SOS!! To γατάκι μου δεν τρώει!

AlexiaVgd

Νεοφερμένο μέλος

Η Αλεξία! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα.
Πριν από λίγες μέρες βρήκα 3 νεογέννητα γατάκια!:baby: Το ένα όμως αρνιόταν να φάει το βραδινό του και τώρα συμπεριφέρεται σαν πτώμα....:cry_x: Έχει κάνεις καμία λύση ....... Ανησυχώ πολύ....:warn:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με τι το ταΐζεις; Τις άλλες φορές έτρωγε κανονικά;
Αν είναι λίγων ημερών, θέλουν γαλατάκι ανά 2 ώρες. Αλλιώς δεν έχουν καν δυνάμεις να πιουν...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το ταίζω με υποκατάστατο μητρικού γάλακτος!! Το ταίζω κάθε 3 ώρες.... Είναι πολύ αδύναμο τώρα!! Αν δεν συνεχίσει να τρώει να του δώσω ζαχαρόνερο;;;;:confused:

Δοκίμασε ξανά σε λίγο μήπως φάει το κακομοιρούλι... Εννοούσα αν το ταΐζεις με μπιμπερό ή σύριγγα, γιατί σκεφτόμουν ότι με τη σύριγγα ίσως φάει αφού δεν χρειάζεται να καταβάλει πολλή προσπάθεια.
Με το ζαχαρόνερο (αν φάει) ίσως πάρει δυνάμεις, όμως δεν ξέρω σίγουρα...πρέπει να ρωτήσεις αύριο τον κτηνίατρο τι να κάνεις... Έχει ζεστασιά & αφοδεύει κανονικά ως τώρα;

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε και σήμερα το μεσημέρι έφυγε το γατάκι....Έτσι ήσυχα χωρίς να πει κουβέντα, μονάχα μία τελευταία κραυγή καθώς το κρατούσα στα χέρια μου και το αποχαιρετούσα....... :bye:Τι Έκανα λάθος;; Γιατί;;;; :'( :'( :'( Αντίο τώρα.... :bye: :bye:

Αλεξία μου, όπως ξέρεις τα νεογέννητα γατάκια δύσκολα επιβιώνουν χωρίς τη μητρική φροντίδα :(
Εγώ ήμουν συνέχεια με άγχος ότι από στιγμή σε στιγμή κάτι θα μου πάθει τις 2 πρώτες εβδομάδες (και εξακολουθώ να έχω στις 3μιση αλλά λιγότερο).
Να σκέφτεσαι ότι το φρόντισες καλά & το αγάπησες πολύ. Θα πέθαινε μοναχούλι & εντελώς ανήμπορο αν δεν ήσουν εσύ κοντά του...
Μην γεμίζεις ενοχή λοιπόν! Φρόντισε τα άλλα 2 γατάκια σου (αν έχω καταλάβει καλά 2 είναι τώρα) & ιδιαίτερα το αρρωστούλι που βγάζει αίμα, για να καταφέρουν να ζήσουν. Πάνω απ' όλα δώσε τους πολλή πολλή αγάπη, κάνει θαύματα!

Αντίο μικρη μου ψυχούλα.Πόσο λυπάμαι γμτ..:(
Αλεξία,έτσι είναι όπως είπε η Δανάη.Να είσαι καλά που το φρόντισες.

Σας ευχαριστώ Έφη και Δανάη πάρα πολύ!! :) Το άλλο αρρωστούλικο γατάκι το πήγα στον γιατρό και μου έδωσε μια κρέμα. Ελπίζω αυτό να τα πάει καλύτερα και να φανεί δυνατό! Είναι μια απώλεια ο θάνατος του ενός γατιού ,μου λείπει, όμως ευτυχώς που έχω εσάς και τα άλλα 2 μικρά αγγελάκια να μου δίνουν κουράγιο :D Ευχαριστώ και πάλι!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back