13-05-10
17:56
Ο υπναράς , o
επαναστάτης, ο μπούλης, ο φαγανούλης και ο παιχνιδιάρης ψάχνουν ένα
φιλόξενο και ζεστό σπιτικό για να μείνουν. Είναι 1 μηνός υγειέστατα
κ αποπαρασιτωμένα. Είναι πολύ γλυκά κ χαριτωμένα. Χρειάζονται Επειγόντως Σπίτακι..Όποιος
πραγματικά ενδιαφέρεται να μεγαλώσει την οικογένεια του ας
επικοινωνήσει μαζί μου . Ευχαριστώ.Τηλ επικοινωνιας : 6946579039. Επισης επικοινωνηστε μαζι μου αμα θελετε στο παρακατω λινκ. https://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?pid=31246111&id=1015741432
επαναστάτης, ο μπούλης, ο φαγανούλης και ο παιχνιδιάρης ψάχνουν ένα
φιλόξενο και ζεστό σπιτικό για να μείνουν. Είναι 1 μηνός υγειέστατα
κ αποπαρασιτωμένα. Είναι πολύ γλυκά κ χαριτωμένα. Χρειάζονται Επειγόντως Σπίτακι..Όποιος
πραγματικά ενδιαφέρεται να μεγαλώσει την οικογένεια του ας
επικοινωνήσει μαζί μου . Ευχαριστώ.Τηλ επικοινωνιας : 6946579039. Επισης επικοινωνηστε μαζι μου αμα θελετε στο παρακατω λινκ. https://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?pid=31246111&id=1015741432
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
natalouko
Επιφανές μέλος
Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα.
13-05-10
18:25
Είναι πολύ όμορφα όλα τους!!!

Εύχομαι να βρουν γρήγορα καλά σπιτάκια!!

Εύχομαι να βρουν γρήγορα καλά σπιτάκια!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
13-05-10
18:28
Μακαρι γιατι ειναι φατσουλες ομορφες κ ειναι πολυ κριμα να μεινουν στο δρομο. Αν γνωριζεις ή ξερεις καποιον που να ενδιαφερεται ενημερωσε τον για αυτα τα 5 μικρα . Σε ευχαριστω πολυ.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum