Super νεογέννητο γατάκι!

comali

Νεοφερμένο μέλος

Η comali αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Δίκαια (Έβρος). Έχει γράψει 33 μηνύματα.
Σημερα το απογευμα βρηκα στο κηπο μου γατακι γεννημενο κατι ωρων ( ειχε ακομα το πλακουντα) και τη μαμα του εξαφανισμενη.. μετα απο λιγο τη βρηκα τη μαμα του αλλα δεν το ηθελε με τιποτα!!! εχω αλλες δυο γατουλες μαμαδες ουτε αυτες το θελανε.. τι να κανω? δεν ειχα τι να του δωσω και του δωσα εξαιρετικα αραιωμενο γαλα, κατουρησε κανονικα τωρα και κοιμαται.. να ξαναδοκιμασω το πρωι να βρω τη μαμα του? :( ( η οποια ειναι πολυ μικρη για αυτο ισως δεν το θελει)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημερα το απογευμα βρηκα στο κηπο μου γατακι γεννημενο κατι ωρων ( ειχε ακομα το πλακουντα) και τη μαμα του εξαφανισμενη.. μετα απο λιγο τη βρηκα τη μαμα του αλλα δεν το ηθελε με τιποτα!!! εχω αλλες δυο γατουλες μαμαδες ουτε αυτες το θελανε.. τι να κανω? δεν ειχα τι να του δωσω και του δωσα εξαιρετικα αραιωμενο γαλα, κατουρησε κανονικα τωρα και κοιμαται.. να ξαναδοκιμασω το πρωι να βρω τη μαμα του? :( ( η οποια ειναι πολυ μικρη για αυτο ισως δεν το θελει)

προσπαθησε να το περασεις με φυσιολογικο ορο(οχι να το κανεις μουσκεμα) και να το ξαναβαλεις στις αλλες μαμαδες μπορει ετσι να το δεχτουν..επισης παρε γαλα για γατακια απο πετ σοπ και να το ταιζεις καθε 3 ωρες..ελπιζω ολα να πανε καλα και καλη τυχη ευχομαι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: souper νεογεννητο γατακι!

ο γιατρος μου ειπε οτι επειδη ειναι πολυ μωρο δεν κανει να του δωσω τεχνιτο γαλα, αν και το βλεπω ζωηρουλη , θα δοκιμασω και αυριο με τις μαμαδες.. ( ηρθαν και οι 2 το μυρισαν, αλλα οταν το εβαζα στη φωλια τους το εβγαζαν εξω!!!!)

ο γιατρος μου ειπε οτι επειδη ειναι πολυ μωρο δεν κανει να του δωσω τεχνιτο γαλα, αν και το βλεπω ζωηρουλη , θα δοκιμασω και αυριο με τις μαμαδες.. ( ηρθαν και οι 2 το μυρισαν, αλλα οταν το εβαζα στη φωλια τους το εβγαζαν εξω!!!!)

μηπως ο γιατρος εννοουσε οτι εινα επικινδυνο να μην θηλασει καθολου γιατι δεν θα εχει παρει τα αντισωματα που χρειαζεται απο το γαλα της μαμας του?αν και οι αλλες γατες δεν το δεχτουν τοτε πρεπει να παρει υποκαταστατο γαλα για γατακια:/:

Απάντηση: souper νεογεννητο γατακι!

θα παω αυριο να παρω και οτι γινει..

τι έγινε με το γατάκι?δεν υπάρχει κάποιο άλλο μέλος κοντά στην περιοχή σου που να έχει μιά θετή μαμά να το βάλεις?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back