνιατρος που δεν σκεφτεται μονο τα λεφτα).
τωρα θα την παω αυριο στην κτηνιατρο να μας πει και αυτη.πραγματικα δεν ξερω τι να κανω...αν μεινει παραλυτη?πραγματικα ειμαι χαλια...τωρα την εχω σπιτι απομονωμενη στο μπανιο,μεσα στην αμμολεκανη για να δω αν θα κανει τσισα.
μενω παγκρατι ο δημος αθηναιων μπορει να κανει τιποτα μιας και ειναι αδεσποτο?καποια φιλοζωικη?

οταν γυρισα εψαξα και για το αλλο,το βρηκα και το εβαλα στον ακαλυπτο τωρα να μην παθει τα ιδια αλλα ακουω οτι γινεται χαμος με τα αλλα απο κατω...
πραγματικα εχω πελαγωσει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

την πηγα στην κτηνιατρο το πρωι και το απογευμα θα μου πει τι εχει...μακαρι να πανε ολα καλα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εύχομαι πραγματικά το καλύτερο:)

χαλια ειναι η γατουλα...εχει 3 καταγματα και δεν ξερουμε αν θα μπορεσει να ξαναπερπατησει.αυριο θα μιλησουμε με τον ορθοπεδικο να δουμε τι θα κανουμε.

:(

Αχ μωρέ αν είναι δυνατόν, ελπίζω όλα να πάνε καλά, και αν είναι οικονομικό το θέμα πιστεύω όλο το φόρουμ θα βοηθήσει.

Μακαρι να γινει καλα!:)
Λογικα η φιλοζωικη θα βοηθησει τη γατουλα αν δεν μπορεις να την προσεξεις εσυ...Παντως ευχομαι να πανε ολα καλα και να αναρωσει συντομα(οσο μπορει να αναρωσει) και μην ανησυχεις!τα γατακια ειναι 7ψυχα!;)

ευχαριστω πολυ κοριτσια.αυριο θα σας πω νεοτερα.

ασχημα τα πραγματα.την εξετασε ορθοπεδικος,βρηκε πολλα καταγματα και η σπονδυλικη της στηλη ειναι σπασμενη στην ακρη και αντι να πηγαινει ευθεια ανεβαινει προς τα πανω.τσισακια και κακακια δεν εκανε ακομα.μου ειπε να την κρατησω μεχρι την τριτη να δουμε αν θα κανει και γενικα να δουμε πως θα ειναι.τοτε θα μας πει αν μπορουμε να κανουμε και χειρουργιο και τι πιθανοτητες εχει να ξαναπερπατησει.μιλησαμε και για ευθανασια αν δεν επανελθει τελικα.θα δουμε...κριμα ειναι το μικρουλι.τωρα το εχω μεσα στην μπανιερα με πανα κατω,αμμο,φαγητο και νερο...

Κουραγιο ξερω τι τραβας το περασα προσφατα. ελπιζω να τα καταφερει αν χρειαστεις φυσικοθεραπευτρια η καροτσακι πες μας, θα βρει πολλα εδώ
www.anapirazoakia.net

όχι ευθανασία μωρέ
:@

αν δεν γινεται κατι αλλο ομως...μου το προτεινε σαν τελευταια λυση βεβαια.ειναι πολλες οι δυσκολιες παιδια,καταρχην θα πρεπει να πληρωσω τουλαχιστον 300 ευρω και αυτο επειδη ειναι αδεσποτο.εγω ειμαι ανεργη και παιρνω απ το ταμειο ανεργειας 292 ευρω ολα κι ολα!και πες οκ τα δινω σιγα σιγα.μετα θα χρειαστει να του βαλει λαμες στα ποδαρακια,να κολλησει την λεκανη,την σπονδυλικη στηλη κτλ...θα επανελθει πληρως ομως?και αν οχι ποιος θα παρει γατακι με προβλημα?ποιος θα φροντιζει να του αδιαζει την κυστουλα?αφηστε που μου ειπε οτι μπορει να εχει και ασταματητες διαρροιες...και εγω δεν μπορω να το κρατησω.ηδη το εχω κρυφα απ την σπιτονοικοκυρα που μενει απο πανω.
πραγματικα δεν ξερω τι να κανω...και το μικρουλι θελει ολο χαδια...

άμα βοηθήσουμε σιγά σιγά και μεις για τα λεφτά?
εγώ μπορώ να δώσω κάτι
:)

σ ευχαριστω πολυ!θα τα βρω τα χρηματα πιστευω αλλαμε ανησυχει πολυ το μετα...το μικρουλι μου φαινεται θλιμμενο παντως,μονο χαδια θελει.
θα περιμενω μεχρι την τριτη για να δουμε τι θα μας πει παλι ο γιατρος.

νομίζω αξίζει κάθε προσπάθεια

υπαρχουν περιπτωσεις ομως που η ευθανασια ακουγεται η καλυτερη λυση :( Απο το να ταλαιπωρειται το γατακι καλυτερα να φυγει ηρεμο. Εξαντλειστε παντως ολα τα περιθωρια πριν αποφασισετε να κανετε ευθανασια.

ναι αυτο εχω σκοπο να κανω.σημερα βρηκα τσισακια στην αμμο του και οταν το σηκωσα σταθηκε μερικα δευτερολεπτα!τωρα θα της δωσω κορτιζονη οπως μου ειπε η κτηνιατρος.μακαρι να τα καταφερει και να της βρω και σπιτακι,ειναι τοσο χαδιαρα...

Είναι πολύ θετικό ότι βρήκες τσίσα στην άμμο. Μην εγκαταλείψεις προσπάθεια έτσι εύκολα. Όσο για το οικονομικό θα το παλέψουμε όλες αν χρειαστεί.;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back